Szelepek

Szelepek

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami a szelepekkel kapcsolatos. Sarokszelepek, kifolyószelepek, keverőszelepek, csempeszelepek és mosógéptöltő szelepek egész sora vár rád itt. Neked csak ki kell választani a számodra megfelelő darabot, amely illeszkedik a már meglévő szaniterekhez.

A minőséget garantáljuk, így bármelyik gyártó, bármelyik szériáját teszed is a kosaradba, biztos lehetsz abban, hogy hosszú évekig nem lesz többé gondod rá. Nézz szét kínálatunkban, kérd a szakértőink segítségét, és élvezd a minőséget a fürdőszobádban is!

2009-ben alapítottuk a SzaniterOnline.hu webáruházunkat, amely eredetileg az online térben készült minél jobban és alaposabban kiszolgálni a vásárlói igényeket szantier témában. Hamar felfuttattuk az online térben történő eladást, majd 2011-ben gondoltunk egyet, és megnyitottuk raktárunkat és offline boltunkat is, ahova a vásárlók személyesen is betérhetnek.

Szívesen segítünk szaktanácsainkkal az online térben is, de ha valaki nagyon bizonytalan a választást illetően, javasoljuk a személyes tanácsadást. A tanácsadáson és a szakértelmünkön túl a prémiumminőségű termékeknek és a szakértelmünknek köszönhetően, ma már benne vagyunk az ország három legnagyobb és legjobb szaniterkereskedőjének a körében, így nap mint nap tovább dolgozunk azért, hogy ez az ügyfélélmény megmaradjon, sőt minél tovább javuljon.

Próbáld ki szolgáltatásunkat, hogy magad is megbizonyosodj: lehet élvezettel és rohangálás nélkül is válogatni a minőségi szaniterek között.

Pici, alig figyelünk rá, de fontos, mi az?

Tapasztalataink szerint a jól látható, designos elemek, mint csempe, kád, WC vagy akár a mosdó is mindig nagyobb figyelmet kapnak, és hajlandóak vagyunk rá bármennyit áldozni.

Ezzel szemben hajlamosak vagyunk elhanyagolni azt, ami kevesbé szemet gyönyörködtető, esetleg nem is látható, és szívesebben költünk rá minél kevesebbet.

Mi azért vagyunk, hogy te ne ess ebbe a hibába!

Bármilyen aprócska dolog is a szelep, nagyon fontos szerepet tölt be, és nélküle bizony víz nélkül maradna bármilyen stílusos és álomszép fürdőszoba, vagy épp nem csak a kádba kerülne víz, hanem az előszobába is.

Megéri tehát gondosan kiválasztani a megfelelő darabokat, ebben segítünk mi!

Miért fontosak a szelepek?

Minden vizesblokk fontos eleme a szelep, így szükséged lesz rá a WC-tartálynál, a csaptelepeknél, a víztisztítóknál és a mosógépnél is. 

Ez a kis eszköz biztosítja a vízhálózatra kötött szerelvények vízellátását, azaz gondoskodik arról, hogy folyjon vagy ne folyjon a víz.

Természetesen előfordulhat, hogy elöregedés miatt eltörik, elreped egy-egy szelep, de ha jó minőséget választasz, akkor hosszú évekre hátradőlhetsz, és nyugodtan hagyhatod magára az otthonod hosszabb időre is, nem fog meglepetés várni akkor sem, amikor visszatérsz.

Hogyan válassz?

Először is válaszd ki, hogy melyik fürdőszobai elemhez, melyik vizesblokkhoz keresel szelepet, és aszerint lépj tovább.

Tőlünk megszokott módon az alkategóriákban tudod továbbszűkíteni a választékot árkategória, márka és széria szerint. 

Bizonyos alkategóriákban választhatsz szín szerint is, de fontos paraméter a csatlakozási méret, a szűrős vagy szűrő nélküli változat vagy a fogantyú formája is.

Ne bízd hát a véletlenre, mérj le pontosan mindent, és böngészd végig a kínálatunkat, hogy a legtökéletesebb darab kerüljön a kosaradba, onnan pedig a fürdőszobádba!