Kifolyószelepek

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott kifolyószelepeket. Munkánk során nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontosak az olyan apróbb, kevésbé látványos elemek, mint amilyenek a szelepek is. Persze sokkal élvezetesebb a rengeteg szebbnél szebb kád vagy fürdőszobai bútor között keresgélni, de a szelepek által garantált biztonság mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Így ha még ez hiányzik a fürdőszobádból, akkor mindenképpen alaposan nézz szét kínálatunkban, számtalan kifolyószelepet fogsz találni, ami gyakorlatilag nem más, mint amin keresztül kifolyik a víz, hogy aztán használni tudd.

Nézet:
Sorrend:
 

Munkánk során folyamatosan arra törekszünk, hogy minél nagyobb választékot biztosítsunk azoknak, akik éppen építkeznek vagy felújítanak, és a fürdőszobájukat szeretnék a lehető legkomfortosabbá tenni. Éppen ezért kínálatunkban egy helyen megtalálható minden, ami csak a vizesblokkok környékén kellhet - méghozzá kiváló minőségben és hatalmas választékban. Sokszor talán úgy tűnik, nem egyszerű eligazodni, ilyenkor kérheted a nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítségét, vagy akár a webshopunkban használható szűrők is kitűnő segítséget jelenthetnek a számodra!

 

Miért fontosak a szelepek?

 

Nem győzzük eleget hangsúlyozni: a kiváló minőségű szelepek elengedhetetlenek, ha rendben és biztonságban szeretnéd tudni az otthonodat!

 

A szelepek biztosítják ugyanis a vizesblokkok vízellátását, vagyis ezek gondoskodnak arról, hogy folyik-e a víz vagy sem.

 

Bár ahogy fentebb is említettük, nem túl látványos elemek, mégis fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek, hiszen ha eltörnek, elromlanak, akkor akár az otthonodat is eláraszthatja a víz. Fontos tehát, hogy megfelelő darabot válassz, és törekedj a minél jobb minőségre, hogy jó sokáig semmi gondod ne legyen vele. 

De mit is is tudnak a kifolyószelepek?

 

A kifolyószelepek gyakorlatilag azok a darabok, amelyeken keresztül kijön a víz a falból. Idetartoznak a teljesen sima kifolyószelepek, akár beltéri, akár kültéri használatra is alkalmasak. Továbbá itt találod meg a csaptelepeket is, amelyek akár a mosdókagylónál is kiváló szolgálatot tehetnek.

 

Mivel rengetegféle verzió van, mindenképpen tanácsos használni a szűrőinket, illetve egy-egy szimpatikusnak ítélt termékre érdemes rákattintani is, ugyanis a részletesebb termékinformációkat ott fogod majd találni az adatlapon. Ezek az adatok fognak segíteni abban, hogy valóban a kiszemelt termék lesz-e a számodra ideális darab.

Hogyan vásárolj kifolyószelepet a kínálatunkból?

 

Ahogy azt megszokhattad, a jól bevált szűrők itt is a segítségedre lesznek. Persze azért nem árt, ha pontos elképzelésekkel érkezel. Ebben lehet a segítségedre a vízvezeték-szerelőd, aki elmondja, hogy pontosan milyen paraméterek alapján keresd a kívánt kifolyószelepet.

 

Így aztán meg tudod adni, hogy:

 

  • milyen árfekvésű terméket keresel,
  • milyen márkában bízol, esetleg konkrét szériát is választhatsz, ha pótlásról, javításról van szó,
  • milyen színben keresed a terméket (arany, bronz, fekete bronz, matt arany, króm, matt fehér, matt fekete, metál fekete, polírozott arany, réz, rozéarany, rozsdamentes acélhatású, szálcsiszolt grafit vagy nikkel),
  • milyen fogantyúval szeretnéd használni (egygombos, egykaros, nyomó- vagy tekerőgombos változatban),
  • álló vagy fali változatot szeretnél a szóban forgó vizes blokknál látni.

 

Akad szép számmal kül- és beltéri változat is, így ha nem vagy biztos a választásodban, bátran kérd ki munkatársaink segítségét elérhetőségeink valamelyikén!