HÍREK - BLOG

A perem nélküli WC-csészék viszonylag újnak számítanak, ám egyre népszerűbbek, ami nem meglepő, hiszen számos előnyük van peremes társaikkal szemben.

Az energiatakarékosság mindnyájunk érdeke. Nem csak a brutálisan növekvő energiaárak miatt, hanem bolygónk hosszú távú jövője szempontjából is.

WC-ülőke kiválasztása egy fokkal nehezebb feladat, mint amilyennek első ránézésre gondolnánk, hiszen egy olyan tárgyról van szó, amelynek egyszerre kell kényelmi, esztétikai és higiéniai elvárásoknak megfelelnie.

Amikor az ember megrendel egy terméket, legyen az WC-csésze, ülőkád vagy éppen mosdókagyló, joggal várhatja el, hogy az a megadott időben megérkezzen. Nyilván ez az érdeke a forgalmazónak is, hiszen elégedett ügyfeleket szeretne, akik legközelebb is nála vásárolnak...

A rendszerváltás előtti, áruhiányos időkben az ember annak örült, amit kapott – sokszor a legalapvetőbb termékek esetén sem volt választék, ezért sokakban fel sem merült, hogy válogassanak. Azok az idők szerencsére már elmúltak, ám néha a bőség zavara is tud problémákat okozni.

Egy modern, 21. századi fürdőszoba kialakításakor már nem csak azt szokás figyelembe venni, hogy a színek és a formák passzoljanak egymáshoz, illetve a megrendelő ízléséhez, hanem azt is, hogy olyan termékeket, szanitereket válasszunk, amelyek segítenek a fürdőszoba környezetkímélő tisztántartásában is. Ennek a törekvésnek fontos elemei a különleges mázfelülettel bevont szaniterek.

Bármilyen szanitert választunk, nagyban megkönnyítjük a saját dolgunkat és a kereskedők dolgát is, ha előre kitaláljuk, pontosan hová szánjuk, illetve milyen típust szeretnénk a piacon elérhető igen nagy választékból. A WC-tartály kérdése elsőre talán egyszerűbbnek tűnik, mint a megfelelő csempe vagy kád kiválasztása a fürdőszobába, de érdemes ezt is alaposan megfontolni, mielőtt döntenénk. Az alábbiakban adunk néhány támpontot a tökéletes választáshoz.

A Multiclean® a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a teljes tisztaság elérésének. A Roca legtöbb modelljével kompatibilis bidéfunkciós ülőkék, az oldalsó kezelőpanelről, vagy a távirányítóról egyszerűen kezelhető mosó és szárító funkcióknak köszönhetően a legújabb technológiákat kínálják a személyes higiénia terén.

Más műanyag alapanyagok (pl. ABS akril) – többek között – az UV sugárzás hatására kikeményedhetnek, elveszíthetik rugalmasságukat, megrepedhetnek, jelentős színváltozás eredményeződhet rajtuk.

Fontosabb márkaszervizek és képviseletek

A fenntartható irodák fontossága egyre nagyobb teret nyer a mindennapokban. Ezt a kihívást pedig az egyik piacvezető cég igazán praktikus és kifinomult szemlélettel reagálta le.

Bidé funkciós WC
Geberit WC tartály
Karcmentes bevonat
Monoblokk WC tartály
Szűrt víz
WC szerelőelem
Szűrés törlése