HÍREK - BLOG

Amikor az ember megrendel egy terméket, legyen az WC-csésze, ülőkád vagy éppen mosdókagyló, joggal várhatja el, hogy az a megadott időben megérkezzen. Nyilván ez az érdeke a forgalmazónak is, hiszen elégedett ügyfeleket szeretne, akik legközelebb is nála vásárolnak...

A rendszerváltás előtti, áruhiányos időkben az ember annak örült, amit kapott – sokszor a legalapvetőbb termékek esetén sem volt választék, ezért sokakban fel sem merült, hogy válogassanak. Azok az idők szerencsére már elmúltak, ám néha a bőség zavara is tud problémákat okozni.

Egy modern, 21. századi fürdőszoba kialakításakor már nem csak azt szokás figyelembe venni, hogy a színek és a formák passzoljanak egymáshoz, illetve a megrendelő ízléséhez, hanem azt is, hogy olyan termékeket, szanitereket válasszunk, amelyek segítenek a fürdőszoba környezetkímélő tisztántartásában is. Ennek a törekvésnek fontos elemei a különleges mázfelülettel bevont szaniterek.

Bármilyen szanitert választunk, nagyban megkönnyítjük a saját dolgunkat és a kereskedők dolgát is, ha előre kitaláljuk, pontosan hová szánjuk, illetve milyen típust szeretnénk a piacon elérhető igen nagy választékból. A WC-tartály kérdése elsőre talán egyszerűbbnek tűnik, mint a megfelelő csempe vagy kád kiválasztása a fürdőszobába, de érdemes ezt is alaposan megfontolni, mielőtt döntenénk. Az alábbiakban adunk néhány támpontot a tökéletes választáshoz.

A Multiclean® a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a teljes tisztaság elérésének. A Roca legtöbb modelljével kompatibilis bidéfunkciós ülőkék, az oldalsó kezelőpanelről, vagy a távirányítóról egyszerűen kezelhető mosó és szárító funkcióknak köszönhetően a legújabb technológiákat kínálják a személyes higiénia terén.

Más műanyag alapanyagok (pl. ABS akril) – többek között – az UV sugárzás hatására kikeményedhetnek, elveszíthetik rugalmasságukat, megrepedhetnek, jelentős színváltozás eredményeződhet rajtuk.

Fontosabb márkaszervizek és képviseletek

A fenntartható irodák fontossága egyre nagyobb teret nyer a mindennapokban. Ezt a kihívást pedig az egyik piacvezető cég igazán praktikus és kifinomult szemlélettel reagálta le.

Bidé funkciós WC
Geberit WC tartály
Karcmentes bevonat
Monoblokk WC tartály
Szűrt víz
WC szerelőelem
Szűrés törlése