Oldalszekrények

Ebben a termékkategóriában találhatod az általunk forgalmazott oldalszekrényeket, amelyek rendkívül fontos részét képezik a fürdőszobai bútoroknak. Többféle változatban is kapható ez a termék, így mindenféle igényt ki tud szolgálni: nem csupán stílusra, hanem akár méretre is. Hiszen másra lesz szüksége egy hatfős családnak, mint egy szinglinek.

Talán nem is gondolnád, de mind a komfortszintet, mind pedig a biztonságot meghatározza az, hogy a fürdőszobádban milyen elrendezésben milyen bútorok vannak, így semmiképpen sem tanácsos félvállról venni az ügyet. Nézz szét kínálatunkban, és tedd a fürdőszobádat minél élhetőbbé bútoraink segítségével!

Nézet:
Sorrend:
 

Csaknem 15 éve azzal a céllal alapítottuk meg az akkor úttörőnek számító webáruházunkat, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy az ország bármely pontján élőknek elérhetőek legyenek a minőség a szaniterek. 

 

Bár a kezdetek után nem sokkal hagyományos üzletünket is megnyitottuk, nevünk egybeforrt a széles választékkal és a kiváló minőséggel. Nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítenek eligazodni a termékeink útvesztőjében - mind online, mind személyesen. Hogy mindez mennyire nyerte el a vásárlók tetszését, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé!

 

Fő a biztonság!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire nagy jelentősége van annak, hogy úgy alakítsd ki a fürdőszobádat, hogy az maximálisan biztonságos legyen. Az otthoni balesetek döntő többsége ugyanis ebben a helyiségben történik, és ez talán nem is olyan meglepő.

 

A nedves, csúszós felületek eleve rengeteg veszélyt rejtegetnek. Ám ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy esés közben minek zuhanhatsz neki, és az milyen sérülést tud potenciálisan okozni, akkor bizony hatványozottan nő a komoly sérülések esélye.

 

Éppen ezért fontos, hogy minél praktikusabban és minél szellősebben rendezd be a fürdőszobádat! Ez persze nem csupán a biztonságot szolgálja, de a komfortérzetet is növeli, hiszen mennyivel jobb olyan helyen létezni, ahol mindennek megvan a maga helye, és kevés dolog van szem előtt, mint ami teli van zsúfolva van mindenféle tárggyal.

 

Ne zsúfold tele!

 

Bár kétségtelenül nagy a csábítás, hiszen fürdőszobai bútoraink között rengeteg esztétikus és praktikus darabot lehet találni, mi azonban mégis arra biztatunk, hogy igyekezz minél szellősebben berendezni a fürdőszobát. A túl sok bútor csak tovább növeli a balesetveszélyt, így érdemes csak a legszükségesebb dolgokat ott tartani.

 

Hogyan válassz oldalszekrényeink közül?

 

Természetesen a méret itt is nagyon lényeges szempont, így akár szélesség, mélység és magasság alapján is válogathatsz.

 

Nyilván sokat fog nyomni a latba a szín és az anyag, valamint mindenképpen figyelj oda a konstrukcióra is. Döntened kell, hogy falra szerelhető, polcos, egy- vagy kétajtós, ajtó nélküli vagy épp szennyeskosárral ellátott darabot szeretnél nap mint nap használni.

 

Ha megvan a méret, és azt is tudod, hogy milyen színben keresel, valamint már a típust is megálmodtad, akkor mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy kattints azokra a termékekre, amelyek leginkább elnyerik a tetszésedet. Mindegyik adatlapján ugyanis találsz még bőséges információt, amelyek nagyban megkönnyítik a választást!

 

Kérdés esetén állunk a rendelkezésedre, keress minket bátran, ha a termékinformációk alapján esetleg mégsem tudsz dönteni!