Kádkapaszkodók

Ebben a termékkategóriában találhatod meg az általunk forgalmazott kádkapaszkodókat, amelyek a nevükből is eredően arra szolgálnak, hogy biztonságosan tudj felállni a kádban, és ugyanígy is tudj kiszállni belőle. A kád a csúszós felülete miatt rendkívül balesetveszélyes, így mindenképpen érdemes a lehető legkisebbre csökkenteni az esetleges balesetek számát.

A fürdőszoba biztonságossá tételének egyik fontos alapkelléke a kádkapaszkodó, amely szerencsére nagyon sokféle anyagban, színben és designban kapható, így ha megnézed kínálatunkat, biztosan találsz olyat, ami minden szempontból illik a fürdőszobádba!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2009 óta azon fáradozik, hogy minél több ember számára tegye lehetővé azt, hogy egy esetleges felújítás vagy építkezés során meg tudja alkotni álmai fürdőszobáját vagy gyakorlatilag bármelyik vizesblokkját. Ehhez termékeink széles választéka nagyszerű segítséget nyújt, amelyek mind online, mind offline elérhetőek. Mivel sok esetben igen speciális termékekről van szó, ezért nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink mind virtuálisan, mind pedig a valóságban a segítségedre lesznek a választásban. Mindezek együttese repített minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, amire roppant büszkék is vagyunk!

Ne feledkezz meg az apróságokról sem!

 

Amikor felújítasz vagy építkezel, bizonyára te magad is hajlamos vagy csak a nagy és látványos dolgokra figyelni. Sőt, az egész hercehurca végére már annyira tele lesz a hócipőd, hogy inkább már csak gyorsan le akarod tudni a feladatot.

 

Mi azonban arra biztatunk, hogy egy kicsit tarts ki még, és az utolsó simításokat is kellő gondossággal végezd el, hiszen ezek lesznek azok, amelyek a tényleges komfortodat, sőt még a biztonságodat is garantálni fogják.

 

Milyen fürdőszobai kiegészítőket érdemes beszerezni?

 

A kínálatunkban kapható fürdőszobai kiegészítők egész sora arra vár, hogy minél komfortosabbá tegye a fürdőszobád használatát.

 

Választhatsz több eszköz közül is, a teljesség igénye nélkül mutatunk néhányat:

 

  • Akasztók, fürdőlepedő-, törölköző-, kéztörlő és fürdőlepedőtartók kavalkádjából választhatsz, hogy mindennek meglegyen a helye.
  • Piperetükrök, szivacs- és pohártartók, valamint szappanadagolók gondoskodnak a könnyű mosdóhasználatról.
  • Eszköztartók, szennyeskosarak biztosítják, hogy ne legyen semmi szanaszét.

 

Azonban a biztonság egy külön dolog, ezt hivatott szolgálni többek között a megfelelő fürdőszobai szőnyeg vagy éppen a kádkapaszkodó. 

 

Bármikor előfordulhat az is, hogy egy-egy baleset, sérülés vagy betegség miatt nem lesz olyan magabiztos és magától értetődő a mozgásod, mint korábban volt. Ilyenkor nagyszerűen jön egy kis segítség, hiszen attól még tisztálkodni kell. Ha pedig van idős ember a családban, akkor miattuk egyenesen kötelező a kádkapaszkodó beszerzése.

 

Hogyan vásárolj kádkapaszkodót a kínálatunkból?

 

Ha te is szeretnél balesetmentesen kádfürdőzni, akkor már csak azt kell kiválasztanod, hogy milyen típusút képzeltél el. Ehhez tanácsos használni jól bevált szűrőinket, ahol a következőket állíthatod be:

 

  • A márkát vagy szériát, ha tudod, hogy pontosan mit keresel.
  • A termék színét, hogy biztosan illeszkedjen az enteriőrhöz.
  • A kapaszkodó hosszúságát, amely az egészen rövidtől az egy méteren túlig terjed.
  • A rögzítés módját: választhatsz fúrást vagy ragasztást. Így akár egy albérleti fürdőszobát is biztonságossá tehetsz.
  • A termék alapanyagát: eldöntheted, hogy fémből vagy műanyagból készült darabot szeretnél használni.

 

Ha mindezekre tudod a választ, akkor máris teheted a kosárba a számodra ideális darabot, ám ha kérdésed merül fel, akkor fordulj hozzánk bizalommal!