Kiegészítők Öblítő Szelepekhez

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan öblítőszelep kiegészítőt, amely a WC-k zavartalan és normális működéséhez szükséges. Kevésbé látványos elem, és még csak nem is jelent különösebb izgalmat a megfelelő darab kiválasztása, de mégis, nélküle nem fog megfelelően működni a WC-d.

Így aztán a vízvezeték-szerelőddel történt egyeztetés után tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd ki azt a kiegészítőt, ami méretben és formában a leginkább passzol a te WC-dhez. Ha elakadnál, kérd bátran munkatársaink segítségét, hiszen valóban nem egyszerű feladat öblítőszelephez kiegészítőt vásárolni!

Nézet:
Sorrend:

A SaniterLine 2009-es megalakulása óta azon dolgozunk, hogy minél több ember számára tegyük könnyűvé és élvezetessé a szaniterek vásárlását. Tesszük mindezt úgy, hogy kizárólag elismert márkák termékeit forgalmazzuk, és mindezt olyan széles választékban, hogy minden stílusú fürdőszobához megtalálod azt, amit keresel. Bár üzletünk eleinte csak a virtuális vásárlást tette lehetővé, 2011-ben megnyitottuk hagyományos üzletünket és raktárunkat is, így munkatársaink már személyesen is a vásárlóink rendelkezésére állnak nagy szakértelemmel. Ha felújítasz vagy építkezel, tégy egy próbát velünk, és szerezd be a szükséges szanitereket tőlünk!

Miért érdemes Schell szelepet választani?

Manapság roppant fontos, hogy minél takarékosabban és gazdaságosabban bánjunk a vízzel, hiszen a bolygó vízkészlete a globális felmelegedés hatására folyamatosan csökken, éppen ezért nem tanácsos feleslegesen vizet engedni, vagyis pazarolni.

Különösen igaz ez a WC-k öblítésére, amit napjában bizony jó sokszor megteszünk, hiszen minden ember naponta többször is használja a mellékhelyiséget, aminek minden esetben öblítés a vége. 

Míg korábban mindig minden öblítésnél ugyanannyi vizet használtunk el, addig mára már a kétlapos nyomógomb segítségével ki tudjuk választani, hogy sok vízre van-e szükségünk, vagy pedig elegendő a kevesebb vízmennyiség. Ám a legjobban talán akkor járunk, ha a tekerős vagy gombos változatot alkalmazzuk, ahol teljes mértékben magunk szabályozzuk, hogy mennyi vízzel öblítjük le a WC-t. Ezekhez a szelepekhez viszont mindenképpen szükségünk lesz kiegészítőkre!

Mikor van szükség öblítőcsőre?

A Schell szelepeknél mindenféleképpen szükség van öblítőcsőre, aminek a segítségével a vizet el tudjuk juttatni a WC-be. Ezeket a Schell WC-öblítőcsöveket megtalálhatod a webáruházunkban és az üzletünkben egyaránt.

A kiváló minőségű sárgarézből vagy vörösrézből készült öblítőcső króm változatban és kétféle méretben kapható.

Mindkét WC-belső összekötőelem megfelel a DIN3267 szabványnak, amely gondoskodik a korszerűség és a minőség biztosításáról, így tudhatod, hogy valóban olyan értéket kapsz a pénzedért, ami hosszú időtartamra megoldja a WC öblítését az otthonodban.

Azt, hogy neked melyik változatú öblítőszelep kiegészítő lesz a megfelelő, arról a vízvezeték-szerelőd fog tudni nyilatkozni. 

Hogyan válassz kiegészítőt az öblítőszelephez?

Talán itt az egyik legegyszerűbb a választás, hiszen a többi termékünkkel ellentétben itt egészen véges a kínálat, és még az esztétikum, valamint a stílus sem indokol többféle változatot.

Ezért aztán a választás egyetlen és fontos szempontja a WC-d kialakítása és mérete. Ha a vízvezeték-szerelőd pontos információkat adott, akkor könnyedén ki tudod választani te magad is a tökéletes öblítőszelep kiegészítőt, ám ha sötétben tapogatózol, és egymagad szeretnéd megoldani a szerelést, akkor munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre, hogy együtt ki tudjátok választani a megfelelő öblítőszelep kiegészítőt!