WC Öblítő Szelepek

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan WC-öblítő alkatrészt, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben az uralmad alá vond a WC használat közbeni vízhasználatot. A WC-öblítő szelepeket te magad tudod megnyitni és elzárni, nincs automatikusan beállított kis és nagy adag, így tökéletesen tudod szabályozni a vízfogyasztásod.

Ha a pazarlás és a környezetvédelem híve vagy, akkor feltétlenül érdemes áttérni erre a változatra a mellékhelyiségedben. Ne ijedj meg, sem a minőségről, sem a stílusról nem kell lemondani, amennyiben emellett a szelep mellett döntesz. Tekintsd meg kínálatunkat, és döntsd el, melyik WC-öblítő szelepet tudod elképzelni a saját otthonodban!

Nézet:
Sorrend:

A SzaniterOnline.hu régóta áll a magyarországi vásárlóközönség rendelkezésére online, most pedig már offline is vásárolhat nálunk az, aki igazán minőségi szanitereket keres. Természetesen mi sem tudunk csodát tenni, ellenben tudunk csak olyan gyártókkal együttműködni, akik hosszú évek, évtizedek óta a szaniteráruk élvonalába tartozó termékeket gyártanak. Így vásárlóinknak már csak azzal kell foglalkozni, hogy a megfelelő stílusú darabokat válasszák ki, ám ha elakadnak a több ezer termék kavalkádjában, szakértelemmel bíró munkatársainktól szakszerű segítségre számíthatnak akár virtuálisan, akár személyesen. 

Vásárlóbarát hozzáállásunk és minőségi termékeink az ország első három szaniterkereskedői közé repítettek minket, és mi fáradhatatlanul azon dolgozunk továbbra is, hogy ez így is maradjon!

Te hogy húzod le a WC-t?

Aki mostanában építkezik vagy felújít, bizonyára elképedve szembesül a WC-k és tartozékaik evolúciójával.

Míg korábban egyféle kagylót lehetett kapni, ami mellé a zsinóros öblítőtartály dukált, addig ma már jóval több választási lehetőség vár arra, aki épp most alkotja meg a tökéletes WC-t a saját és családja számára.

Persze sok mindent meghatároznak az olyan paraméterek, mint a fürdőszoba vagy a mellékhelyiség mérete, a vizesblokkok elhelyezése, de azért szinte minden típusú WC esetében nagy választék vár.

Érthető, hogy sok szempontot figyelembe kell venni a WC kiválasztásakor, de mi azért mégis az egyik legfontosabbat emelnénk ki: a vízfogyasztást.

Miért jó a WC-öblítő szelep?

Sokan el sem tudják képzelni, mi pénzt húz le egy átlagos magyar család a WC-n, szó szerint. Ha szeretsz mások kárán tanulni, akkor azt javasoljuk, hogy a WC-öblítő szelep mellett dönts, ugyanis ennél a verziónál van a legnagyobb ráhatásod a vízfogyasztásod kordában tartására.

Persze a korábbihoz képest, amikor a legapróbb dologért is ugyanaz a vízmennyiség zúdult, mint a termetesebb adagokért, már a kétöblítéses WC is maga a csoda.

Ám ha nem elégszel meg félmegoldásokkal, akkor a tekerős WC-öblítő szelepet választod, aminél aztán végképp te döntöd el, hogy mikortól, meddig és legfőképpen mennyi víz ömöljön a csészébe.

Ha szeretnél spórolni és egyben óvni a bolygónk vízkészletét, válassz a minőségi öblítőszelepeink közül!

Hogyan vásárolj WC-öblítő szelepet?

Először is el kell, hogy döntsd, hogy az eltekerős változat mellett döntesz, vagy esetleg az egy- vagy kétöblítéses szelep mellett teszed le a voksod.

Ha a tekerős WC-öblítő szelepet választod, akkor nincs más tennivalód, mint vagy kedvenc márkára szűrni, ha márkahű vagy, vagy kiválasztani azt, amelyiknek a designja a legtetszetősebb a számodra.

Persze akkor sincs gond, ha elakadsz vagy nem találod a tökéletes darabot, hiszen egyrészt munkatársaink a segítségedre lesznek, másrészt pedig kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes többször is visszalátogatni, ha a tökéletes szanitertermékeket szeretnéd az otthonodban tudni!