Öblítőszelepek

Öblítőszelepek

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami a WC és a vizelde öblítőszelepekkel kapcsolatos. Továbbá itt vásárolhatsz különféle kiegészítőket, valamint szerelési tartozékokat, amelyek nélkül az öblítőszelepek nem tudják megfelelően ellátni a funkciójukat.

Mindegyik termékünk kiváló minőséget képvisel, hiszen gondosan válogattuk össze magyar és külföldi beszállító partnereinket, hogy neked a minőségre már ne kelljen figyelni, csak a saját igényeidre. Nézz szét kínálatunkban, és válaszd a számodra legtökéletesebb megoldást!

A 2009-ben alakult SzaniterOnline.hu elsődleges célja az volt, hogy az online vásárlói térben szolgálja ki a vevőket mindenben, ami a szaniterekhez tartozik. Kínálatunkban minden neves, minőséget kínáló külföldi és magyar márka szerepel, így bármelyik gyártó elkötelezett híve is vagy, megtalálod, amit keresel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak az internet világában nőttünk, de 2011 óta boltunk és raktárunk is van, így a személyes vásárlásra is lehetőség nyílik, ahol segítünk választani a több mint 1500 fajta áruból. A prémiumminőségű termékeknek és a szakértelmünknek köszönhetően ma már benne vagyunk az ország három legnagyobb és legjobb szaniterkereskedőjének a körében, ami természetesen nem jelenti azt, hogy hátradőlünk. Épp ellenkezőleg, folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink minél tökéletesebb kiszolgálásban részesüljenek. Tégy egy próbát! 

Vedd a kezedbe az irányítást!

Magyarországon jellemzően ritka, hogy külön helyiségben legyen a WC, de ha sikerül is a fürdőszobától elszeparáltan berendezni a mellékhelyiséget, még akkor is ott van a helyszűke, mint problémaforrás.

Ugyan kevés hellyel a legjobb lehetőség a monoblokk öblítés lenne, de ez eléggé munka- és pénzigényes, így legtöbb esetben a kényszerű megoldás a WC-tartály.

Miért is kényszerű?

Mert nem elég, hogy sok helyet foglal, de sok a veszteség is, főként, ha a hagyományos WC-tartályokat vesszük alapul. A modernebb változatok már kétfunkciósak, azaz kevesebb és több vizet is lehet használni, ahogy a szükség hozza.

De ha igazán olyat szeretnél, ami helyet és vizet is spórol, az öblítőszelep a te utad. 

A kevesebb néha több!

Egy egyszerű kis kar, semmi más. És mégis mennyi változást hozhat a háztartásodba!

Az öblítőszelep segítségével magad szabályozhatod, hogy mennyi vizet használsz egy-egy öblítésnél, így akár a vízfogyasztásod harmada felett készülsz most hatalmat szerezni.

Ugye mennyivel jobban hangzik, hogy nem pazarolsz vizet, és még csak extra nagy befektetés sem kell hozzá? 

Az öblítőszelepek könnyedén beszerelhetőek nagy vésés, faltörés nélkül. Eléggé kedvező megoldás, ugye? 

Hogyan vásároljak az öblítőszelepek közül?

Mindenképpen érdemes szakember segítségét kikérni, hogy biztosan a megfelelő öblítőszelepet válaszd, illetve hogy beszerezz hozzá minden fontos alkatrészt, ami nélkül nem fog tudni megfelelően és hatékonyan működni a vizelde vagy a WC öblítőszelepe.

A főkategórián belül ki tudod választani, hogy magát az öblítőszelepet vagy a beszereléséhez szükséges tartozékot szeretnéd-e megvásárolni.

Tőlünk jól megszokott módon tudsz árkategóriát megadni, márkára, szériára keresni, illetve tudsz választani, hogy egy vagy két öblítés mennyiségű változatot szeretnél.

Érdemes alaposan körbejárni a kérdéskört, mert ahogy fentebb is írtuk, a vízfogyasztásod jelentős mennyisége felett készülsz most dönteni. Légy a pénztárcád és a bolygód barátja, dönts okosan!