Sarokszelepek

Ebben a termékkategóriában találod meg az összes sarokszelepet, amely a fürdőszobád egyik legfontosabb eleme lesz, bár jelentőségét csak ritkán tapasztalhatod meg első kézből, hiszen kevés alkalommal kell elzárni a sarokszelepet akár a fürdőszobában, akár a konyhában.

Egy jó sarokszelep évekig használható, és éppen ennyi ideig nyújt számodra biztonságérzetet akkor is, amikor akár napokig vagy hetekig nem vagy otthon, ugyanakkor fontos időről időre ellenőrizni, nehogy baj következzen be! Tekintsd meg sarokszelepeink széles választékát, és tedd a kosaradba azt, amelyik számodra a leginkább megfelelő.

Nézet:
Sorrend:
 

2009-ben azért alakultunk, hogy megmutassuk, ki lehet úgy és olyan minőségben szolgálni a hazai építkezőket és felújítókat, mint ahogy azt mi megálmodtuk. Céljaink egyike volt a széles választék, hogy minden stílus kedvelője megtalálja a neki tetszetős darabokat, a másik pedig, hogy egyik vásárlónknak se kelljen tartania attól, hogy nem kiváló minőségű szanitert kap a pénzéért. Éppen ezért csak olyan gyártók termékei kerülhetnek fel a palettára, akik neve egybeforrt a minőséggel.

 

Míg eleinte csak a webshopunkon keresztül tudtuk kiszolgálni a vásárlóinkat, addig 2011-től már hagyományos üzletünkben is szakértő személyzet várja a hozzánk betérőket. Mindezeket a vásárlók olyannyira nagyra becsülték, hogy az ország három legjobb szaniterkereskedője közé is beválogattak minket! Próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni, keress fel minket bátran!

 

Mire is jó a sarokszelep?

 

A sarokszelep gondoskodik az otthonod biztonságáról, vagyis ha bármi történik, ott tudod elzárni a vizet, így ha például a fürdőszobában észlelsz valami rendellenességet, akkor úgy tudod leválasztani a vízrendszerről az adott egységet, hogy közben nem kell a főkapcsolóhoz sem nyúlnod. 

 

Fontos ez akkor is, amikor hetekre elutazol, és nem szeretnél meglepetéssel szembesülni. Mert legyen bármilyen jó minőségű is a sarokszelep, időről időre szükség lesz a cseréjére.

 

Persze ha a sarokszelepet szeretnéd kicserélni, akkor mindenképpen zárd el a főcsapot, ez legyen az első lépés, a második pedig az, hogy ellenőrzöd, valóban sehonnan nem fog tudni jönni víz. Egyébiránt a sarokszelep cseréje egyszerűen elvégezhető, sem különleges eszközt, sem szakembert nem igényel. 

 

Miért kellhet a csere?

 

A sarokszelep sajnos egy idő után elhasználódik, megkopik, aminek következtében akár csepegni, sőt folyni is tud, sőt akár a tömítése is tönkremehet, így érdemes figyelemmel kísérni az állapotát, valamint a megfelelő minőségű darabot kiválasztani, amikor új vásárlására adod a fejedet.

 

Szelepeink között többféle változatban és felszereltségben kaphatóak a sárgaréz sarokszelepek, sőt akár még színt és formát is tudsz választani, mert hát persze az esztétikum is fontos. Elsőként azonban mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy kérd ki a vízvezeték-szerelőd tanácsát, hogy milyen anyagút, milyen bekötési méretű sarokszelepet válassz, mert ha a méret nem stimmel, akkor bizony még egy köröd lesz nálunk!

 

Hogyan vásárolj sarokszelepet a kínálatunkból?

 

Hogy a lehető leghatékonyabban tudj vásárolni, a szokásos szűrőinket itt is bevetheted, így megadhatod, melyik a kedvenc márkád, milyen színre vágysz (arany, aranyozott, bronz, króm, fekete, fehér vagy inox), valamint megadhatod azt is, hogy szűrővel vagy szűrő nélkül kéred a sarokszelepet.

 

Ám a legfontosabb még mindig a méret, így azt is be tudod állítani, így valóban csak azokat látod, amelyek méretben megfelelnek neked.

 

Ha elakadsz, akkor természetesen készséggel állunk rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!