Tartozékok

Ebben a termékkategóriában találhatod meg a kültéri vízelvezetéshez szükséges tartozékok teljes kínálatát. Ha éppen most építed ki a házad körüli vízelvezetést, akkor egészen biztosan sok hasznos és egyben nélkülözhetetlen terméket fogsz találni itt. 

Természetesen a legfontosabbak a kültéri folyókák és a csapadékvíz-elvezetők lesznek, ám ha nem megfelelő minőségű vagy esetleg nem kompatibilis tartozékokat szerelsz hozzájuk, akkor még a legjobb kivitelezésű termékek sem fogják tudni ellátni a funkciójukat. Válogass hát kínálatunkból, szerezz be mindent egy helyről, hogy a lehulló csapadék soha többé ne okozzon gondot!

Nézet:
Sorrend:

2009 óta nap mint nap azon dolgozunk, hogy bárki, aki szanitereket szeretne vásárolni, megtalálja nálunk azt, amit keres. Kínálatunkban minden vizesblokkhoz megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet, ráadásul a minőség miatt sem kell aggódnod, hiszen csak neves márkák termékeit forgalmazzuk. Sőt, még kompromisszumokat sem kell kötnöd, hiszen mindenféle lakberendezési stílus és színvilág kedvelője megtalálja nálunk a számítását. Ha jobb szeretsz a hagyományos módon vásárolni, akkor várunk személyesen látogatható szaküzletünkben, ahol hatalmas tudással rendelkező munkatársaink segítenek eligazodni a termékek között! 

 

Harc az elemekkel?

 

Sokan esnek abba a hibába, hogy csak saját magukat akarják megvédeni az időjárás viszontagságaitól. Az őszi esőzések, a tavaszi hóolvadás és a viharokkal és felhőszakadásokkal tarkított nyarak mind-mind nagy kihívás elé állítják az embereket, ám velük együtt az otthonaikat is.

 

Így ha le szeretnéd kerülni a nagyon bosszantó és igencsak költséges vízkárokat, akkor mindenképpen gondoskodnod kell a megfelelő kültéri vízelvezetésről. Ez a rendszer garantálja ugyanis azt, hogy a csapadék mennyiségétől és minőségétől függetlenül meg tudd óvni a házad falait és lábazatát attól, hogy akár az áztató, akár a hirtelen lezúduló eső kárt tegyen benne.

 

Gondoskodj az esővízről is megfelelően!

 

Ehhez persze több mindenre is szükséged lesz, hiszen ahogy fentebb említettük, a falakat is több helyen védeni kell, illetve a vizet el is kell vezetni valahova, sőt, az eresz kapacitását sem árt bővíteni.

 

Mindezekben lesznek a segítségedre a kültéri vízelvezetés kategóriájában kapható kültéri folyókák és csapadékvíz-elvezetők.

 

Ezek azonban fabatkát sem érnek, ha nem társulnak hozzájuk a különféle minőségi tartozékok, amelyek abban segítenek, hogy ezek a védelmi eszközök a kültéri vízelvezetés kategóriájában kaphatólehető legjobban el tudják látni a feladataikat.

 

Milyen tartozékokat tudsz vásárolni a kínálatunkban?

 

Mindenképpen tanácsos már a ház építése előtt megtervezni a vízelvezető rendszert, ám ha már készen vásároltad a házadat, akkor sem késő végiggondolni és megtervezni a lehetséges opciókat. Nyilvánvalóan ez is pénzbe kerül, sőt nagyobb ház esetén nem is olyan olcsó mulatság, ám ha hagyod, hogy a víz folyamatosan kárt tegyen az ingatlanodban, annál nagyobb pazarlást aligha lehet elképzelni.

 

No, de nézzük is, hogy a tervezést követően a megvalósításhoz milyen tartozékokra is lesz szükség!

 

  • Csatlakozó elemekre, hogy minden alakú házat körbe tudj venni.
  • Szennyfogó kosárra, hogy ne tömődjön el a vízelvezető.
  • Bekötéshez szükséges eszközökre, hogy valóban tudjon működni a rendszer.
  • Folyókazárra, hogy tudd rögzíteni a rácsokat a folyókában.
  • Véglezáróra, hogy megfelelő lezárása legyen a kültéri folyókáknak.
  • Kampóra a rács kiemeléséhez, hogy bármikor könnyen ki tudd emelni akár takarítás céljából is!

 

Amint láthatod, mindent megtalálsz a kínálatunkban, ám ha mégis kérdésed merül fel, készséggel állunk rendelkezésedre!