Mosógéptöltő Szelepek

Ebben a termékkategóriában találod meg azokat a speciális szelepeket, úgynevezett mosógéptöltő szelepeket, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy rá tudd csatlakoztatni a mosógépedet a vízhálózatra.

Természetesen ennél a terméknél sem az esztétika nyom többet a latban, hanem a méret és a kialakítás, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni ezekre a paraméterekre, különben nem fog passzolni a mosógép menetéhez. Kínálatunkban mindenféle menetű szelep megtalálható, válogass kedvedre!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk 2009-es alapítása óta arra törekszik, hogy az otthonteremtés folyamatában segítse az építkezőket és a felújítókat. Ezt pedig a legjobban úgy tudjuk megtenni, hogy minden olyan terméket forgalmazunk, amely a vizesblokkokhoz szükséges, így egy helyen beszerezhetsz minden szaniterterméket. Természetesen a minőségre ugyanúgy ügyelünk, éppen ezért csak olyan gyártók termékeit találod meg a kínálatunkban, akiknek a neve egyet jelent a minőséggel. Persze tudjuk, hogy nem egyszerű a rengeteg termék közül kiválasztani a megfelelőt, ezért szakképzett kollégáink mind online, mind pedig személyesen a rendelkezésedre állnak, ha elakadnál vásárlás közben.

Mire valók a szelepek?

Termékkínálatunkban hatalmas szerepet játszanak a szelepek, és nincs ez másként a vizesblokkoknál sem. Ugyanis a szelepek gondoskodnak arról, hogy a megfelelő helyre és a megfelelő időben folyjon a víz.

Bár elég apró eszközről van szó, mégis nélkülözhetetlen. Sőt, mindenképpen törekedni kell arra is, hogy minél jobb minőségű változatot vásároljunk belőle, hiszen az otthonunk és szomszédaink biztonsága és száraz otthona múlik ezeken a kis eszközökön! 

Hol legyen a mosógép helye?

A mosógéptöltő szelep lesz az, amely segítségével a mosógépet a vízhálózatra fogod tudni csatlakoztatni, méghozzá egy csavar felcsavarásával, amely meghatározott menettel rendelkezik.

Épp ezért mielőtt megvásárolnáld ezt a speciális szelepet, mindenképpen alaposan fontold meg, hogy melyik helyiségbe szeretnéd elhelyezni ezt a kulcsfontosságú háztartási gépet. Míg régebben mindig a fürdőszobában kapott helyet, ma már gyakori a konyhai elhelyezése is, de néhány háztartásban már külön mosókonyha is rendelkezésre áll. Bármelyik mellett is határozol, nézd meg, hogy van-e vízforrás, illetve hogy milyen szelepre lesz szükséged!

Hogyan válassz hozzá mosógéptöltő szelepet?

Ahogy már említettük, bizonyos esetekben a külcsín egyáltalán nem fontos. Ez a helyzet áll fenn a mosógéptöltő szelepek terén is. Itt ugyanis inkább a menet lesz a lényeg, vagyis az, hogy hogyan tudod rácsatlakoztatni a mosógépet a szelepre.

Természetesen árra, márkára és szériára ezen portékánk esetében is tudsz szűrni, viszont mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy kattints rá a termékekre, hogy a részletes adatlapon található információk birtokában tudj úgy dönteni, hogy melyik lesz a megfelelő darab a mosógépedhez.

Léteznek bal és jobb oldali szelepek, olyanok, amelyekhez toldalék is van, ha szükség van egy kis hosszabbításra. A menetet is mindenképpen ellenőrizd, valamint azt, hogy a kiválasztott termék tartalmaz-e visszafolyásgátlót, hollandi és toldóelemeket, illetve tömlőcsatlakozót.

Bár a többi szaniterhez képest filléres tételnek minősül, mégis azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt egyeztess a vízvezeték-szerelőddel, mert mosógép nélkül létezni az egyik legkellemetlenebb dolog a világon. Ha kérdésed merül fel a termékekkel kapcsolatban, ne habozz feltenni nekünk!