Fürdőszobai Lámpák

Ebben a termékkategóriában találod minden fürdőszobai lámpánkat, amelyek elengedhetetlen kellékei egy stílusos és praktikus fürdőszobának. Ha szeretnéd, hogy minden esetben a megfelelő mennyiségű fényben végezhesd fürdőszobai tevékenységeid, akkor a fürdőszoba kialakításakor kiemelt figyelmet szentelsz a fényforrásoknak, melyek éppen annyira tudják megkönnyíteni a dolgod, mint megnehezíteni.

Ne spórolj hát a fényforrásokkal, szereltess be annyi fürdőszobai lámpát, amennyire valóban szükséged lesz! Tekintsd meg kínálatunkat, és állítsd össze a praktikus, ugyanakkor esztétikus fürdőszobai lámpaszettedet! Kellemes válogatást kívánunk!

Nézet:
Sorrend:
 

A SaniterLine 2009-es megalakulása óta azt tűzte a zászlajára, hogy minél nagyobb választékban kínáljon kizárólag csúcsminőségű szantiertermékeket az építkezőknek, felújítóknak. Az első két évben csupán a virtuális térben elégítettük ki a vásárlói igényeket, azonban a nagy sikerre való tekintettel, 2011-ben megnyitottuk a személyesen látogatható üzletünket és raktárunkat is, így a vásárlóknak a valódi találkozások alkalmával még több segítséget tudunk nyújtani a több ezer termékünk tekervényes labirintusában!

Vásárlóink nagyra értékelték ezt, hiszen bejuttattak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, jelezvén, hogy jócskán van igény arra, amit mi csinálunk. Ha szeretnéd kipróbálni, milyen élmény nálunk vásárolni, tedd meg most!

Az otthonunk legveszélyesebb pontja!

Bizonyított tény, hogy az otthonokban a legtöbb baleset a fürdőszobában történik, ahol a csúszós, vizes talaj mindig különös figyelmet és fegyelmezettséget igényel. Elég egy pillanatnyi figyelmetlenség, egy meggondolatlan mozdulat, és máris megvan a baj.

Ehhez még tedd akkor hozzá azt az opciót, amikor nincs elég fény, és a rossz fényviszonyok között nem veszel észre egy kisebb vízfoltot, vagy ne adj Isten belevágsz a körmödbe, a szakálladba, vagy akár hónapokig visszafordíthatatlan károkat okozol a szemöldöködben.

A fürdőszobában történő tartózkodás alapvetően is nagy odafigyelést igényel, és ha még a tested ápolása közben a fürdőszobai lámpák hiányában kárt is teszel, akkor biztosan dühös leszel önmagadra.

Legyen fény!

Ha szeretnéd elkerülni ezeket a kisebb-nagyobb baleseteket, és utálod a kényelmetlenséget, akkor bizony nincs más hátra, mint jól felszerelni a fürdőszobádat néhány kiválóan megcélzott fényforrással.

Ne csak a klasszikus mennyezeti lámpában gondolkozz, sokszor jól jön a fali lámpa is, amivel egy kicsit lágyabb, meghittebb hangulatot tudsz teremteni! Ha pedig ezek már mind a kosaradba kerültek, ideje a tükörre is gondolni, és rendes fényt biztosító lámpával felszerelni, hogy minden borotválkozási, sminkelési, arcápolási teendőhöz elegendő fény álljon a rendelkezésedre. Ha tehát valamelyik hiányzik még a fürdőszobádból, akkor irány a fürdőszobai lámpa részlegünk!

Hogyan válassz fürdőszobai lámpát?

A könnyebb válogatás kedvéért használd szűrőinket, ahol nemcsak azt tudod beállítani, hogy fali, mennyezeti vagy tükörhöz kapcsolódó, beltéri lámpát keresel, de a kedvenc márkádat, esetleg konkrét szériádat is megtalálhatod a kínálatunkban.

Természetesen a védettség mellett sem megyünk el szó nélkül, valamint a színeket is szűrhető paraméterre állítottuk, hogy a funkcionalitás mellett az esztétikumról se kelljen lemondanod!

Kellemes vásárlást kívánunk, ha pedig elakadnál, fordulj bátran munkatársainkhoz!