Fürdőszobai Tükrök

Fürdőszobai tükrök

Ebben a kategóriában találsz minden fürdőszobai tükröt, kicsit és nagyot, világítással rendelkezőt vagy világítást nélkülit, sminktükrös verziót és természetesen rengetegféle keretet. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő, a fürdőszobája méretéhez és az igényeihez igazodó fürdőszobai tükröket.

Minden tükrünk a tőlünk megszokott prémium minőséget képviseli, így bármelyiket is választod, biztosan jó érzés lesz tükörbe nézni! Nézelődj kedvedre termékeink között!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünket, a SzaniterOnline.hu-t elsődlegesen azzal a céllal alapítottuk több mint tíz évvel ezelőtt, hogy az internet adta lehetőségeket kihasználva az ország bármely pontján elérhetőek legyenek az általunk forgalmazott prémiumminőségű szaniteráruk. Nagy szakértelmünknek és többéves tapasztalatunknak köszönhetően sikerült olyan árukínálatot összeállítani, mely a legnagyobb külföldi és magyar márkákat vonultatja fel, ami egyben a minőséget is garantálja. 

2011-ben aztán szintet léptünk, és jóllehet az online jelenlét erőteljes maradt, megnyitottuk üzletünket is, ahol személyesen lehet vásárolni, tanácsot kérni. Vásárlóink mindkét platformot nagyon szeretik, így sikerült bekerülnünk Magyarország három legjobb szaniterkereskedője közé. Hosszú távú terveink között ennek a pozíciónak a megtartása szerepel, és ezért nap mint nap teszünk is.

Nem mindegy, mit látsz!

Elsőre nem is gondolnánk, hogy milyen fontos tud lenni egy jó tükör a fürdőszobába, de tulajdonképpen ott kezdjük és zárjuk a napjainkat, így jó, ha rendes valónkban látjuk önmagunkat. Kinek van kedve törött vagy épp torzító tükörben szépítkezni? 

Ahhoz, hogy teljes megelégedéssel tudjuk használni a fürdőszobát, elengedhetetlen kellék a tükör. Egy jól megvilágított, minőségi tükör fog téged a legjobban megmutatni, így nem ér meglepetés akkor sem, ha kiteszed a lábad a házadból vagy a lakásodból.

Ha pedig gyakran sminkelsz, vagy épp férfiak esetében gyakran borotválkozol, akkor mindenképpen szükséged lesz egy mozgatható kozmetikai tükörre, ami igazán közelről megmutatja az arcod anélkül, hogy fel kelljen másznod a mosdókagylóra.

Milyen a jó fürdőszobai tükör?

Mindenképpen kellően nagy méretű. Minél nagyobb a tükör, annál nagyobb felületen láthatod magad, és megjelenésed szempontjából még biztosabbra mehetsz.

Méretben igazodik a fürdőszobádhoz, nem lóg túl, nem túl kicsi, nincs túl alacsonyan helyezkedik el, de túl magasan sem.

Stílusban igazodik hozzád, hogy jó érzéssel töltsön el, ha ránézel. Innen indulsz neki a hosszú, dolgos napoknak, és ugyanoda térsz vissza lenyugodni, kikapcsolni. Fontos, hogy esztétikailag is örömet okozzon a fürdőszobád!

Külön előny, ha a tükörben világítás is van, így gondoskodik arról, hogy semmi se maradjon észrevétlen, ha tükörbe nézel. 

Ha kevés a helyed, érdemes a szekrénybe épített verziót választani, így az ajtók kapásból tükörként is funkcionálnak.

Tekintsd meg kínálatunkat, hogy megtaláld a tökéletes tükröt! 

Hogyan válasszak?

Először is fontos, hogy megfelelően lemérd a fürdőszobád méreteit, és alaposan felmérd a saját igényeid.

Ha ezek megvannak, akkor tudsz a kínálatunkban szűrni: mennyi pénzt szeretnél rááldozni, milyen méretet, milyen márkát keresel, melyik színben szeretnéd, hogy az új tükröd pompázzon.

Ha ezeket a paramétereket is kiválasztottad, akkor már valóban csak azokat a tükröket fogod látni, amelyek megfelelnek az igényeidnek. 

Kellemes válogatást kívánunk!