Kádparavánok

Ebben a kategóriában találod meg az általunk forgalmazott kádparavánokat, amelyek lehetővé teszik, hogy minél komfortosabban, minél kevesebb utómunka és takarítás nélkül tudd használni a fürdőkádadat, akár többféle funkcióra is.

Nem minden fürdőszoba alkalmas arra, hogy zuhanykabin és fürdőkád is elférjen benne, ám a kádparavánok segítségével a kádból máris tökéletes, zuhanyzásra alkalmas helyet tudsz varázsolni a meglévő kádadból. Ha te is küzdesz azzal, hogyan akadályozhatnád meg, hogy egy gyors zuhanyzásból méretes tócsa legyen a fürdőszobapadlón, akkor válassz most kádparavánjaink közül!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünket 2009-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy az ország bármely pontján élő emberek számára elérhetővé tegyük a kiváló minőségű szanitereket, így webshopunk olyan gyártók termékeit kezdte el forgalmazni, akiknek neve egybeforrt a minőséggel. Kínálatunkban minden vizes blokkhoz megtalálsz minden kelléket, legyen szó fürdőszobáról, mellékhelyiségről vagy kertről.

 

Hamar igény támadt a hagyományos boltra is, így 2011 óta már személyesen is a segítségedre lehetünk abban, hogy eligazodj több ezer termékünk útvesztőjében. Hogy ez mennyire sikerül, mi sem mutatja jobban, minthogy beválogattak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, így biztos lehetsz benne, hogy jó élményben lesz részed, ha nálunk vásárolsz!

 

Fő a biztonság!

 

Közismert tény, hogy az otthoni balesetek döntő többsége a fürdőszobában történik, ami teljesen logikus is, hiszen a vizes felületek kitűnő lehetőséget biztosítanak arra, hogy elcsússz akkor, amikor éppen kiszállsz a kádból fürdés után.

 

Ha ezt az alapvető veszélyt még tetézed azzal, hogy a padlóra is folyatsz vizet, akkor gyakorlatilag életveszélyes helyzetet teremtesz magadnak. Gondolj csak bele! Képzeld magad elé a saját fürdőszobádat! Ha ott elcsúsznál a padlón, mibe ütnéd a fejed? A mosdóba? A kád szélébe? A fürdőszoba szekrénybe vagy esetleg a WC kagylóba? Egyik sem jó opció, így fontos, hogy megelőzd ezeket a helyzeteket!

 

Mire jó a kádparaván?

 

A zuhanykabinjaink és a kádparavánjaink mind azt a célt szolgálják, hogy amikor te a zuhanyzás mellett döntesz, akkor lehetőleg egy csepp víz se kerüljön ki a zuhanytálcában vagy a kádban állva.

 

A kettő közötti lényeges különbség ugyanis éppen ebben rejlik: a kádparaván a kádadat teszi alkalmassá arra, hogy biztonságos keretek között tudj egy zuhanyt venni!

 

Éppen ezért széles választékkal várunk, hogy kádparavánjainknak hála minél biztonságosabb és minél komfortosabb legyen a fürdőszobád!

 

Hogyan vásárolj kádparavánjaink közül?

 

A biztonság mellett a stílusról sem kell lemondani, így ha arra az elhatározásra jutsz, hogy a kádadat kádparavánnal szereled fel, akkor a következőket döntsd el:

 

  • Mekkora méretre lesz pontosan szükséged?
  • A kivitelét tekintve fix, nyíló, toló vagy harmonika legyen?
  • A betét műanyagból vagy biztonsági üvegből készüljön? A színe átlátszó, grape vagy rain hatású legyen?
  • Hány elemből álljon? Egytől akár ötig is elmehetsz!
  • Keretes, keret nélküli vagy részben keretezett változat teszik? Milyen legyen a keret színe?
  • A konzol milyen színű legyen? Fekete és króm közül választhatsz, így biztosan találsz a fürdőszobád stílusához illő darabot ebből is!

 

Ha ezeket megadod, máris azokat a termékeket fogod látni, amelyek az igényeidnek tökéletesen megfelelnek! Ha azonban mégsem találod, amit keresel, vagy esetleg felmerül még néhány kérdésed, fordulj bizalommal kollégáinkhoz!