Akasztók

Ebben a termékkategóriában találod meg az összes általunk kínált akasztót, ami minden fürdőszoba vagy mellékhelyiség apró, ámde rendkívül fontos kiegészítője. A funkciója mindegyiknek ugyanaz: törölközőt, kéztörlőt tudsz felakasztani rá, hogy mindig kéznél legyen, amikor használni kell.

Ellenben van, ami túlmutat a praktikumon is, ez pedig nem más, mint az esztétikum, így ha most állsz akasztóvásárlás előtt, akkor feltétlenül tekintsd meg a teljes kínálatunkat, ugyanis rendkívül változatos az akasztóink palettája, így mindenki megtalálhatja benne a számára legtetszetősebb darabokat. Kellemes böngészést kívánunk!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2009 óta szolgálja ki mindazokat, akik vizes helyiségeket építenek ki, rendeznek be vagy újítanak fel, ugyanis kínálatunkban megtalálható minden, ami a vizes blokkokkal, fürdőszobával, konyhával vagy éppen a mellékhelyiséggel kapcsolatos. Eleinte csak a webshopon keresztül szolgáltuk ki vásárlóinkat, ma már hagyományos, személyesen látogatható üzletünkben is állunk mindenki rendelkezésére, aki több ezer termékünk közül szeretné kiválasztani magának a legideálisabb darabot. 

 

Célunk, hogy mindenki szabadon vásárolhasson minőségi szanitereket az ország bármely pontján. Szerencsére rengetegen élnek is ezzel a lehetőséggel, talán ennek is köszönhető, hogy beválogattak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé.

 

Mindennek legyen meg a helye!

 

A rendezett, praktikus és esztétikus fürdőszoba titka abban rejlik, hogy mindennek megvan a maga helye, és minden vissza is kerül oda használat után. Megannyi fürdőszobai kiegészítő található meg a kínálatunkban, amelyet végignézve láthatod, hogy a WC-papír gurigától a legutolsó szemceruzáig mindennek megtalálhatod a kialakított tárhelyet.

 

Szükség is van erre, hiszen csak akkor használható és takarítható ez a fontos helyiség, ha nem uralja káosz és persze nincs túlzsúfolva.

 

Minden apró részlet számít, ezért fontos, hogy semmit se végy félvállról! Igen, még az akasztókat sem!

 

Miért fontosak az akasztók?

 

Talán a legtöbb ember képes lenne elbagatellizálni ennek a kicsi, ám mégis roppant fontos kiegészítőnek a szerepét. 

 

Aki viszont már járt olyan fürdőszobában, ahol sehova nem tudta felakasztani a törölközőjét vagy a kéztörlőjét, vagy akár öltözés, vetkőzés során bizonyos ruhadarabjait, fürdőköntösét vagy épp a melltartóját, az minden bizonnyal ügyelni fog arra, hogy a saját otthonában ne legyen ilyen baki.

 

Hogyan vásárolj akasztóink közül?

 

Hogy minden stílusú fürdőszobához megtaláld a megfelelő darabot, gyártóink rendkívül széles palettával készültek, szűrőink használatával tudsz a tulajdonságaik alapján válogatni:

 

  • Formáját tekintve választhatsz lekerekített vagy szögletesebb darabokat.
  • Szín szerint válogatva találkozhatsz matt fekete, fekete, króm, csiszolt bronz, napfelkeltét és napnyugtát idéző kellemes sárgás-rozés színekkel, valamint aranyozott változatokkal.
  • Méret alapján is dönthetsz: egy-, két- vagy akár még több ágú variációt is tehetsz a virtuális kosaradba, ez függ a helyiség méretétől, valamint attól is, hogy hányan használják rendszeresen ugyanazt a fürdőszobát.
  • Megadhatod a preferált rögzítési módot is: fúrva, ragasztva, mágnessel vagy tapadókoronggal szeretnéd a faladon tudni?

 

Persze a kedvenc márkádhoz is ragaszkodhatsz, arra is tudsz szűrni, így akár a márkahűségedről sem kell lemondani!

 

Ha még így is túl nehéz a választás, bátran fordulj munkatársainkhoz!