Keverőszelepek

Ebben a termékkategóriában találod a keverőszelepeink teljes választékát, amelyek a szelepek között is kiemelkedő szerepet játszanak. Ez a termék ugyanis arról gondoskodik, hogy semmiképpen se történjen baleset a meleg vagy forró víz használata közben.

Ma már egyre több helyen automatikusan be is építik ezt, így ha te most állsz a fürdőszoba kialakítása vagy épp a felújítása előtt, akkor mindenképpen érdemes körülnézni ebben a kategóriában. Ne számíts semmi látványos dologra, viszont tudd, hogy rendkívül hasznos kis eszközt készülsz vásárolni!

Nézet:
Sorrend:

Csaknem tizenöt éve törekszünk folyamatosan arra, hogy minden otthonteremtőt teljeskörűen ki tudjunk szolgálni mindennel, ami szaniter. Így aztán a leglátványosabb, legnagyobb elemektől a legsemmitmondóbb, legapróbb, mégis nélkülözhetetlen alkatrészekig megtalálsz mindent a kínálatunkban - méghozzá kizárólag prémiumminőségben. Akár online, akár a hagyományos módon szeretnéd beszerezni a szükséges kellékeket és eszközöket, szakképzett munkatársaink segítségére bizton számíthatsz. Ezek együttes kombinációja tette lehetővé azt, hogy beválasszanak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé.

 

A biztonság nagyon fontos szempont!

 

A szelepeink széles választéka mind-mind arról gondoskodik, hogy az otthonodban található vizesblokkok teljes biztonságban és rendeltetésszerűen működjenek. Vagyis akkor folyjon a víz, amikor arra szükség van. Ezzel tudod garantálni azt is, hogy ne árassza el a víz az otthonodat akkor, amikor esetleg nem is tartózkodsz otthon.

 

Persze a szelepek más funkciót is betöltenek, így a keverőszelepek esetében fontos szempont, hogy segítenek szabályozni a csapból kizúduló víz hőmérsékletét. Mivel a forró víz a legtöbb esetben valóban igazán magas hőmérsékletű vizet jelent, nem árt egy ilyen “extrát” is beszereltetni. Kiváltképp fontos ez, ha gyermek vagy idős ember is használja a csapot, ugyanis ők hajlamosabbak tapasztalatlanságból vagy figyelmetlenségből adódóan arra, hogy akár leforrázzák magukat.

 

De a takarékosság mellett sem mehetünk el szó nélkül!

 

Gondolj csak bele, mennyi vizet elfolyatunk, amíg beállítjuk az ideális hőmérsékletet. Ha mindezt egy termosztátos keverőszelep beszerelésével megoldhatjuk, akkor rengeteget teszünk azért, hogy ne pazaroljuk bolygónk értékes vízkészletét.

 

Ha fontos számodra az ökologikus magatartás, ha nem mindegy, hogy mennyi rezsit fizetsz, akkor mindenképp érdemes keverőszelep beszerzéséről gondoskodni!

 

Hogyan válassz keverőszelepet a kínálatunkból?

 

Szerencsére itt kisebb a választék, hiszen a funkcióit tekintve mindegyik keverőszelepnek ugyanazt kell tudnia. Mindenképpen érdemes viszont kikérni a vízvezeték-szerelőd tanácsát, hogy az adott csaphoz melyik keverőszelepet ajánlja.

 

Természetesen a szűrőink itt is működnek, így árra, márkára és szériára ugyanúgy tudsz szűrni, hogy minél hatékonyabban intézd el ennek a fontos alkatrésznek a beszerzését. Az egyes termékekre kattintva részletes termékinformációkat érhetsz el, így tudni fogod, hogy melyik rendelkezik forrás elleni védelemmel, melyiket használhatod bidéhez, melyik termosztatikus, milyen menettel és milyen csatlakozással rendelkezik. Továbbá innen fogod tudni kideríteni azt is, hogy rendelkezik-e szennyfogó szűrővel, szükséges-e kiegészítő termékek beszerzése, vagy hogy a csomagban benne van-e minden, ami a beszereléshez kellhet.

 

Ugyanakkor munkatársaink is készséggel állnak a rendelkezésedre, ha elakadsz a vásárlási folyamat során, ezért ha valami kérdésed merül fel, keress fel minket elérhetőségeink valamelyikén!