Szappanadagolók

Ebben a termékkategóriában találhatod meg az általunk forgalmazott szappanadagolókat, amelyek nélkülözhetetlen kiegészítői minden egyes fürdőszobának és mellékhelyiségnek. Amennyiben már csak az utolsó simítások vannak hátra, és kész is a teljesen új vagy felújított fürdőszoba, akkor semmiképpen se feledkezz meg erről az apró, ám mégis rendkívül hasznos kiegészítőről.

Több szempontból is okos döntés szappanadagolót használni, így mindenképpen csak profitálni tudsz majd abból, ha végignézed a teljes kínálatunkat, és kiválasztod a számodra tetszetős terméket!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es fennállásunk óta arra törekszünk, hogy teljeskörűen tudjuk kiszolgálni azokat az embereket, akik hozzánk fordulnak a fürdőszobájuk megépítése vagy felújítása során. Mivel egy-egy ilyen művelet rengeteg vásárlással jár, ezért igyekeztünk a teljes szaniterpalettát lefedni, így a kádtól kezdve a legapróbb kiegészítőig minden megtalálható a kínálatunkban. Így nem kell időt és energiát pazarolni arra, hogy több helyről szerezz be mindent, biztos lehetsz a minőségben, miközben egymáshoz tökéletesen illeszkedő darabokkal tudod berendezni a fürdőszobádat. Ha épp most tervezed a munkálatokat, akkor mindenképpen nézz szét a webáruházunkban.

A rend és a biztonság kéz a kézben jár!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy csakis az a fürdőszoba a biztonságos, amelyben mindennek megvan a saját helye. Ahol lehet tudni, hogy miért hova kell nyúlni. Ahol nincs telezsúfolva felesleges holmikkal a tér.

 

Éppen ezért a fürdőszobád berendezése előtt szükséges, hogy alaposan végiggondold, pontosan mire is lesz szükséged. Természetesen a mosdókagyló, a kád, a zuhany, a WC nem kérdés, ugyanakkor van sok egyéb olyan kiegészítő, amely opcionális lehet.

 

Ilyen többek között a fürdőszobabútorok széles tárháza, amelynek mérete a fürdőszoba méretétől és a család nagyságától is kell, hogy függjön. Hasonlóan lényeges a fürdőszobai szőnyeg, amely csúszásmentes felületet biztosít, szóval semmiképpen sem szabad lehagyni.

 

Az, hogy milyen törölközőtartót választasz, vagy hogy hogyan tárolod a WC-papírt, teljes mértékben egyéni döntésed, mindenesetre a legjobb az, ha mindennek megvan a konkrét helye, amit mindenféle akrobatikus megoldás nélkül elérsz és tudsz használni.

 

Miért érdemes folyékony szappant használni?

 

A kézmosás rendkívül fontos, naponta számtalanszor érdemes megtenni, és a legjobb, ha nem a hagyományos szappant használod, hiszen ha több kézen is átmegy, akkor inkább csak gyűjti a baktériumokat és a vírusokat.

 

Éppen ezért javasolt a folyékony szappan használata, amelyhez környezetbarát módon tanácsos egy adagolót vásárolni, így nem kell minden alkalommal új műanyag flakont megvásárolni, hanem elegendő az utántöltő tasakokkal megtölteni, amikor kiürül a tartó.

 

Amint láthatod, nemcsak környezetbarát és higiénikus, de roppant praktikus fürdőszobai kiegészítőkre bukkanhatsz a kínálatunkban.

 

Hogyan vásárolj szappanadagolót a kínálatunkból?

 

Ha te is úgy látod, hogy a leggazdaságosabban és leghigiénikusabban akkor jársz, ha szappanadagolót használsz, akkor a legjobb helyen vagy.

 

Most már csak azt kell eldöntened, hogy fúrással vagy ragasztással rögzíthető darab mellett teszed le a voksodat, illetve hogy milyen anyagot és milyen színt tudsz elképzelni a fürdőszobádba.

 

Szerencsére számtalan variáció kapható a kínálatunkban, így bármilyen enteriőrhöz megtalálod nálunk az ideális darabot. Természetesen, ha valamit nem találsz, vagy csak kérdésed merül fel, készséggel állunk rendelkezésedre.