WC-hez

Ebben a kategóriában találod meg az összes nyomólapot, amelyet WC-hez tudsz használni. Látszólag nem is olyan fontos, hogy hogyan és milyen gombot nyomva öblíted le a WC-t használat után, de ha igazán utánajársz a kérdésnek, meg fogod érteni, miért szerepel a kínálatunkban több tucat nyomógomb.

Minden szempontot fontolj meg alaposan, és aszerint válassz nyomólapot, hiszen rengeteget fogod használni, és ha jól választasz, a kényelem, a gazdaságosság és a környezetvédelem malmára fogod hajtani a vizet! Nem mindegy, mennyi vizet és hogyan húzol le a lefolyón, szánj időt erre, megéri! Kellemes böngészést!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es megalakulása óta a SzaniterOnline.hu csapata azon dolgozik, hogy minél gördülékenyebben tudj minél jobb minőségű szanitereket vásárolni. Webshopunk a kezdetek óta működik, és csak 2011-ben nyitottunk boltot és raktárat. Ennek köszönhetően az ország bármely pontjáról elérhetővé váltak a hazai valamint a külföldi gyártók termékei, akiknek neve összeforrt a minőséggel.

Cégünk stabilan forgalmazza ugyanazokat a termékcsaládokat, így ha javításra, pótlásra van szükség, van kihez fordulni. Szanitert vásárolni laikusként minden, csak nem egyszerű, így munkatársaink szaktudása elengedhetetlen és roppant hasznos. A fentiek együttvéve juttattak el minket oda, hogy az ország három legjobb szaniterkereskedője közül az egyik mi lettünk. Terveink szerint azok is maradunk!

Nyomd le a WC-t!

Persze, hogy senki sem mondja így, holott a lehúzós WC-k ideje már rég lejárt. A nyomólapos WC-k korát éljük, amelyek sokkal több lehetőséget adnak, mint amit eddig bármikor elképzelni tudtunk.

Nem csak esztétikailag, bár kétségtelenül sokkal szebb a WC tartályba belesimuló nyomólap, mint az ormótlanul lefelé csüngő zsinór.

A nyomólapok teret adtak annak, hogy jóval környezettudatosabban, hatékonyabban és pénztárcakímélőbben intézzük kisebb-nagyobb dolgainkat, mindezt ráadásul úgy, hogy még esztétikusak is!

Hogy hogyan is értük ezt el? Mutatjuk!

Nyomólapok WC-hez

Ma már nem kérdés, hogy kétféle gombbal ellátott nyomólapot választasz-e, sokkal inkább az az eldöntendő, hogy milyen színben, formában és anyagban szeretnéd látni azokat a gombokat, amelyeket napjában többször az egész család nyomkod.

Apró dolognak tűnik, pedig az egyik leggyakrabban használt tárgy az otthonodban, így nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy körültekintően válaszd ki.

Ha szeretnél víztakarékos, tartós nyomólapot, akkor válassz a kínálatunkból az ízlésed szerint!

Jóllehet árulunk egy mennyiséges nyomólapokat is, a valóban környezetbarát megoldás mégiscsak az, amikor két mennyiség közül lehet választani, hiszen akkor a felesleges vízfelhasználást sikeresen el tudod kerülni. Meglepődnél, ha tudnád, mennyi pénzt húzol le a WC-n, ha nem tudsz mennyiséget választani. Ha pedig még abba is belegondolsz, hogy a bolygónk vízkészletét mennyire gondatlanul használod, akkor azonnal rendeled is a kétmennyiséges nyomólapot!

Hogyan válassz?

Mindenképpen úgy, hogy tisztában vagy azzal, hogy milyen tartályod van. 

Természetesen itt is számíthatsz a szűrőink segítségére, így megadhatod, milyen márka, milyen szériájához keresel nyomólapot.

Továbbá tudod szűkíteni a keresést anyag, szín, az öblítés módja, a működtetés módja szerint is, így valóban hatékonyan és gyorsan fogod megtalálni a számodra tökéletes nyomólapot!