Walk-In zuhanyfalak

Ebben a kategóriában találod az általunk forgalmazott walk-in zuhanyfalakat, amelyek a szaniterek világában ismert és elismert nagy gyártók termékei, tehát bármelyiket is választod, biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű terméket vásároltál, ami hosszú éveken át a társad lesz.

Ha unod a hagyományos megoldásokat, ha szeretnéd, hogy otthonod különleges legyen, akkor a fürdőszoba sem maradhat ki, ahol a walk-in zuhanyfalak roppant elegáns külsőt kölcsönöznek minden fürdőszobának a letisztultság és az átláthatóság érzetét keltve. Tekintsd meg kínálatunkat, varázsold egyedülállóvá a zuhanyzás élményét!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2009-ben alakult, és még eleinte csupán az online térben, 2011 óta már a hagyományos módon is állunk vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet az otthonodban, és csupán arra kell ügyelned, hogy stílusban és méretben tökéletes legyen a választott szaniter, a gyártóink ugyanis gondoskodnak arról, hogy valóban prémiumminőségű darab kerüljön a kosaradba, ugyanis csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek neve egybeforrt a minőséggel. Mindennek köszönhetően beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni!

 

Próbálj ki valami egyedit!

 

Egyre jobban kezd elterjedni az a tendencia, hogy az emberek nem félnek elrugaszkodni attól, ami a megszokott, a hagyományos. Így aztán amikor építkezésre vagy felújításra kerül a sor, akkor egyre többen gondolnak egy merészet, és valósítanak meg olyanokat, amiket eddig szinte csak lakberendezési magazinokban láttak.

 

Így van ez a fürdőszobában is, ahol a különlgeses kádak mellett a speciálisabb zuhanykabinokon és kádparavánokon túl egyedülálló zuhanymegoldások mellett is leteheted a voksodat.

 

Akad ugyanis számos olyan helyzet, ami valóban indokolttá teszi azt, hogy túltekints a standard fürdőszobai felosztáson és berendezésen.

 

Mikor érdemes a walk-in zuhanyfalat választani?

 

Mivel egyre több kis alapterületű otthon épül, ezért különösen fontos a megfelelő helykihasználás, valamint az is, hogy ne zsúfoljuk tele a helyiséget. Egy telepakolt fürdőszoba amúgy is roppant balesetveszélyes, mellette persze esztétikailag sem nyújt túl nagy élményt, ezért mindenképpen lényeges, hogy szellős legyen a berendezés.

 

Ezzel tökéletesen harmonizál a walk-in zuhany, ami kicsit olyan, mintha nem is lenne ott semmi, azaz szellőssé és átláthatóvá teszi a teret, ezzel is optikailag nyújtva a helyiségen.

 

Ha tehát kicsi a fürdőszobád, mindenképpen fontold meg ezt a verziót, ahol semmilyen kabin nem foglal felesleges helyet.

 

Hogyan vásárolj walk-in zuhanyfalat?

 

Természetesen az elsődleges fontosságú a méret, hiszen nem mindegy, mekkora hely áll rendelkezésedre. A méreten túl persze még sok más paraméter létezik, ezeket mind-mind meg tudod adni a szűrőket beállítva. Így aztán ki tudod választani, hogy:

 

  • mekkora legyen a szélessége, mélysége, magassága
  • balos vagy jobbos kivitelben lesz-e számodra ideális a termék
  • a betét színe átlátszó, matt üveg vagy sötétített legyen
  • keret nélkül, kerettel vagy részben keretesen szeretnéd
  • Milyen legyen a keret színe: arany, fekete, matt fekete, króm vagy fényes alu.

 

Ha mindezeket megadod, már csak a számodra ideális darabok maradnak, és csak azokat kell, hogy átnézd ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes walk-in zuhanyfalat.