Nyomólapok & Vezérlések

Nyomólapok és vezérlések

Ebben a kategóriában találkozhatsz mindennel, ami nyomólapokkal és vezérlésekkel kapcsolatos. Legyen szó akár WC-ről, akár vizeldéről, itt megtalálsz mindent, ami a nyomólapokhoz valamint a beszerelésükhöz, működésükhöz szükséges. Kínálatunk folyamatosan bővül, hogy minden márka és minden stílus kedvelője megtalálja azt, amit keres. 

Ami egységes minden darabban, az a prémiumminőség, ami a napi szintű használat mellett elengedhetetlen feltétel. Ha nyomólapot, vezérlési-szerelési tartozékot keresel, nézd végig teljes kínálatunkat!

A 2009-ben alakult SzaniterOnline.hu elsődleges célja az volt, hogy az online vásárlói térben szolgálja ki a vevőket mindenben, ami a szaniterekhez tartozik. Kínálatunkban minden nagy külföldi és magyar márka szerepel, így bármelyik gyártó elkötelezett híve is vagy, megtalálod, amit keresel. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak az internet világában nőttünk, de 2011 óta boltunk és raktárunk is van, így a személyes vásárlásra is lehetőség nyílik, ahol segítünk választani a közel 2000 fajta áruból.

A prémiumminőségű termékeknek és a szakértelmünknek köszönhetően ma már benne vagyunk az ország három legnagyobb és legjobb szaniterkereskedőjének a körében, ami természetesen nem jelenti azt, hogy hátradőlünk. Épp ellenkezőleg, folyamatosan dolgozunk az egyre nagyobb vevői elégedettségért. Tesztelj minket!

Nyomólapok és vezérlések: fontosabbak, mint gondolnád!

Mi az, amit minden nap többször megnyomsz, mégis alig figyelsz rá? 

Talán furcsa találós kérdésnek tűnhet, de egy szaniteráru oldalon nem olyan nehéz a válasz: a WC nyomólapját.

Bár egy nap többször is megnyomjuk, mégsem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget, pedig az ördög a részletekben rejlik. Lehet bármilyen minőségi az összes egyéb szaniteráru a mellékhelyiségben vagy a fürdőszobában, ha ebből az apró alkatrészből nem választasz prémiumminőséget, bizony igencsak meg tudja keseríteni az életed.

Hogy a lehúzhatatlan WC-k emléke biztosan a múlté legyen, érdemes megtekinteni kínálatunkat, ahol WC-khez, vizeldékhez tartozó nyomólapokat, a beszereléshez és vezérléshez szükséges tartozékokat tekintheted meg.

Ahogy azt minden más termékkategória esetében, úgy a nyomólapoknál is biztosítjuk, hogy mind színben, mind stílusban igazodunk a vásárlói ízlésekhez. Így akár a fekete, a fehér, az arany színt keresed, egy nyomólapos vagy két nyomólapos változatot választanád, lekerekített vagy szögletes formát látnál szívesen, megtalálsz nálunk mindent, ami a WC lehúzásához szükséges!

Sőt, ha a felszínnél is tovább megyünk, akkor minden beszereléshez és vezérléshez szükséges kelléket és tartozékot (öblítő- és piszoárszelep, hosszabítókészlet, elektromos vagy elemes vezérlő) is megtalálsz, hogy flottul menjen minden a maga útján!

Hogyan vásárolj nyomólapot tőlünk?

A kategóriát minél jobban leszűkítettük és felosztottuk, hogy kevesebb kereséssel hatékonyabban találd meg azt, amit a fürdőszobádba, mellékhelyiségedbe keresel.

Így tovább tudod kattintani, hogy WC-be, vizeldébe keresel-e nyomólapot, vagy esetleg kiegészítőt, szerelési tartozékot vásárolnál.

Tudod szűrni a termékeket márkára, árra, szériára, anyagra, ahogy az összes többi termékünknél is.

A nyomólapoknál azonban választhatsz egy vagy két mennyiséges között, hogy minél hatékonyabban bánj a vízkészlettel, valamint szagelszívás és világítás funkciókkal is turbózhatod a nyomólapokat, ahogy manuális és infraérzékelős termékeket is bevonhatsz vagy kizárhatsz a keresések esetében.

Csak egy nyomás, igaz? De fontos nyomás, szóval nyomás a prémiumminőségért!