Vizelde Öblítő Szelepek

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden vizeldeöblítő szelepet, amelyek a vizeldék és piszoárok megfelelő működését hivatottak biztosítani, hiszen megfelelő öblítés nélkül egyetlen vizelde és piszoár sem használható sem ideiglenesen, sem tartósan.

Ahhoz azonban, hogy a megfelelő szelepet válaszd ki, szinte biztos, hogy szükséged lesz szakértő tanácsára és útmutatására, hiszen számtalan opció létezik (falon kívüli vagy épp beépíthető, rózsás, infravörös vagy épp automata), és kínálatunk csak egyre nő. Ha épp vizeldeöblítő szelepet keresel, tekintsd meg kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend:

2009-es megalakulása óta a SaniterLine nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több ember jusson minőségi szanitertermékekhez, amikor felújítás vagy építkezés során a vizes blokkok kialakításában van szükség különféle eszközökre. Ilyenkor jól jön, ha tudod, van olyan üzlet, ahol kizárólag minőségi termékek közül válogathatsz, akkor már az egyik legfontosabb feltétel teljesül is.

Mi a webshopunkkal, majd a 2011-ben megnyitott hagyományos üzletünkkel éppen ezt nyújtjuk a vásárlóinknak, akik ezt annyira nagyra értékelik, hogy beválogattak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ha szeretnél jó minőségű és stílusos szanitereket az otthonodba, nézz körül kínálatunkban!

Mikor van szükséged vizeldére?

Bár alapvetően ritkán fordul elő, hogy magánlakásokba vizelde vagy piszoár kerüljön, azért mégis akad számtalan olyan hely, ahol szükség lehet rá. Szórakozóhelyek, közintézmények, vendéglátóhelyek, fürdők és konditermek is szoktak vizeldét alkalmazni a férfi mosdóban, hiszen a kisebb dolgokat gyorsabban és talán higiénikusabban is el lehet végezni a vizeldét használva.

Ma már számtalan típusú vizelde létezik, így automatikusan következik ebből az is, hogy nincs egy egységes vizeldeöblítő szelep, amit csak beleteszel a virtuális kosaradba, és már le is tudtad a feladatot. Persze ne szegje kedvedet a széles kínálat, hiszen ez csak azt hivatott biztosítani, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni akár a minőség, akár az esztétikum, akár az alkalmazhatóság kárára.

Milyen vizeldeöblítő szelepek közül választhatsz?

Alapvetően kétféle vizeldeöblítő szelepet különböztetünk meg: az egyik a nyomógombos, a másik pedig az infravörös szelep.

Míg az egyiknél hozzá kell érni a nyomógombhoz ahhoz, hogy le tudd öblíteni a vizeldét, addig az infravörös változat érzékeli a vizelde vagy piszoár előtti mozgást, és távozás után automatikusan öblít.

Talán nem kérdés az, hogy melyik a higiénikusabb megoldás, de azért persze egyiket sem kell elvetni, mindkettőnek megvannak a maga előnyei.

Ezen a fontos megkülönböztetésen túl különböző márkák különféle stílusban és kialakításban kínálják a vizeldeöblítő szelepeiket, így biztosan meg fogod találni azt, amit keresel.

Hogyan válassz a termékeink közül?

Elsőként mindenképpen azt javasoljuk, hogy szakértő segítségét kérd ki azt illetően, hogy milyen öblítőszelepet válassz. Ha ez megvan, akkor nyugodtan nézd végig a kínálatunkat, valamint használd a szűrőket, amelyek segítségével ki tudod választani, hogy melyik márka, melyik szériáját szeretnéd megvenni, illetve azt is meg tudod határozni, hogy mennyi pénzt szeretnél vagy tudsz rászánni a vizeldeöblítő szelep megvásárlására.

Ha mégis elakadnál, vagy kérdésed merül fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.