Zuhanyfalak

Ebben a kategóriában találsz meg minden zuhanyfalat, ami roppant hasznos és egyben dekoratív eleme lehet minden fürdőszobának. Míg korábban sokkal egyszerűbb és kevésbé esztétikus megoldásokkal volt kénytelen beérni minden építkező és felújító, addig ma már szerencsére bőven van választék, és még a legkisebb fürdőszoba is tágasabbnak hathat egy jól megválasztott zuhanyfalnak köszönhetően.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, ha a fürdőszobád szellősebb és modernebb lenne, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni a hatalmas üvegfelülettel rendelkező zuhanyfalak használatán! Nézz körül kínálatunkban, hogy lásd, milyen csodák is kerülhetnek a fürdőszobába!

Nézet:
Sorrend:
 

A 2009-es indulásunk óta arra törekszünk, hogy minél gördülékenyebbé és élvezetesebbé tegyük a szaniterek vásárlását mind a felújítóknak, mind pedig az építkezőknek. Ehhez úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a széles választék, és természetesen a minőséget sem szabad félvállról venni, ezért aztán kínálatunkban csak neves márkák termékei kaphatók, akik évek, évtizedek óta főszereplői a szaniterek piacának. 

 

Hasonlóan fontosnak véljük a szakértelemmel rendelkező munkatársakat, akik kérdés esetén valóban tudnak segíteni. Ez a recept olyannyira bevált, hogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé! Tapasztald meg, hogy milyen élmény nálunk vásárolni, szerezd be tőlünk a szükséges szanitereket!

 

Miért válassz zuhanyfalat?

 

Számtalan olyan fürdőszoba létezik, ahol méreténél fogva csak a zuhanyzó kialakítására van lehetőség, vagy esetleg picivel nagyobb fürdőszoba esetén egy kisebb kád és egy kisebb zuhanyzó is elfér.

 

Sok esetben a lakók úgy próbálják meg szellősebbé tenni, és ezáltal nagyobbnak láttatni a fürdőszobát, hogy zuhanytálca nélküli, zuhanyfallal ellátott fürdési lehetőséget alakítanak ki. A zuhanyfal hatalmas üvegfelülete optikailag nagyítja a teret, így még a kisebb fürdőszoba is valóban nagyobbnak tűnik egy ilyen megoldással.

 

Mire figyelj oda a zuhanyfalak esetén?

 

Persze csak látszólag könnyű dolog a zuhanykabin, holott amúgy nagyon sok dologra oda kell figyelni vele kapcsolatban. Nézni kell többek között, hogy tolóajtós-e vagy kifelé nyílik, mert elég kellemetlen meglepetés érhet, ha beépítés után jössz rá, hogy nem lehet kinyitni.

 

Hasonlóan fontos, hogy szakemberrel végeztesd el a beépítést, a garancia ugyanis általában ilyenkor érvényesíthető, arról nem is beszélve, hogy ha rosszul építed be a zuhanyfalat, akkor még a víz is kifolyhat alatta.

 

A méretet pedig talán már nem is kell említeni, hiszen azt teljesen egyértelműen elsőként kell figyelembe venni a kiválasztás során. A dizájn miatt nem kell aggódnod, mindenféle színben és anyagban találsz nálunk zuhany kialakítására alkalmas szanitereket, így akár műanyagra, akár üvegre vágysz, nálunk megtalálod, amit keresel.

 

Hogyan vásárolj zuhanyfalat?

 

A jól bevált módon itt is javasoljuk a szűrő használatát, természetesen csak a pontos mérések után. A méret nélkül ugyanis el sem érdemes indulnod válogatni, így fontos, hogy tisztában legyél a pontos szélességgel és magassággal.

 

A betét színe a következő lépés, ahol eldöntheted, hogy átlátszót vagy színezettet szeretnél-e. Hasonlóan fontos döntés, hogy a keret színét meghatározd, és kiválaszd, hogy az arany, fehér, fekete, matt fekete, fényes alu, króm vagy szatén színű keret passzol majd jobban a fürdőszobád stílusához.

 

Végezetül arról kell dönteni, hogy részben keretes, keretes vagy keret nélküli kádfalat szeretnél a mindennapi zuhanyzás során nézni. Ezeket természetesen mind-mind szűrni tudod, de kérdés esetén munkatársaink is készséggel állnak a rendelkezésedre.