Zuhanykabin & Kádparaván

Zuhanykabin, kádparaván

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami a zuhanykabinokkal, kádparavánokkal, zuhanyajtókkal és zuhanyfalakkal kapcsolatos. Ha fontosnak tartod a minőséget, és nem szeretnéd, hogy egy-egy zuhanyzás után az egész fürdőszoba vízben ússzon, akkor válassz ajtóink közül.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, újdonságok egész sora kerül fel folyamatosan a honlapunkra, hogy minél nagyobb választék álljon a rendelkezésedre. Minden újításnál szem előtt tartjuk, hogy csak prémiumminőségű termékek kerüljenek eléd! Nézz szét bátran zuhanykabinjaink és kádparavánjaink között!

A SzaniterOnline.hu 2009-ben alakult, és azzal a céllal jött létre, hogy legyen egy platform, ahol a felújítás vagy építkezés előtt állók szakszerű segítséget igénybe véve gyorsan, egyszerűen és jó áron tudjanak prémiumminőségű szaniteráruhoz jutni.

Törekvéseinket siker koronázta, és gyorsan nagy népszerűségre tettünk szert vásárlóink körében. Így aztán gondoltunk még egy merészet, és 2011-ben megnyitottuk offline boltunkat is, ahova bárki személyesen ellátogatva ugyanazt a szakértelmet és minőséget kapja, amit eddig tőlünk megszokhattak a vevőink. Ennek a vezérelvnek hála bekerültünk a legjobb három szaniterkereskedők illusztris körébe, és továbbra is azon dolgozunk, hogy egyre több és egyre elégedettebb vásárlónk legyen boldog az új fürdőszobájában!

Zuhanyzás: takarékosság a maximumon

Egyre több helyen olvassuk, hogy a környezetvédők a zuhanyzás mellett teszik le a voksukat, hiszen jóval kevesebb vizet használunk el egy-egy zuhanyzás alkalmával, mintha ülőfürdőt vennénk.

Persze, nem csak a vízzel tudunk ilyenkor takarékoskodni, de az időnkkel is. Reggelente egy gyors frissítő zuhannyal indíthatjuk a napot, és nem vesztegetünk értékes perceket vízfolyatással és kádban fekvéssel. Persze annak is megvan a helye és ideje, de alig akad olyan ember, aki a nyári hőségben ne egy langyos vagy épp hideg vizes zuhanyt választana, hanem egy forró fürdőt…

A víz és az idő mellett a hellyel is jobban tudunk gazdálkodni: egy zuhanykabin kevesebb helyet foglal, mint egy kád. Ellenben ha csak kádunk van, de szeretnénk zuhanyozni, akkor is van opció: a kádparaván épp azt tudja, mint a zuhanyajtó, így nem kell lemondani erről az idő- és energiatakarékos tisztálkodási és relaxációs tevékenységről.

Csak ott legyen víz, ahol a helye van!

A zuhanyzás egyetlen hátulütője a kifröcskölő víz! Ki ne bosszankodott volna már azért, hogy amikor felüdülve kiszállt a zuhany alól, kisebb tócsák várták, hogy felszárítsa őket valaki?!

Hogy ezt elkerüld, prémium minőségben várnak rád:

  • Zuhanykabinok, ha teljesen az alapoktól szeretnéd felépíteni a zuhanyzó szentélyed
  • Walk-in zuhanyfalak, ha a letisztult minimalizmus híve vagy, és a legegyszerűbb formákat keresed
  • Zuhanyajtók, ha megvan már a fallal körülvett fülkéd
  • Kádparavánok, ha a fürdőkádat szeretnéd megtartani, de néha cseppmentesen beállnál a zuhany alá is

Bármilyen megoldásban is gondolkozol, nálunk megtalálod a tökéletes zuhanykabint, ajtót vagy kádparavánt!

Hogyan válasszak a zuhanykabin és kádparaván kínálatból?

Először is fontos eldönteni, hogy kabint szeretnél-e, falakból épített zuhanyfülkét, padlóba süllyesztett zuhanyt, vagy esetleg a kádadat szerelnéd fel egy paravánnal.

A könnyebb kereshetőség és az átláthatóság kedvéért további alkategóriákkal segítünk neked, hogy csak azt láthasd, amit valójában keresel.

Ha ez megvan, akkor fontosak a méretek. Mindent mérj le, legalább kétszer, hogy a hibalehetőséget kizárhasd.

Ha a méretet már levetted, akkor csupán csak a saját ízlésedre és a pénztárcád szabta határokra kell figyelni.

Döntsd el, milyen színben, milyen anyagban, milyen formában gondolkozol, ha pedig kérdésed van, szakértelmünkkel állunk rendelkezésedre, hogy mihamarabb vehesd a frissítő, kényeztető zuhanyt az újragombolt fürdőszobádban!