Fürdőszobai Kiegészítők

Fürdőszobai kiegészítők

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan fürdőszobai kiegészítőt, ami a fürdőhasználatot komfortossá és egyszerűvé teszi. Bár apróságnak tűnnek, de mégis ezek a kis részek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy bosszankodás és időpazarlás nélkül tudd használni a fürdőszobád.

Folyamatosan bővülő kínálatunkkal célunk az, hogy minél kényelmesebbé váljék a fürdőszobádban töltött időd. Legyen meg minden szappannak, tusfürdőnek, törölközőnek és hajszárítónak a helye, rendezd be saját piperepolcod, és ez még csak a kezdet! Tekintsd meg termékeinket, és könnyítsd meg életed velünk!

A SzaniterOnline.hu 2009-ben alakult, és azzal a céllal jött létre, hogy kizárólag online formában szolgálja ki a szaniterárukat kereső vásárlókat. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak olyan magyar és külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, akik neve egyet jelent a minőséggel, így bármikor tudjuk garantálni a kiváló minőséget.

A minőség mellett rendkívül fontosnak tartjuk a szakértelmet, így ha vásárlóinknak bármilyen kérdése felmerül, pontos és hasznos segítséget kapnak kollégáinktól. Ennek a kettőnek a kombinációja vezetett el odáig, hogy a nagy sikeren felbuzdulva offline boltot is nyitottunk, ahol ugyanezt kapják azok a vásárlók is, akik személyesen térnek be hozzánk.

Sikerült elérnünk, hogy bekerüljünk az ország legjobb három szaniterkereskedője közé, így a jövőbeni célkitűzéseink között az szerepel, hogy ezekből a vásárlóbarát elvekből semmiképp se engedjünk!

Káosz a fürdőszobában? 

Hiába a szép burkolat, a mesés kád és a wellness zuhanykabin, ha a tisztálkodás élményét elrontja, hogy semminek nincs meg a maga helye. 

Kevés kellemetlenebb dolog létezik, mint a reggeli gyors készülődés közben értékes perceket veszíteni, mert a szempillaspirálunkat keressük, vagy épp egy húzós nap végén, amikor elnyúlnánk a fürdőkádban, expedíciót kell indítanunk a fürdősóért. Na jó, az talán kellemetlenebb, amikor a törölközőnek nincs helye, és elfelejted bevinni magaddal…

Volt már részed hasonlóban? Esetleg nap mint nap kerülsz ilyen slamasztikába? Úgy gondolod, lehetne nagyobb rend is a fürdőszobádban? Kész vagy felszámolni a káoszt?

Itt a vége! Válaszd a fürdőszobai kiegészítőket

Kínálatunkban mindenre találsz megoldást: minden törölköző, tusfürdő, tisztálkodási szer, pipereholmi és kisgép a helyére kerülhet.

Termékeinkkel meglesz a helye a szennyes ruháknak és a szemétnek is. Nincs több földre hajigált holmi. 

Piperetükreinkkel megfelelő fényben és megfelelő nagyítással látsz majd mindent, így akár a smink, akár a borotválkozás is pontosabban történhet majd.

Szőnyegeink, csúszásgátlóink gondoskodnak a biztonságról, fürdőszobai székeink pedig a kényelemről.

Ha már naponta többször is használjuk a fürdőszobát, használjuk a kiegészítőkkel együtt komfortosan!

Hogyan vásároljak?

Először is mindenképpen azt javasoljuk, hogy menj be a fürdőszobádba, és kritikus szemmel mérd végig. Minden a helyén van? Minek nincs helye? Mi az, amivel nap mint nap bajlódsz? Mi okoz akár vitákat is a családon belül?

Ha ezzel megvagy, és tudod már, hogy mire van szükséged, akkor már csak mérned kell: nézd meg, mi fér el, mi fér be a fürdőszobádba.

Ha minden információ birtokában vagy, akkor alkategóriáink segítenek, hogy célirányosan vásárolhass, sőt termékcsoportonként tudsz szűrni árkategóriára, gyártóra, színre, méretre.

Mi készen állunk arra, hogy kényelmesebbé tegyük a fürdőszobai léted. Te is?