Kültéri Vílágitás

Ebben a kategóriában találod meg azokat a lámpáinkat, amelyek kültéri világításként tudnak funkcionálni akár a kertedben, akár a teraszodon. Ha nem szeretsz azzal szenvedni, hogy a kerti tevékenységeidet a fényforrás határozza meg, akkor legfőbb ideje körülnézni a kültéri világításaink kínálatában!

Termékpalettánk folyamatosan bővül, és kizárólag kiváló minőségű kültéri világításokat fogsz nálunk találni, így amelyik elnyeri a tetszésedet, tedd bátran a kosaraba, és élvezd a kertedet sötétben is! Tekintsd meg lámpáinkat, és dönts az ízlésed és az igényeid alapján!

Nézet:
Sorrend:

2009-es alakulásunk óta a SaniterLine csapata azt tekinti a legfőbb küldetésének, hogy az építkezők és a felújítók számára élvezetessé, könnyűvé és gördülékennyé tegye a szaniterek vásárlását. Ezt egyrészt kiváló minőségű termékekkel, másrészt nagy szakértelemmel bíró kollégákkal tudjuk biztosítani.

Míg eleinte csak a webshopon keresztül lehetett nálunk vásárolni, 2011-től belevágtunk a bolti kereskedelembe is, így már személyesen is állunk vásárlóink rendelkezésére. Mivel a több ezer terméket számláló kínálatunkban könnyű eltévedni, ezért a webshop szűrőit vagy személyesen a munkatársaink segítségét kérve máris könnyebb lesz a választás. Vásárlóink nagyra értékelik erőfeszítéseinket, így ennek köszönhetően bekerültünk az ország három legjobb szaniterkereskedője közé! Szaniterre van szükséged? Próbálj ki minket!

A kinti élet nehézségei

Bár alapvetően a tavaszi-nyári időszakban tartózkodunk kint sokat a szabad levegőn, amikor is hosszúak a nappalok, egy-egy jól sikerült kerti parti vagy családi társasozás nyúlhat olyan hosszúra, hogy már a nap is lemegy, és némi mesterséges fényre lesz szükség, és bár jóllehet az őszi-téli időszak estéit leginkább bent töltjük, mégis akadhat olyan alkalom, amikor jól jönne némi extra fény.

Persze szinte mindenhol van egy-két kültéri fényforrás, de ugye ismerős a helyzet, hogy mindig éppen oda nem jut a fényből, ahol szükség lenne rá? Ilyenkor jön a hosszabbító gubancolása és miegymás, pedig egy klassz kültéri fénnyel mindez megelőzhető lenne! 

Sőt, nemcsak a kényelmetlenséget hozza magával a sötétség és a kivilágítatlan kert, de nagymértékben megnő a balesetveszély kockázata is!

Ha szeretnéd mindezt elkerülni, mutatjuk a lehetséges megoldást!

Melyik a legjobb kültéri világítás?

A legjobb kültéri világítás egyértelműen az, amelyik alkalmazkodik az igényeidhez, így ott szórja a fényét, ahol neked a legnagyobb szükséged van rá, és ezt a legtökéletesebben egy hordozható LED lámpa fogja nyújtani a számodra.

A kínálatunkban található LED lámpa nemcsak esztétikailag nyújt örömöt, de akkumulátoros töltésének köszönhetően akár 8-24 órán át biztosít neked fényforrást. Nem kell mást tenned hozzá, mint hogy megérinted, a fényerőt pedig szintúgy érintéssel fogod tudni szabályozni, valamint lekapcsolni is.

A LED világításnak köszönhetően sokkal szebb fényt biztosít, akár egy meghitt kerti estére vágysz, akár csak a hálód hűvösében vagy épp melegében olvasgatnál.

Hogyan vásárolj nálunk?

Ha már végképp meguntad az elégtelen fényforrásokat, akkor nincs más teendőd, mint a megfelelő mennyiséget kiválasztani a kerti világításaink közül, hiszen a teraszod és a kerted mérete nagyban meghatározza azt, hogy hány darab hordozható LED lámpára lesz szükséged!

Ha maradt megválaszolatlan kérdésed, vagy nem találod, amit keresel, akkor fordulj bátran munkatársainkhoz!