Szerelési Tartozékok Öblítő Szelepekhez

Ebben a termékkategóriában találod meg a szerelési tartozékokat az öblítőszelepekhez, amelyekre feltétlenül szükséged lesz, ha úgy döntesz, öblítőszelepes WC-t vagy vizeldét szeretnél akár az otthonodba, akár az üzletedbe. Meglepően sokan döntenek emellett, aminek gazdasági és környezetvédelmi okai vannak.

Természetesen itt már nem az esztétikum lesz a döntő tulajdonság, így leginkább a szakember utasításait követve érdemes körülnézned a kínálatunkban, hogy aztán az iránymutatásai alapján beszerezd mindazt, amire szükséged lesz ahhoz, hogy ezt a rendkívül gazdaságos eszközt beszereltesd. Nézd végig kínálatunkat, és válogass kedvedre!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy minél teljeskörűbben tudjuk kiszolgálni azokat az otthonteremtőket, akiknek szaniterekre van szüksége akár építkezés, akár felújítás során. Eleinte csupán webshopként működtünk, ezért úgy építettük fel virtuális üzletünket, hogy minél logikusabban legyenek elrendezve a termékek, hogy vásárlóink gördülékenyen és gyorsan tudjanak vásárolni. 2011-ben aztán megnyitottuk személyesen látogatható, hagyományos üzletünket, ahol nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítik ügyfeleinket eligazodni a több ezer termék között.

 

Mindezek megkoronázásaként beválogattak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, így ha szaniterre van szükséged, próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni!

 

Mi az öblítőszelep jelentősége?

 

Sok helyen egyszerűen nincs elegendő hely vagy épp kapacitás a monoblokk öblítés megvalósítására, ezért marad a jó öreg tartályos megoldás, amely mellé azonban kétféle módon is lehet környezetbarát és gazdaságos öblítést szerelni. Ezek közül is az öblítőszelep a legjobb választás, hiszen az egyszerű kar elforgatásával pontosan annyi vizet engedsz csak, amennyire valóban szükséged van, és egy milliliternyivel sem többet.

 

Talán kevesen realizálják, de a legtöbb pazarlást a WC-használat okozza a családok életében, így ha az öblítőszelep beszerelése mellett döntesz, akkor jelentős összegeket tudsz megspórolni, ez pedig elég nyomós érv lehet.

 

Miért érdemes akár utólag is beszereltetni?

 

Ahhoz azonban, hogy végre el tudd csavarni a kart, szükséged lesz néhány alkatrészre. Hogy mikre is pontosan, mutatjuk!

 

Szükséged lesz majd csatlakozó készletre, ha beépített öblítőszeleped van, de fog kelleni sárgarézből készült befolyógarnitúra is, ha hátsó befolyású vizeldéd van. Nehéz ezt egyedül kiválasztani, hacsak nem vagy szakember, hiszen nem mindennap készül az ember öblítőszelepet beszerelni. 

 

Fontos tudni, hogy ehhez akár bontás vagy különösebben kosszal és anyagi terhekkel járó folyamat nem szükséges, így utólag is bármikor tudsz dönteni, ha szeretnéd a vízfogyasztásodat nagyjából harmadával csökkenteni.

 

Hogyan vásárolj szerelési tartozékokat az öblítőszelepekhez?

 

Mivel minden vizelde és WC más, ezért mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy mielőtt vásárlásba kezdenél, kérd ki egy vízvezeték-szerelő véleményét, aki pontosan meg fogja tudni mondani, milyen csatlakozókra és befolyógarnitúrákra lesz szükséged, sőt még a méreteket illetően is fog tudni tanácsot adni.

 

Ha kész a bevásárlólista, akkor célirányosan pakolhatod is bele a termékeket virtuális kosaradba, ha pedig elakadnál, fordulj bátran munkatársainkhoz segítségért!