Szaunák

Ebben a kategóriában találsz meg minden, általunk forgalmazott szaunát, amelyek kiemelkedően magas színvonalat képviselnek a szaunapiacon, hiszen az egyik legnevesebb spa és wellness márka által gyártott termékeket forgalmazzuk. Ha szeretnél az otthonodba csempészni egy kis kényeztető és egészségmegőrző élményt, akkor a szaunát semmiképpen se hagyd ki. Fontos, hogy a legmeghatározóbb tényező a szaunavásárláskor a méret.

Érdemes tehát alaposan végiggondolni, hogy hova szánod, és ahhoz mérten megválasztani a méretet. Ne hagyd, hogy csak a pénztárcád vezéreljen, gondold végig alaposan a döntésed, és keress minket bátran!

Nézet:
Sorrend:

2009-es megalakulásunk óta a SaniterLine legfőbb célja, hogy minél teljesebb és jobb minőségű kínálatot nyújtson, legyen szó bármilyen szanitertermékről, a legalapvetőbb daraboktól egészen az otthoni wellnessélményt biztosító cikkekig. Jóllehet az első években csak online, 2011 óta azonban már személyesen is elérhetőek vagyunk azon vásárlóink részére, akik előnyben részesítik a klasszikus vásárlási formát. Mindkét változatban azon vagyunk, hogy munkatársaink minél jobban elnavigálják a vásárlókat a több ezer termék között, hogy mindenki megtalálja a leginkább neki való szaniterárut.

Ezt a vásárlóink díjazták is, ezért kerültünk be az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, és nap mint nap teszünk azért, hogy ez így is maradjon!

Miért legyen otthon szauna?

Ma már egyre népszerűbbé válnak az otthoni szaunák, sőt még elérhető közelségbe is kerültek!

Ha tehát azon gondolkozol, mivel emeld az otthonod komfortját és egyben értékét is, akkor mindenképpen megéri a szauna beépítése mellett letenni a voksod.

Nem pusztán kényelmi szempontból, hanem egészségügyi okokból is többszörösen jól jársz, ugyanis a rendszeres szaunahasználat csökkenti a stresszt, javítja a vérkeringést és elősegíti a hatékony méregtelenítést, edzi a szívet és erősíti az immunrendszert. Az összhatás a megfelelő illóolajok alkalmazásával tovább fokozható. Az általunk forgalmazott szaunákban ehhez mindent biztosítunk, neked már csak az illóolajról kell gondoskodni.

Mire figyelj oda vásárláskor?

Természetesen fontos kiemelni, hogy az ilyen viszonylag nagyobb beruházások esetén hajlamosabbak a családok pár tízezer forint kedvezményért szemet hunyni sok más tulajdonság felett, és inkább kompromisszumot kötnek. 

Igen ám, csak hogy ami elsőre mellékesnek tűnik, arról általában használat közben kiderül, hogy igenis fontos funkció, és a szaunaélmény messze nem olyan élvezetes és hatásos ezek nélkül a pluszok nélkül.

Így mindenképpen érdemes az eredeti finn szaunakályha mellett döntened, valamint a kiváló minőségű faborítás sem elhanyagolható, így a kanadai hemlock fenyő tökéletes választás lesz. Szaunáink alapfelszereltségéhez tartozik a lávakő, a homokóra, a fadézsa kanállal, valamint a hő- és a páramérő. Ezekkel nemcsak komfortosabbá, de hatékonyabbá is válik a szaunázás!

Hogy elkerülj minden kényelmetlenséget és bosszúságot, válassz a kiváló minőségű szaunáink közül!

Hogyan válassz szaunát?

Mivel itt teljesen más szempontokat kell a vásárláskor figyelembe venni, ezért a jól megszokott szűrőket itt most kihagytuk.

Nem azért, hogy hátráltassunk a vásárlásban, hanem mert itt csupán a méretet kell eldöntened.

Ha tudod, hogy csak te egyedül vagy legfeljebb ketten fogjátok használni a szaunát, akkor a legkisebbet (2 fős) érdemes választani, ha viszont nagy a család, kiterjedt és összejárós a baráti kör, akkor feltétlenül érdemes a közepes (3-4 fős) vagy esetleg a legnagyobb (5-6 fős) változatot megvásárolni.

Ha kérdésed akad, fordulj hozzánk bizalommal!