Magas Szekrények

Ebben a termékkategóriában találod meg a fürdőszobai bútorok közül a magas szekrényeket, amelyek rendkívül praktikusak, így gyakorlatilag minden fürdőszobában megvan a létjogosultságuk.

Mindegyikben közös, hogy falra fúrható, és ha úgy tetszik, lebeg a falon, ugyanakkor akad olyan változat is, amelynek polcos alja van. Hogy a te tetszésedet melyik nyeri el, az leginkább egyéni ízlés kérdése. Az biztos, hogy nem kell szekrény nélkül maradnod, annyiféle szín- és formakombinációban forgalmazzuk a magas szekrényeket! Nézz körül, és találj rá az ideálisra!

Nézet:
Sorrend:
 

A legtöbb szanitereket forgalmazó üzletre az a jellemző, hogy csak szorosan a szaniterkehez kapcsolódó termékeket árusítja. 2009-es fennállásunk óta mi viszont teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos az otthonteremtőknek az, hogy egy adott helyiséghez mindent megtaláljanak egy helyen. Éppen ezért nem csupán a klasszikus szanitertermékeket árusítjuk, sőt, még csak nem is a bekötéshez, beszereléshez szükséges speciális tartozékok azok, amiket árusítunk, hanem még a bútorokra is gondoltunk. Így aztán ha alaposan végiggondolod, milyen stílust szeretnél megvalósítani ebben a helyiségben, akkor nálunk mindent megtalálsz hozzá!

Miért fontos a fürdőszobai bútor?

Talán nem is kell külön kiemelni, de a bútorválasztás ebben a helyiségben is kifejezetten nagy jelentőséggel bír! Akad számos tipikus bútor, amelyet előszeretettel választanak a fürdőszobába.

Ilyen többek között a fürdőszobai bútoraink között kapható tükrös szekrény, mosdópult, mosdószekrény, oldalszekrény vagy egyéb más kiegészítő bútor.

Ezeknek egyértelműen az a funkciója, hogy megfelelő helyet biztosítson minden, a fürdőszobában használatos eszköznek és pipereholminak. Mind a rendezettséget, mind pedig a biztonságot nagyban megnöveli, ha mindennek megvan a maga helye, és használat után minden vissza is kerül oda, ahova való.

Ezzel nem csupán a rendet és a tisztaság érzetét fogod tudni fenntartani, de még a biztonsághoz és a balesetmentességhez is nagyban hozzájárul, hiszen nem kell féllábon, a zuhany alól kinyúlva keresgetni semmit sem!

Ne zsúfolj tele semmit!

Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy figyelmeztessünk, ne zsúfolj semmit tele! Bár kétségtelenül rendkívül csábítóak a szebbnél szebb bútorok, csak azokat vedd meg, amikre feltétlenül szükséged van, illetve amik beférnek a helyiségbe anélkül, hogy lépten-nyomon beleütköznél.

Hogyan vásárolj magas szekrényeket?

Jobb esetben csak egyetlen darab kell, ám ha hatalmas méretű a fürdőszobád, esetleg még sokan is használjátok, mert nagy a család, akkor akár érdemes párban is gondolkodni. Ahogy már fentebb is megírtuk, rendkívül fontos, hogy mindennek meglegyen a helye. Ez ugyanis nem csupán a rendezettség érzetét kelti, hanem még a biztonságot is növeli.

Mivel hatalmas a választék, ezért a jól ismert szűrőkkel ki tudod választani azt, hogy:

  • milyen méretű darabot szeretnél
  • álló legyen, fali vagy lábbal kiegészíthető
  • milyen színe legyen a frontnak és milyen a korpusznak
  • ajtós vagy fiókos, vagy esetleg egyszerre mindkettő legyen
  • milyen nyitási irány lenne ideális számodra, esetleg forgatható változatot preferálnál
  • rendelkezzen-e szennyestartóval vagy sem.

Ha ezeket mind végiggondolod, akkor az ideális magas szekrénynél fogsz kilyukadni, ám ha mégis felmerül még kérdésed, készséggel állunk rendelkezésedre.