Zuhanyajtók

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott zuhanyajtókat, amelyek akkor nyújtanak kitűnő megoldást, amikor speciális elhelyezése van a zuhanyodnak. Leginkább a két fal közötti változat a jellemző, amelyek így megakadályozzák azt, hogy a víz kiszivárogjon, és balesetveszélyes helyzetetet teremtsen.

Teljesen természetes elvárás, hogy a biztonság és a minőség mellett dekoratív is legyen a zuhanyajtó, ezért kínálatunkban igyekszünk minél nagyobb választékot nyújtani, hogy amikor végignézed, akkor megtaláld a számodra legideálisabb darabot! Kellemes böngészést kívánunk!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2009 óta szolgálja ki az otthonteremtők igényeit, kínálatunkban minden otthoni vizesblokkhoz tartozó elemet, alkatrészt meg tudsz vásárolni egy helyen, sőt 2011 óta már nem csupán online állunk a rendelkezésedre, de hagyományos üzletet is nyitottunk, így munkatársaink akár személyesen is segítenek eligazodni a szaniterek útvesztőiben. 

 

Nem túlzás útvesztőről beszélni, hiszen manapság már megannyi megoldás létezik, akár a zuhanyokra is. Gondolj csak a kádparavánra, a zuhanykabinra, a zuhanyajtóra, esetleg a zuhanyfalakra! Nem egyszerű eligazodni, de ezért vagyunk mi, akiket az ország három legjobb szaniterkereskedőjének egyikeként tartanak számon. 

 

Már a zuhany sem a régi!

 

Talán nem meglepő, de a zuhanyokat is elérte a modern kor, és ma már nem csupán egyfajta megoldás létezik. Míg pár évtizeddel ezelőtt ritkaságszámba ment, hogy az otthonokban zuhany legyen, addig mára ez már teljesen alapértelmezetté vált.

 

Mára már rengeteg módon tudsz zuhanyzót kialakítani a fürdőszobádban. Természetesen az igényeket minden esetben össze kell hangolni a lehetőségekkel, hiszen amíg egyik fürdőszoba lehetővé teszi a zuhanykabin alkalmazását, addig a másikban csak a walk-in zuhanyfal képzelhető el. 

 

Neked melyik megoldás a szimpatikus?

 

A webáruházunk zuhanykabin és kádparaván részlegén minden fürdőszobába találhatsz megoldást, így ha úgy határoztál, hogy “rendes” falból építed meg a zuhanyfülkét, akkor a kabinok és a zuhanyfalak helyett inkább a zuhanyajtók között érdemes keresgélni.

 

Ez a megoldás nagyon extravagáns, ugyanakkor talán a legidőtállóbb és a legjobban variálható, hiszen bármikor adhatsz a zuhanyodnak új stílust egy-egy pompás csempével és egy új zuhanyajtóval.

 

Hogyan vásárolj zuhanyajtót?

 

Ahhoz, hogy minden adott legyen a zuhanyzáshoz, válassz egyet a zuhanyajtóink közül! Hogy megkönnyítsük a dolgod, itt is használhatod a jól bevált szűrőinket, így meg tudod adni a következőket:

 

  • Ha van kedvenc márkád, szériád, rögtön kereshetsz csak azok között.
  • A méret itt nagyon fontos, ezért a magasságot és a szélességet mindenképp add meg, nehogy olyan zuhanyajtóba szeress bele, ami a te otthonodba túl kicsi vagy túl nagy lenne!
  • Az ajtó típusát nagyban meghatározza a zuhanyfülke tájolása és a fürdőszoba többi része, hiszen van, ahol a nyílóajtó tökéletesen elfér, míg máshol praktikusabb a tolóajtó vagy az összecsukható ajtó.
  • Az elemek száma nagyban függ a mérettől.
  • Végül az esztétikum mellett se menjünk el szó nélkül. A betét színe is fontos, így választhatsz az átlátszó vagy a színes termékek közül.
  • A keret lesz az utolsó, amiről határoznod kell. Ha keret nélküli modellt választasz, akkor végeztél is. Ellenben ha részben vagy teljesen keretes darabot szeretnél, akkor a színről még itt is döntened kell: arany, ezüst, fekete, fehér, fényes alu, króm és szatén változatok közül válogathatsz.

 

Láthatod hát, bőven van lehetőség és variáció, ám ha mégis elakadnál, vagy kérdésed merül fel, akkor keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!