WC Papír Tartók

Ebben a termékkategóriában találod meg az összes általunk kínált WC papír tartót, így ha erre van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz. A választék roppant széles, így ha azt gondolod, hogy csak gyorsan beugrottál, két perc és megvagy, akkor javasoljuk, hozz magadnak egy finom kávét.

Az általunk forgalmazott márkák gyártói nagyon kitettek magukért, így szinte végtelen a lehetőségek száma, ami a WC papír tartó formáját, színét, kivitelét és rögzítését illeti, és akkor még nem tettünk említést a speciális tulajdonságokról. Persze gondolhatod, hogy ugyan már, az csak egy WC papír tartó, de ha belegondolsz, ez az egyik legtöbbet használt kiegészítő, így érdemes alaposan megfontolni a választást!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk már csaknem másfél évtizede várja a virtuális piactéren azokat a vásárlókat, akik fürdőszobát, mellékhelyiséget vagy konyhát újítanak fel vagy építenek, és szaniterekre van szükségük. Csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek neve egybeforrt a minőséggel, így neked csak a stílusra és a méretre kell figyelned. Bő tíz évvel ezelőtt megnyitottuk hagyományos üzletünket és raktárunkat is, így most már személyesen is tudunk segíteni mindenkinek. Mindezeknek köszönhetően bekerültünk az ország három legjobb szaniterszolgáltatója közé, így ha szeretnéd tudni, milyen élmény nálunk vásárolni, tégy próbára minket!

 

Miért fontos a WC papír tartó?

 

Aki járt már olyan lakásban, irodában vagy nyilvános helyen, ahol nem találta meg ezt a fontos alkalmatosságot, az bizony félve nyúlt bármerre is. Ugye neked is volt hasonló “élményed”? 

 

Mivel a higiénia kiemelten fontos, és még családon belül is fokozott figyelmet igényel a közös WC használat, ezért rendkívül lényeges, hogy a papírt, amely kényes szerveinkhez ér, megfelelően tároljuk, és ne érje felesleges érintés.

 

Miért érdemes odafigyelni az ilyen apró kiegészítőkre is?

 

Talán elsőre azt gondolod, hogy nem is tölt be olyan jelentős szerepet a fürdőszobában egy-egy kiegészítő, főként az, ami apróság, de hidd el, nem a méret a lényeg! Fontos, hogy komfortosan és legfőképpen higiénikusan tudd használni a mellékhelyiséget, hiszen ellenkező esetben akár fertőzések sora is várhat rád.

 

De ne is rohanjunk ennyire előre, hiszen a legjobb helyen jársz, hogy megkíméld magad bármiféle kellemetlenségtől, már csak pár kattintásnyira vagy a számodra legtökéletesebb fürdőszobai kiegészítőktől!

 

Hogyan vásárolj WC papír tartót kínálatunkból?

 

Hogy könnyedén szűkítsd a találatokat, használd szűrőinket, amelyek alkalmazásával könnyebben megadhatod az igényeidet.

 

Így most már csak azt kell eldöntened, hogy:

 

  • ragaszkodsz-e bármilyen márkához vagy szériához. Minden népszerű szanitergyártót megtalálsz a kínálatunkban.
  • állót vagy falit szeretnél-e. Ezt érdemes elég profán módon, de élesben kipróbálni. Mi az, ami a kezedre áll, mi kényelmes? 
  • az általunk kínált 23 színből melyik tetszik a legjobban. A matt, a szálcsiszolt és a króm árnyalatok mellett a standard arany, bronz, fekete és nikkel termékek mind-mind nagyon népszerűek.
  • fedél vagy fedél nélküli változatot tudnál jobban elképzelni magadnak. 
  • fúrással vagy ragasztással szeretnéd-e rögzíteni, vagy esetleg öntapadósat szeretnél. Itt sokat nyom a latban, hogy csak ideiglenes megoldást keresel-e, esetleg albérletben élsz, vagy bátran mersz “végleges”, nyommal járó beavatkozásokat is elvégezni.

 

Sőt speciális igényeidet se kell, hogy feladd: kétágú legyen, polcos, esetleg legyen hely tartalék gurigának is vagy egyben legyen a WC kefével?

 

A döntés a tiéd, ha pedig információt szeretnél még kérni, akkor keress minket bátran!