WC Kefe Tartók

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott WC-kefe tartókat, amely minden mellékhelyiség elengedhetetlen kelléke ahhoz, hogy valóban higiénikus és tiszta WC-t hagyj magad után. Talán apróságnak tűnik elsőre, és azt gondolod, hogy bármelyik termék ideális lehet, elég csak felkapni egyet egy szupermarket háztartási részlegén, ennél azonban komplexebb a feladat.

Ha megtekinted a WC-kefe tartóink kínálatát, látni fogod, hogy a gyártók igazán praktikus megoldásokat alkalmaznak, amelyek, ha lehet azt mondani, szemet gyönyörködtetőek is. Tekintsd meg a kínálatunkat, és válaszd ki azt, amely a leginkább illik a fürdőszobádba!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk immár csaknem másfél évtizede szolgálja ki az otthonteremtőket a szaniterek teljes választékát illetően. Eredeti célunkat, mely szerint csak kiváló minőségű terméket forgalmazunk, sikerült teljesíteni, éppen ezért bárki, aki hozzánk fordul, tudja, hogy a nálunk vásárolt termékekkel semmi gondja nem lesz. Így aztán vásárlóinknak csak a méretre és a stílusra kell odafigyelni, de munkatársaink segítséget nyújtanak a választás és a vásárlás terén is.

 

Hogy ez mennyire nyerte el a vásárlók tetszését, mi sem mutatja jobban, mint hogy az ország három legjobb szaniterkereskedői közé válogattak minket. Ha szereted a szakértő kiszolgálást, a széles választékot és a minőséget, akkor válogass nálunk kedvedre!

 

Az apró dolgokon múlik minden!

 

Amikor berendezed a fürdőszobádat vagy a mellékhelyiségedet, akkor hajlamos vagy csak a nagy dolgokra odafigyelni. Elvégre egy kád vagy egy WC-csésze valóban nagy döntés, ehhez képest minden egyéb fürdőszobai kiegészítő mellékes. Vagyis annak tűnik. Mert a hétköznapi használat során derülnek csak ki a turpisságok.

 

Hogy mennyire jól jönne egy kéztörlő tartó, vagy hogy mégiscsak klassz lett volna egy WC-papír tartót felfúrni a falra. Esetleg érdemes lett volna nem a legolcsóbb WC-kefe tartóba invesztálni, és akkor nem járna le a fogója, és nem esne bele a WC-csészébe a kefe része.

 

Rengeteg kellemetlenségtől kíméled meg magad, ha ezeket az apró kiegészítőket is nagy műgonddal válogatod össze.

 

Fontos a higiénia!

 

A WC-kefe igen mostoha használati tárgy, senki sem szereti megfogni, még tiszta állapotban sem, ugyanakkor roppant fontos, hiszen el tudja takarítani a maradványokat, amelyek igencsak kényelmetlenné és gusztustalanná, sőt egyenesen fertőzésveszélyessé tennék a WC használatát.

 

Természetesen érdemes egy takarítási rutint kialakítani, amely szerint heti két alkalommal tanácsos a WC-t megtisztítani, heti egyszer pedig a teljes fürdőszobát javasolt kezelésbe venni. Ebbe a rutinba beletartozhat az is, hogy fertőtlenítőbe áztatod a WC-kefét. Ezzel együtt két-három havonta érdemes kicserélni a WC-kefédet, ha igazán makulátlan tisztaságot szeretnél az otthonodban. 

 

Hogyan vásárolj WC-kefe tartót?

 

Ideális esetben néhány havonta újat választhatsz, azért jó, ha gondosan vásárolsz. Jól ismert szűrőink ismét a segítségedre lesznek.

 

Megadhatod, hogy milyen márkát szeretnél vásárolni, de eldöntheted azt is, hogy felfúrni vagy ragasztani szeretnéd az új WC-kefe tartódat. Szerencsére ma már számtalan változat áll a rendelkezésedre, ami a tartó anyagát illeti, így többek között választhatsz bambusz, beton, fa, fém, kerámia, acél, műanyag vagy üveg termékeink közül. Sőt, még a konzol színét is kiválaszthatod, amely az aranytól a krómon keresztül a matt fehérig számtalan színvariációban megtalálható.

 

Válogass kedvedre, ám ha elakadsz, fordulj bátran munkatársainkhoz!