Kültéri Vízelvezetés

Ebben a termékkategóriában találsz meg mindent, ami a hatékony kültéri vízelvezetéshez csak szükséges. Napjaink változó időjárása sok esetben hatalmas esőzésekkel jár, amivel szemben ha nem védjük meg otthonunkat, akkor azért nagy árat fizetünk, hiszen házunk elkezd vizesedni, aminek javítása hatalmas összegeket emészt fel. Ezért aztán már az építkezés során érdemes odafigyelni a kültéri vízelvezetésre, amihez most mindent egy helyen megtalálsz!

Védd otthonod velünk, és gondoskodj arról, hogy a lezúduló csapadék soha ne tegyen kárt otthonunk egyetlen szegletében sem!

A SaniterLine 2009-ben azért alakult, hogy a virtuális üzleten keresztül mindenki számára elérhetővé tegye a kiváló minőségű, megfizethető szanitertermékeket, így a fürdőszobától a kertig mindenre gondoltunk! Hatalmas áruválasztékunknak hála minden stílus kedvelője megtalálja a neki való szanitert, és még csak kétkednie sem kell a minőségben, hiszen kizárólag a legnevesebb szanitergyártók termékeit forgalmazzuk. Vásárlóinkat ez olyannyira megelégedéssel töltötte el, hogy igény merül fel a személyesen is látoghatható boltunkra, amelyet végül 2011-ben meg is nyitottunk, továbbá beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, ami csak tovább erősített minket abban, hogy a helyes úton járunk!

A változó időjárási viszonyokat nem lehet figyelmen kívül hagyni!

A globális felmelegedés következményeit sajnos nem lehet semmilyen fronton sem figyelmen kívül hagyni, így ha építkezésbe kezdesz, akkor mindenképpen számításba kell venned az átalakuló időjárásunkat is.

Míg korábban egyenletesen oszlott el a csapadék, addig az éghajlatváltozás következtében számos olyan alkalom van, amikor özönvízszerű esőzéssel kell megküzdenie a lakóépületeknek, melléképületeknek és persze a kertnek is.

Ha nem szeretnéd, hogy idő előtt kárba vesszen az építőanyag, előre gondoskodsz a megfelelő vízelvezetésről! 

Mikre gondolj a kültéri vízelvezetés kiépítése közben?

A kültéri folyókák megfelelő kiépítése nagyon fontos, hiszen a rövid idő alatt lezúduló vizet egy jó elvezetőrendszer tökéletesen felfogja, amelyhez mindent megtalálsz webáruházunk kerti kellékeinek kínálatában.

Moduláris felépítésének és különféle csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően a teljes házat vagy teraszt körül tudod venni a rácsos kültéri folyókával, így nem kell attól tartanod, hogy a ház falai szívják magukba a vizet.

Továbbá javasoljuk a függőleges ereszcsatornákhoz az univerzális esővíz-elvezető csatlakoztatását, amely vagy a csatornába vagy a földbe vezeti el a hatalmas vízmennyiséget, így nem kell bajlódni akkor sem, ha hirtelen leszakad az ég. A vízelvezető többféle méretű ereszcsatornákhoz alkalmazható, sőt a forma sem számít, hiszen ezért univerzális az elvezető. Sőt még szennyfogó kosárral is rendelkezik, amelyet nem árt időnként kitisztítani, jóllehet bűzzárral van ellátva a vízelvezető. 

Hogyan vásárolj?

Javasoljuk, hogy már a tervezés fázisában kalkuláld bele a tervekbe a vízelvezető rendszer kiépítését, mert bár utólag is meg lehet tenni, nem érdemes megvárni, hogy vízkár keletkezzék az ingatlanban.

Mindenképp kérd szakember segítségét, aki segít kalkulálni, és így csak meg kell adnod, hány darab és milyen alakú folyókára lesz szükséged, valamit hány darab univerzális vízelvezetővel tudod garantáltan biztonságossá tenni az otthonod a csapadékkal szemben.

Ha mégis elakadnál, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre!