Mosdóállványok

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott mosdóállványokat, így ha épp a fürdőszoba teljes átalakításán fáradozol, akkor mindenképpen tekintsd meg a teljes kínálatunkat. Ez a fürdőszobai bútor lesz ugyanis talán a legközpontibb eleme az egész helyiségnek, hiszen nagyban meghatározza majd a fürdőszoba stílusát, illetve komfortszintjét is.

Szerencsére a gyártók, akikkel hosszú évek óta együtt dolgozunk, tisztában vannak az otthonteremtők igényeivel, így minden lakberendezési stílus híve megtalálja majd a számítását. Eredményes nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk csaknem másfél évtizede dolgozik fáradhatatlanul azért, hogy minden építkező és lakásfelújító egy helyen kényelmesen meg tudja vásárolni az összes szaniterárut, amire csak a vizesblokkok kialakítása során szüksége lehet. A minőség mellett köteleződtünk el, így csak neves gyártók márkáit forgalmazzuk, ám tesszük mindezt olyan széles kínálattal, hogy senkinek ne kelljen kompromisszumot kötni azért, hogy szép és egyben praktikus szanitereket tudjon vásárolni. Az online webshop mellett hagyományos üzlettel is várjuk azokat, akik olyan boltban szeretnének vásárolni, ami bekerült az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. 

 

Határozd meg a stílust!

 

Ahogy már fentebb is írtuk, a mosdóállvány nagyban meghatározza a fürdőszoba küllemét, hiszen eléggé látványos és központi darabról van szó. Ahhoz azonban, hogy ne elüssön a fürdőszoba többi részétől, hanem szépen harmóniát teremtve ékeskedjen, gondosan kell választani.

 

A fürdőszoba egészéhez mérten érdemes a mérettel játszani, valamint a burkolatokhoz és a fal színéhez is kell passzolnia a leendő mosdóállványnak. Sőt, ha ez még nem lenne elég, az összes többi fürdőszobai bútort is hozzá kell majd igazítani, tehát elég nagy a feladat: globálisan kell átlátnod az egész helyiséget ahhoz, hogy valóban meg tudd mondani, melyik mosdóállvány lesz a legideálisabb a számodra.

 

Miért fontos a mosdóállvány kiválasztása?

 

Persze a külcsín egy dolog, a belbecs mellett sem mehetünk el szó nélkül, éppen ezért rendkívül fontos, hogy tisztában légy az igényekkel.

 

Teljesen másra lesz szükség ugyanis egy legénylakásban, más egy ifjú pár szerelmi fészkében és megint másra egy 4-5-6 tagot számláló család esetében. Mérd hát fel pontosan, hányan fogják rendszeresen használni, akad-e olyan csúcsidőszak, amikor akár ketten is kell, hogy serénykedjenek a tükör előtt, és ha így teszel, hamar rá fogsz találni arra a típusra, amelyik neked vagy nektek való.

 

Hogyan vásárolj mosdóállványaink közül?

 

Természetesen itt is igyekszünk megkönnyíteni a vásárlóink dolgát, így ha valaki nem érez késztetést arra, hogy a hatalmas választékunkat ömlesztve nézze végig, akkor a jól ismert szűrők bevetését tanácsoljuk.

 

Gondold végig, és határozd meg, hogy:

 

  • mekkora méretre lesz szükséged. Fontos paraméter a szélesség, a mélység és a magasság is.
  • milyen felszereltség lenne számodra a praktikusabb: a mosdóval felszerelt vagy épp a mosdó nélküli változat.
  • telepítés szempontjából álló vagy fali mosdóállványt képzeltél-e el a fürdőszobádban.
  • a rendkívül széles palettáról mely szín lesz az, amelyik leendő fürdőszobádban a legjobban mutat majd.

 

Persze lehet márka alapján is válogatni, így még esetleges márkahűségedet sem kell majd feladnod!

 

Ha úgy érzed, a fenti iránymutatások ellenére is elvesztél a kínálatban, fordulj hozzánk bizalommal, szakértelemmel rendelkező kollégáink örömmel fognak segíteni neked!