Kert

Ebben a termékkategóriában találod minden, kerttel kapcsolatos termékünket, amelyek természetesen szervesen kapcsolódnak a vízhez és a hozzá kapcsolódó szaniterekhez, akár közvetlen, akár közvetett módon. A kert második otthonként funkcionálhat legalább két évszakon át, ezért azt tanácsoljuk, rendezd be a kínálatunkban található termékekkel úgy, hogy az leginkább a kényelmedet szolgálja.

Ha jól bevásárolsz és minden szükséges kelléket megveszel, akkor a pihenésed tökéletes lesz, társasági életed élénk, egészséged pedig kiváló. Tekintsd meg termékeinket, és gondoskodj a tökéletes kertről!

A SaniterLine 2009-es alakulásával egészen egyedit alkotott a szaniterek terén. Mivel online üzletként indultunk, ezért az ország legeldugottabb pontján is elérhetővé váltak azok a csúcsminőségű szanitereket, amelyeket a legnevesebb gyártók kínálatából válogattunk össze. 

 

Szakértelemmel bíró kollégáink folyamatosan segítették és segítik a vásárlóinkat az online térben, 2011 óta pedig már hagyományos üzletünk is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a több ezer termékünket itt élőben meg lehet tekinteni. Vásárlóink mindezt a szakértelmet és minőségi darabokból álló széles választékot olyannyira nagyra értékelik, hogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Azóta is töretlen lelkesedéssel dolgozunk azon, hogy vásárlóink elégedettek legyenek velünk, és boldogan használják a nálunk vásárolt termékeket!

 

Víz, víz, víz!

 

A kert egyik legfontosabb szereplője, így nálunk sem maradhatnak ki a kerti szaniterek.

 

Így aztán a lezúduló esővizet a vízelvezetőink és a folyókáink segítségével elvezetheted, gyűjtheted, becsatornázhatod az égből aláhulló vizet, így megkíméled a házadat, a teraszodat és a kertedet a túlzott mértékű esőtől.

 

Hasonlóan fontosak az öntözéstechnikai elemek, amelyek nélkül ma már egyetlen nyári nap sem elképzelhető, hiszen a tikkasztó hőségben füved, virágaid, magaságyásod vagy a komplett konyhakerted mindig igényelni fogja a megfelelő vízmennyiséget.

 

Nem mehetünk el szó nélkül a medencekínálatunk, valamint a hozzá kapcsolódó kiegészítő termékeink mellett. Medencéink több méretben, alapfelszereltséggel és választható extrákkal gondoskodnak majd arról, hogy minél jobban élvezd a perzselő nyári napokat a saját kis strandodon!

 

Használd a kerted!

 

Persze az otthoni spa és wellnessélményeken túl még sok más funkciót is elláthat a kerted, így például fergeteges családi vagy baráti összejövetelek helyszínéül is szolgálhat.

 

Ehhez természetesen nem árt beszeretni a megfelelő termékeket a webáruházunkból vagy személyesen látogatható üzletünkből, így akár kerti bútorra, akár grillstürőre vagy kültéri fényre lesz még szükséged a vidám hangulatú bulikhoz, nálunk biztosan megtalálod a számodra megfelelő darabot!

 

Mérd le a teraszodat és a kertedet, térképezd fel az igényeket, gondold végig, mekkora kerti partit rendeztek általában, és mindezt figyelembe véve rendezd be a kültéri otthonodat!

 

Hogyan vásárolj kerti cikkeket nálunk?

 

A jól bevált szűrőinkkel igyekszünk megkönnyíteni számodra a vásárlást, így ha kiválasztod a számodra érdekes alkategóriát, legyen az akár a kerti bútor, a medence, a medencekiegészítő, a kültéri világítás, az öntözéstechnika, a grillsütő vagy épp a kültéri vízelvezetés, akkor jócskán megkönnyíted a saját dolgod.

 

Az alkategóriákon belül a terméktípusokra jellemző szűrőket találod, amelyeket érdemes beállítani, hogy csak olyan termék jelenjen meg a képernyődön, ami színben, méretben és funkcióban megfelel.

 

Ha mégis elbizonytalanodnál, vagy nem találod, amit keresel, fordulj bátran munkatársainkhoz!