Jakuzzik

Ebben a kategóriában találod meg az összes, nálunk kapható jakuzzit, amelynek segítségével valóságos wellness paradicsomot varázsolhatsz a saját otthonodba. Bár korábban csak a nagyon kiváltságos réteg privilégiuma volt, hogy otthonába vigye a wellnesshétvégék slágerét, ma már teljesen elérhető áron lehet beszerezni kiváló minőségű jakuzzikat is.

Ha úgy érzed, szeretnéd az otthonod felturbózni, még vonzóbbá tenni családtagjaid és a barátaid számára, akkor nézd végig egyre bővülő kínálatunkat, és munkatársaink segítségével válaszd ki azt a darabot, amely leginkább megfelel az igényeidnek!

Nézet:
Sorrend:

2009-es alakulásunk óta a SaniterLine teljes csapata arra törekszik, hogy könnyebbé tegye a szaniterek beszerzését a felújítók és az építkezők számára. Eleinte csupán a virtuális üzletünkben tudtuk kiszolgálni a nagyérdeműt, de 2011 óta személyesen látogatható üzletünk is nyitva áll mindenki előtt. Szakértelemmel rendelkező eladói gárdánk nagyon szívesen segít, ha elvesztél a több ezer áru rengetegében. Ezt minden vásárlónk nagyra értékeli, talán épp ezért kerültünk be a három legjobb hazai szaniterkereskedő közé, ami elégedett vásárlók nélkül bizony nem történhetett volna meg. Ha szeretnéd kipróbálni, milyen élmény nálunk vásárolni, akkor készséggel állunk rendelkezésedre!

Miért legyen otthon is jakuzzi?

Elsőre talán felesleges fényűzésnek tűnik, hogy otthonra szereltess be magatoknak egy jakuzzit, holott egész sor érv szól mellette.

Egyrészt már messze nem olyan drága, de persze csak azért, mert könnyebben elérhető, még nem kell megvenni, de van még a tarsolyunkban pár ok.

Az egyik például az, hogy kiválóan hat az egészségedre. Persze sokan csak a lazulással azonosítják a pezsgőfürdőt, de azért annál jóval többről van szó. Mutatjuk is!

 • Ha alvás előtt egy-két órával csücsülsz bele, segít ellazulni, letenni a napi gondokat, ezáltal az alvás is könnyebben megy majd, és pihentetőbb is lesz.
 • Serkenti a vérkeringésed, ami nemcsak a szívednek és az ereidnek tesz jót, de még a narancsbőr elleni harcban is a te oldaladon fog állni.
 • Ha ízületi vagy gerincfájdalom kínoz, egészen biztosan érezni fogod a rendszeres pezsgőfürdőzés áldásos hatását.

Ha ez még nem lenne elég, folytatjuk!

De vajon megéri az árát?

Mivel az egészségnél és a boldogságnál nagyobb kincs aligha van, ezért mindenképpen igennel felelünk. 

Ha ez még nem győzött volna meg, mutatunk pár extrát, amit akkor kapsz meg, ha a prémiumkategóriás jakuzzi kínálatunkból választasz:

 • Különleges hangrendszer, hogy a zene is a társad lehessen
 • Wi-fi kapcsolattal elérhető mobilalkalmazás a könnyebb kezelhetőség érdekében
 • Fekvőhelyek és ülőhelyek a masszázsmendencén belül
 • Választható belső színek
 • Színterápiás világítás
 • Különféle burkolatok
 • Fejpárna
 • Különféle masszázsrendszerek, amelyek vádlira, derékra-csípőre vagy épp nyakra-vállra specializálódnak

Talán a fentiek alapján már nincs kétséged afelől, hogy már csak egy teendőd van: kiválasztani a megfelelő jakuzzit és hozzá a megfelelő extrákat!

Hogyan válassz jakuzzit?

Természetesen fontos dolog az anyagi keret, de emellett elengedhetetlen lépés a pontos mérés, hiszen tudni kell, hány személyes és milyen méretű jakuzzi fér be az otthonodba.

Kínálatunkban megtalálható az öt-, a hat-, a hét- és a kilencszemélyes jakuzzi is, így garantáltan megtalálod a megfelelő méretet.

A jól megszokott szűrők segítségével nemcsak a méretet tudod kiválasztani, hanem a különböző gyártók szériáira is rá tudsz szűrni.

Mindazonáltal arra biztatunk, hogy feltétlenül győződj meg személyesen is arról, hogy melyik jakuzzi lenne neked a legtökéletesebb választás!