Fürdőszobai Bútorok

Fürdőszobai bútorok

Ebben a kategóriában gyűjtöttünk össze minden fürdőszobai bútort, ami ugyan nem szaniteráru, de a fürdőszoba szerves részét alkotja. A kínálatban egyedi fürdőszobai bútorok ugyanúgy megtalálhatóak, mint kész szettek; így ha mosdószekrényt, mosdópultot, oldalszekrényt vagy épp magasszekrényt keresel, akkor a legjobb helyen jársz.

Felesleges kattintások nélkül át tudod tekinteni a kínálatot, és ha már tudod, hogy milyen típusú fürdőszobai bútort keresel, akkor csupán azt kell kiválasztani, hogy melyik az ízlésednek, stílusodnak leginkább megfelelő. Tekintsd meg legfrissebb kínálatunkat, és tedd fürdőszobád még komfortosabbá bútorainkkal!

A 2009-ben alakult SzaniterOnline.hu elsődleges célja az volt, hogy az online vásárlói térben szolgálja ki a vevőket mindenben, ami a szaniterekhez és a fürdőszobákhoz tartozik. Kínálatunkban minden nagy külföldi és magyar márka szerepel, így bármelyik gyártó elkötelezett híve is vagy, megtalálod, amit keresel.

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak az internet világában nőttünk, de 2011 óta boltunk és raktárunk is van, így a személyes vásárlásra és tanácsadásra is lehetőség nyílik, ahol segítünk választani a jelenleg összes fajta áruból. A prémiumminőségű termékeknek és a szakértelmünknek köszönhetően, ma már benne vagyunk az ország három legnagyobb és legjobb szaniterkereskedőjének a körében, ami további lökést ad nekünk, hogy üzleti elveinken és szemléletünkön a továbbiakban se változtassunk: a vevő és a minőségi termékek közti legrövidebb úton legyünk továbbra is!

Képzelj el egy fürdőszobai bútorok nélküli világot!

Ugye, hogy nem megy? Még jó, hogy csak a fantáziádat kellett segítségül hívni, és a valóság egészen más.

Ha a fürdőszobai berendezésekre gondolunk, elsőre mindenkinek a fürdőkád, zuhanykabin, WC, bidé és mosdókagyló jut eszébe. Természetesen ezek is nagyon fontosak, de ezeket sem tudnánk hasonlóan kényelmesen használni, ha nem lennének körülöttük a bútorok.

Mosdószekrényeink többféle színben és méretben kaphatóak álló vagy falra szerelhető verzióban. A közös mindegyikben az, hogy a mosdó alatti tér nem marad kihasználás nélkül, és míg kozmetikai termékeket vagy épp tisztítószereket tárolsz bennük, látványuk nem okoz esztétikai problémát, és a fürdőszoba is rendezettebb látványt nyújt.

Ha a szellőssebb terek híve vagy, és inkább a minimál stílust kedveled, akkor mosdópultjaink nyújtanak tökéletes megoldást neked. Egyszerű, letisztult formavilág jellemzi fürdőszobai bútoraink ezen típusát. 

Ha a tárolásra keresel további lehetőségeket, úgy oldalszekrényeinket és magasszekrényeinket ajánljuk figyelmedbe. Jobbos, balos, szennyeskosárral, polcos elemmel vagy üvegezett ajtóval ellátott variációk között keresheted meg a számodra tökéletes darabot.

Nagyon fontos, hogy minden kozmetikumnak, piperecikknek és tisztítószernek meglegyen a maga helye, és elérhető közelségben legyen, hogy valóban kényelmesen tudj létezni az otthonod egyik legtöbbet használt helyiségében.

Természetesen többféle kisebb kiegészítő elem is található a kínálatunkban, ha egy-egy apró kellemetlenséget szeretnél kiküszöbölni, de egész szettek is kaphatóak, ha nem szeretnél azzal időt tölteni, hogy magad válogasd össze a megfelelő elemeket.

Hogyan válasszak?

Mi mindenre gondoltunk, most rajtad a sor! 

Gondold végig, hogy mikre van feltétlenül szükség a fürdőszobádban, és ahhoz mennyi és milyen típusú fürdőszobai bútor szükséges. 

Mérj le mindent a fürdőszobádban!

Ha mindezzel megvagy, alkategóriáink között egyszerűen és átláthatóan tudsz keresni árfekvés, márka, méret, felszereltség, frontszín és korpuszszín szerint is, így valóban csak azokat a fürdőszobai bútorokat fogod látni, amelyek nem csak a fürdőszobádba, de az elképzeléseidbe is beleférnek.

Kellemes böngészést kívánunk!