Mosdószekrények

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott mosdószekrényeket, így ha a fürdőszobádba új bútorokat keresel, akkor ezt a kategóriát semmiképp se hagyd ki. A mosdószekrények ugyanis szinte a legpraktikusabb bútordarabnak minősülnek, így esztétikai jelentőségükön túl számos funkciót is ellátnak.

Persze sok mindentől függ, hogy milyen és legfőképpen mekkora darabot választasz, ezek azonban mind a saját igényeid lesznek, így neked kell meghatároznod, hogy pontosan mire is van szükséged. Ha ez megtörténik, akkor bátran nézz szét a kínálatunkban, és garantáltan nem fogsz üres kézzel távozni.

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk csaknem másfél évtizede szolgálja ki azokat az embereket, akik szeretnének minőségi szanitereket beszerezni akár egy felújítás, akár egy építkezés során. A fürdőszoba roppant fontos helyszíne az otthonoknak, egyben a legbalesetveszélyesebb terep is, így mindenképpen fontos, hogy kiváló minőségű és hasznos darabokat válogass össze bele.

 

Mivel csak prémiumminőségű termékeket forgalmazunk, így neked már csak a külcsínre és a méretekre kell odafigyelni. Akár online, akár hagyományos módon szeretsz vásárolni, mindkettőre lehetőséged lesz nálunk, sőt, szakértelemmel rendelkező munkatársaink akár virtuálisan, akár személyesen is a rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek eligazodni termékeink között.

 

Miért fontos a mosdószekrény?

 

A jól megválasztott fürdőszobabútor a helyiséget nem csupán esztétikussá, hanem praktikussá is teszi. Természetesen minden otthon, minden ember, minden család és lakóközösség más és más igényeket támaszt, de a gondos válogatásnak köszönhetően bármelyiknek eleget lehet tenni.

 

A mosdó minden fürdőszoba központi helye, és talán még többet is használjuk, mint a kádat vagy a zuhanyt. A reggeli készülődés, a WC használata utáni kézmosás, az étkezés utáni fogmosás mind-mind itt történik, így napjában számtalanszor állunk meg a mosdó előtt. Ehhez kapcsolódóan érdemes kihasználni a mosdó által létrehozott holt teret, így a mosdó alatti részre érdemes egy szekrényt telepíteni. Ebbe aztán bele lehet pakolni nagyon sok mindent, amire nap mint nap szükséged lehet.

Ne zsúfold tele a fürdőszobádat!

 

Az egyik legnagyobb baklövés, amit a fürdőszoba berendezése során el tudsz követni az, hogy túlzsúfolod. Ezzel nem csupán a könnyű és gördülékeny használatot akadályozod, hanem még a balesetveszélyt is rettenetesen megnöveled. A csúszás hatalmas veszélyeket rejt, kiváltképp akkor, ha mindenhol nehéz bútorok vesznek körbe. 

 

Éppen ezért kell arra törekedni, hogy minél kevesebb bútordarab legyen. A mosdószekrény ilyen szempontból praktikus, és nem érdemes kihagyni a helyiség berendezése során.

 

A holt tér kihasználása hasznos húzás, hiszen nem foglalsz további helyet, vagyis nem csökkented a rendelkezésre álló mozgásteret sem.

 

Hogyan vásárolj mosdószekrényt?

 

Mosdószekrényeink kínálata meglehetősen széles, ám szeretnénk megkímélni attól, hogy feleslegesen töltsd az idődet olyan termékekkel, amik valamiért nem felelnek meg neked. Így mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy használd a szűrőinket. Állítsd be, hogy:

 

  • milyen méret lesz számodra ideális (magasság, mélység, szélesség egyaránt megadható),
  • milyen színt preferálnál a korpusznak, azaz a bútor testének/vázának,
  • milyen színt preferálnál a frontnak, vagyis az ajtóknak,
  • milyen felszereltséget igényelsz (mosdóval vagy mosdó nélkül szeretnéd megvenni),
  • ajtós vagy fiókos nyitási módot szeretnél.

 

Ha mindezek megvannak, akkor már csak a számodra tökéletes darabokat fogod látni, ám ha még mindig akad kérdésed, tedd fel nekünk bátran elérhetőségeink valamelyikén!