Csapadékvíz Elvezetők

Ebben a kategóriában a függőleges csatlakozású csapadékvíz-elvezetőket találod, amelyek abban segítenek, hogy az esővíz, a hólé a burkolt felületek, például utak, gépkocsifelhajtók és parkolók esetén is beszivárogjon a talajba. 

Az épített környezetben, a kemény felületek, a burkolt és lebetonozott területek sajátosságai miatt rendkívül fontos a csapadékvíz elvezetése a közterületeken éppúgy, mint a magán telkeknél. A nem megfelelően, elégtelenül elvezetett csapadékvíz komoly károkat okozhat, ezért gondoskodni kell az eső és a felszíni vizek elvezetéséről.

Nézet:
Sorrend:

Az elégtelen vízelvezetés számtalan problémát és jelentős károkat, plusz költségeket okozhat nemcsak műszaki, hanem higiéniai szempontból is, nem kizárólag a saját, hanem a szomszédos telkeken is. Alámoshatja az épületeket, a falak penészedését okozhatja, megállhat a földeken, tönkretéve ezzel a gyepet, a vetést, a gyümölcsösöket.

 

Milyen csapadékvíz-elvezetőket találsz a kínálatunkban?

 

A hatékony kültéri vízelvezetés védelmet jelent otthonod számára a hirtelen lezúduló csapadék károsító hatásai ellen. A SaniterLine webáruházban kültéren beépíthető, Alcaplast márkájú műanyag esővíz- és felszínivíz-elvezetőket találsz, függőleges, univerzális kivitelben, különböző méretekben és színekben.

 

Az ereszcsatorna-rendszerekhez való csatlakoztatáshoz használhatók. Az excentrikus távtartó a 80, 90, 100, 110 és 125 mm-es ereszcsatorna bekötéséhez alkalmas, és könnyen eltávolítható és tisztítható műanyag szennyfogó kosarat tartalmaz. Amennyiben rágcsálók ellen is szüksége van rá, igény szerint rozsdamentes kivitelben is megvásárolható. Erős esőzések esetén a fedél spontán felnyílását zár akadályozza. Bűzzárral rendelkezik, így gátat vet a bűz áramlásának.

 

A teknő markáns esése lehetővé teszi a víz gyorsabb és nagyobb elfolyását a csatorna felé. Amennyiben térburkolatban helyeznéd el, az esővíz-elvezető látható részei lecserélhetők fekete színűre.

 

Az üvegszálas polipropilén ellenáll a mechanikai, kémiai és hőkárosodásnak, az UV-stabilizátor révén pedig a fakulásnak és a műanyag elöregedésének.

 

Mit tartalmaz a csomag?

 

A csomagok különböző méretű és színű elemeket tartalmaznak, ezt választásnál vedd figyelembe! Az alábbiakat találod bennük:

 

  • Lefolyótest vízszintes csatlakozással 
  • Távtartó készlet 
  • Szennyfogó kosár a durva szennyeződések felfogásához
  • Fedél gyerekzárral
  • Billenőzár a visszaáramló bűz megakadályozására

 

Hogyan vásárolhatsz a webáruházban?

 

A SaniterLine webáruházban a termékeket egyértelmű, a felhasználás helye szerinti kategóriákba, azon belül pedig alkategóriákba rendeztük. Az alkategóriákon belül ár, márka, széria, szín, anyag, szélesség és hosszúság szerint tudod szűkíteni a találatokat. A termék nevére kattintva jutsz a termék részletes adatlapjára, ahol a legfontosabb információkat, részletes adatokat és a termékfotókat, műszaki rajzokat találod. 

 

A darabszám beállításával tudsz egy terméket a kosárba helyezni. A jobb felső sarokban található kosár ikonra kattintva tekintheted meg, mit raktál a kosaradba, illetve inne juthatsz eggyel közelebb a megrendeléshez. Új vásárlóként a szállítással, számlázással kapcsolatos legfontosabb adatokat kell megadni. Visszatérő, vagyis regisztrált vásárlóként erre már nincs szükséged, e-maillel és jelszóval tudsz belépni.

 

A megrendelés leadása után automatikus e-mailt küldünk, amelyben visszaigazoljuk a vásárlásodat, majd a megadott határidőn belül átveheted a megrendelését. Köszönjük, hogy minket választottál!