Csempeszelepek

Ebben a termékkategóriában találod meg azokat a csempeszelepeket, amelyeket webshopunkból vagy hagyományos üzletünkből bármikor megvásárolhatsz. Bár látszólag egy egészen pici szaniterről van szó, és még csak nem is túl látványos darab, mégis a haszna felbecsülhetetlen.

Ez a szelep gondoskodik ugyanis arról, hogy az egyes helyiségek vízellátása bármikor elzárható vagy megnyitható legyen. Látszólag nem is olyan fontos darab, ugyanakkor amint szükség van rá, hatalmas feladat hárul rá, amely rengeteg kényelmetlenségtől kíméli meg a lakókat! Tekintsd meg hát csempeszelepeink kínálatát, és válaszd a számodra ideális darabot!

Nézet:
Sorrend:
 

Termékkínálatunkat nagy gondossággal úgy állítjuk össze, hogy valóban mindent megtaláljon minden otthonteremtő. Így a teljesen hétköznapi, közismert szanitertermékek mellett az olyan apróbb, kevésbé ismert darabok is felkerültek a palettára, amelyek kiválasztása nem feltétlenül okoz esztétikai élményt, mégsem elhanyagolható vagy kikerülhető a beszerzésük.

 

Vásárlóink nagyra értékelik ezt a kényelmet, hogy egy helyen megvásárolhatnak mindent - mindezt akár szakértői segítséggel. Hogy milyen népszerűek a szolgáltatásaink, mi sem mutatja jobban, mint hogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. 

 

Miért fontos, hogy minden helyiségben elzárható legyen a víz?

 

Akinek már volt bármilyen vizes balesete az otthonában, az pontosan tudja, hogy milyen nagy szerepet játszanak a webáruházunkban kapható különféle szelepek abban, hogy valóban csak ott és csak akkor folyjék a víz, ahol és amikor szeretnénk.

 

Több különböző szelepet kell használni minden vizesblokknál, ugyanis mindegyiknek teljesen más a funkciója. 

 

Ebben a kategóriában a szükséges csempeszelepeket fogod tudni beszerezni, amely gyakorlatilag arról gondoskodik, hogy minden egyes vizes helyiség leválasztható legyen a vízhálózatról. Így ha bármilyen szerelés, javítás vagy felújítás zajlik, nem kell, hogy a teljes lakás vagy ház le legyen választva a hálózatról. Kényelmi kérdés, hogy míg zajlik a fürdőszoba felújítása vagy bármiféle hibaelhárítás, addig a konyha ugyanúgy használható maradjon.

 

Hogyan válassz csempeszelepet?

 

Ezzel együtt természetesen felmerül az a kérdés is, hogy hogyan válassz csempeszelepet. Nem is olyan egyszerű ez, hiszen ellentétben a csempével, ahol a méret és a szín elég egyszerű feltételeket szab, addig ebben a kérdéskörben inkább a szakmaiság kerül előtérbe.

 

Éppen ezért mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt kérd ki szakember tanácsát, és a vízvezeték-szerelőre hagyatkozva válaszd ki a számodra ideális darabot.

Hogyan vásárolj a webáruházunkban?

 

Ha megvan, hogy pontosan melyik termékre is lesz szükséged, akkor a jól ismert szűrőink segítségével meg tudod könnyíteni a vásárlás folyamatát.

 

Így válogathatsz a kedvenc márkád, az esetlegesen már jól ismert szériák alapján, illetve a szín és az ár is döntő szempont lehet. Ha nagyon árérzékeny vagy, pipáld be, hogy akciós terméket keresel, ha pedig fontos, hogy minél előbb megkaphasd a kiszemelt terméket, akkor a raktáron lévő termékeink közül válogass.

 

Minden egyes termékre kattintva a részletes termékinformációkat tartalmazó adatlapot éred el, ahol megtudhatod, hogy milyen beépítési mélységű, milyen tömítéssel és milyen fogantyúval rendelkező darabról van szó. 

 

A választék igencsak széles, így ha bármilyen kérdésed felmerül, készséggel állunk rendelkezésedre!