Bútor Szettek

Ebben a termékkategóriában találhatod meg az általunk forgalmazott bútorszetteket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a fürdőszobád praktikus és esztétikus legyen. Az egymáshoz tökéletesen illő, egymást kiegészítő darabok a helyiséget komfortossá, a benne való tevékenykedést pedig gördülékennyé teszi. Sőt, még a balesetveszély kockázatát is minimalizálhatod a megfelelő bútorok, bútorszettek kiválasztásával.

Ha pedig még kényelmes is vagy, és szeretnél minél gyorsabban túllendülni a vásárláson, akkor semmiképpen sem különálló darabokban, hanem sokkal inkább szettekben gondolkozz. Tekintsd meg a kínálatunkat, és vásárolj kedvedre!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es alakulásunk óta az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy minden otthonteremtőt a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljunk ki. Ebbe beletartozik az is, hogy mindent megtalálj a kínálatunkban, amire csak a fürdőszobában és úgy nagy általánosságban a vizesblokkok környékén szükséged lehet. Így kerülnek a szaniterek közé a bútorok is, természetesen a tőlünk megszokott kiváló minőségben. Ha nem szeretnél bútort online vásárolni, akkor akár a személyesen látogatható üzletünkben is megtekintheted a kínálatunkat. Szakmai tudással rendelkező munkatársaink mindenképpen a segítségedre lesznek, és megkönnyítik majd számodra a vásárlást!

 

Miért fontosak a fürdőszobai bútorok?

 

Ahhoz, hogy igazán praktikusan és gördülékenyen tudjuk használni a fürdőszobát, elengedhetetlen, hogy mindennek meglegyen a helye. Ha ugyanis eluralkodik a káosz, akkor egyrészt kényelmetlenné válik a tisztálkodás, másrészt csúfos és zavaró látványt nyújt, harmadrészt pedig roppant balesetveszélyessé is teszi a helyiséget.

 

Ugyanakkor óva intünk attól is, hogy túlzásokba ess, hiszen a zsúfolt helyiség sem érzetre, sem biztonságra nem túl jó. Egyrészt a túl sok bútortól úgy érezheted, hogy szinte megfulladsz a helyiségben, másrészt pedig, ha nem tudsz biztonságosan és kényelmesen mozogni, akkor az nagyban megnöveli a fürdőszobai balesetek bekövetkeztét.

 

Éppen ezért gondos mérlegelés után lesz célszerű választani a fürdőszobai bútoraink közül! Fontos persze a méretvétel, de az igényeket sem árt felmérni, hogy pontosan tudd, hány és mekkora bútorra van igényed/igényetek.

 

Mire lesz szükséged?

 

Persze akár egyesével is vásárolhatsz, ám ha szettben gondolkozol, akkor egyrészt lekerül a stílusbéli válogatás terhe a válladról, másrészt pedig nem kell azon agyalni, hogy milyen bútorokra is lesz szükséged.

 

A szettek szinte minden esetben tartalmazzák a következőket:

 

  • kézmosóval ellátott mosdószekrényt
  • tükrös felsőszekrényt
  • alsó szekrényt
  • LED világítást

 

Ezek mindegyike úgymond alapfelszereltségnek számít a fürdőszobák tekintetében, így még a legkisebb fürdőszobában is lehet, sőt érdemes neki helyet szorítani.

 

Hogyan vásárolj bútorszettet a webshopunkból?

 

Bútort választani nem egyszerű, éppen ezért a saját lehetőségeinkkel igyekszünk számodra megkönnyíteni a vásárlást. A szűrőinket ajánljuk figyelmedbe, ugyanis ha minden igényedet megadod, akkor csak azokat a termékeket fogod látni, amelyek számodra ideálisak lehetnek. Így mindenképpen állítsd be, hogy:

 

  • fali vagy lábbal rendelkező bútorokat szeretnél
  • milyen szélességű, mélységű és magasságú bútorra van szükséged
  • milyen színben képzeled el a korpuszt, a bútor testét
  • milyen színben képzeled el a frontot, azaz a bútor első felét
  • milyen típusú tárolókra lesz szükséged: ajtósra, fiókosra vagy mindkettőre

 

Ha ezek után még kérdésed merül fel, vagy valami nem egyértelmű a vásárlás során, akkor fordulj hozzánk bizalommal!