SPA & Wellness

Spa és wellness

 Amikor meghalljuk a spa vagy a wellness kifejezést, azonnal valamiféle luxusszállodában eltöltött hosszú hétvége képe sejlik fel lelki szemeink előtt, távol a rohanó hétköznapok zajától: halk zene, nyugalom, finom ételek, pihenés a medencében, pezsgőfürdő, szaunaszeánsz, és folytathatnánk a sort. Mindenképpen olyan elfoglaltság, amelyre azt mondanánk, hogy saját otthonunkban ez egyszerűen elérhetetlen, irány csomagolni.

 Jobbat mondunk. Miért vennéd elő a bőröndjeidet, ha mindezt megkaphatod a lakásodban, és utaznod sem kell? Olvass tovább, ha felkeltettük az érdeklődésed!

Spa és wellness 

 Amikor wellnessről beszélünk, akkor a testi és lelki egyensúly fenntartására asszociálunk, tehát maga a szó amolyan gyűjtőfogalom, amely magában foglal minden olyan módszert és programot, mely az említett célt szolgálja: testmozgás, egészséges táplálkozás, szépségápolás, regenerálódás, stresszoldás, lazítás.

 Ha a többit nem is, utóbbi hármat biztosan garantáljuk, amennyiben a Wellis berendezéseit választod.

 Jacuzzi – névből fogalom

 Maga az elnevezés egy olasz származású amerikai családról kapta a nevét, akik a 20. század elején megalkották az első pezsgőfürdőt terápiás céllal, egyik rokonuk számára. Később aztán a továbbfejlesztett találmány akkora sikert ért el, hogy mára több tucatnyi cég foglalkozik ezen masszázsmedencék, ismertebb néven a jacuzzik gyártásával.

 Weboldalunkon a világhírű hazai gyártó masszázsmedencéit és szaunáit forgalmazzuk. A Wellis termékek prémium alapanyagokból készültek, és a legmodernebb technikai innovációkkal felszereltek, így a csúcskategóriát képviselik nemcsak a hazai terepen, hanem világviszonylatban. A Wellis széles jacuzzikínálatából mindenki megtalálja a számára legoptimálisabbat.

 A kínálatban megtalálhatod a klasszikus levegőt befújó, illetve masszázsfejekkel ellátott pezsgőfürdőt – amely jólesően simogatja megfáradt testedet egy nehéz nap után – egészen a luxuskategóriás típusokig, mint amilyen például a Wellis Kilimanjaro 6 személyes medence, amelyet olyan extrákkal szereltek fel, mint az AquaSoul™ hangrendszer, a Smartphone™ mobil alkalmazás wifi kapcsolattal; a Pulsar™ rendszer, ezek kezelőpaneljei, illetve számos kényelmi megoldással rendelkeznek, mint például a szín- és aromaterápia.

 A szauna melege

 Akinek nem szokása járni, bizonyára ő is tudja, miért bírnak a szaunák jótékony hatással.

 Régóta közismert, mekkora a jelentősége a szaunázásnak az egészségünk megőrzésében. Manapság pedig azt mondhatjuk, hogy ezen készülékek beépítése a közösségi tereken kívül otthonainkba egyáltalán nem lehetetlen. Elérhető áraiknak, kisebb méreteiknek köszönhetően bátran tervezhetjük akár a klasszikus finn szaunák, akár az infraszaunák beüzemelését otthonunkba is.

 Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

 Honlapunkon a termékválaszték kategóriákba rendezése és a szűrők segítenek a hatékonyabb keresésben és vásárlásban. A megrendelésnél létrehozhatsz vásárlói fiókot egy gyors regisztrációval, de természetesen lehetőséged van vásárolni regisztráció nélkül is.

A megvásárolt termékek személyesen is átvehetőek üzletünkben, de a megrendelt áru kiszállítását Magyarország teljes területére vállaljuk; a kiscsomagos termékeket a GLS, míg a törékeny, illetve terjedelmes méretű csomagokat a Cs-Sprint futárszolgálat végzi.

Tekintsd meg prémiumminőségű termékeinket, ismerkedj meg a Wellis jacuzzik és szaunák legfőbb jellemzőivel! További információ, kérdés esetén munkatársaink szívesen válaszolnak.