Kiegészítők Nyomólapokhoz

Ebben a termékkategóriában találod meg azokat a kiegészítőket nyomólapokhoz, melyek látszólag nélkülözhető részei lehetnek a WC-dnek vagy vizeldédnek. Ugyanakkor mégis arra biztatunk, hogy nézz körül a kiegészítők kínálatában, hiszen alkalmazásukkal sokkal kényelmesebb, higiénikusabb és jobb lesz használni akár a WC-t, akár a vizeldét.

Mivel ezeket az alkalmatosságokat nap mint nap számtalanszor igénybe vesszük, fontos, hogy minél komfortosabb legyen az élmény. Ha végignézed ezt a kategóriát, számtalan ilyen terméket találsz, neked csak választanod kell! Kellemes böngészést!

Nézet:
Sorrend:
 

A SaniterLine 2009-es alakulása óta azt tartjuk szem előtt, hogy vásárlóink csakis prémiumminőségű termékeket találjanak meg a kínálatunkban, ezért csak bizonyos márkák gyártmányait forgalmazzuk. Hasonlóan fontos szempont volt az is, hogy mindent megtaláljon az, aki a webshopunkban szeretne vásárolni, így az utolsó legapróbb alkatrészig be tudsz nálunk mindent szerezni. Ha ez még nem lenne elég, választhatsz, hogy otthonod kényelméből, online intézed-e a vásárlásodat, vagy inkább személyesen látogatsz el hozzánk. Bármelyik mellett is döntesz, nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink mindig a segítségedre lesznek majd!

A megfelelő higiénia nagyon fontos!

Azt talán nem is nagyon kell részletezni, hogy mennyire fontos a megfelelő higiénia mind a fürdőszobában, mind pedig az illemhelyeken. Legyen szó akár magánlakásról, akár közösen használt irodai vagy szórakozóhelyen található illemhelyről, a tisztaság és a kellemes illat rendkívül fontos, ahogy a diszkrét és szolid megjelenés is.

Így aztán a megszokott WC-csészébe helyezhető különféle korongok, műanyag tartóba helyezett színes-illatos tisztítószereken túl is érdemes még megtenni egy-két dolgot.

Többek között minden nap, de legalább minden másnap érdemes áttörölni a WC-t és a környékét, sőt, akár folyékony tisztítószert is locsolhatunk bele.

A mellékhelyiség rengeteg fertőzés melegágya lehet, tanácsos hát mindent megtenni azért, hogy semmilyen kórokozónak ne biztosítsunk megfelelő életteret a mellékhelyiségben!

Kiegészítők nyomólapokhoz? Mutatjuk, mit választhatsz!


Éppen a fentiekből kifolyólag az egyik legnépszerűbb kiegészítő a nyomólapokhoz és vezérlésekhez kapcsolódóan a vízkezelő tablettához tartozó bedobónyílás.

Ez a tabletta ugyanis már eleve gondoskodik arról, hogy maga az öblítés illatos, fertőtlenítős vízzel történjen, így jóval kevesebb esélyt hagyunk a szagoknak és a baktériumoknak.

Persze akármelyik tartályba bele lehet dobni egy-egy tablettát, csakhogy ha az elmozdul, akkor akár meg is tudja akadályozni a rendeltetésszerű használatot. Így aztán jobb, ha választunk olyan kiegészítőt, ami egészen biztosan tovább fogja javítani a WC vagy a vizelde minőségét.

A higiéniához kapcsolódik az esztétikum is, hiszen a takarólapok gondoskodnak arról, hogy szebb látványban legyen részünk. Itt persze fontos tudni, hogy milyen típusú WC-hez keressük a takarást, hiszen mind a széria, mind a méret, mind pedig a kialakítás sokat nyom a latban.

Hogyan vásárolj a webshopunkban?

Ha a nyomólapokhoz keresel kiegészítőket, akkor érdemes a teljes kínálatot végigpásztázni. Minden egyes termékre külön rá tudsz kattintani, és így továbbjutsz arra az oldalra, ahol minden termékinformációt részletesen megtalálsz. Ez segít majd döntésre jutni azt illetően, hogy a kosaradban landol-e az adott termék, vagy inkább felkeresed munkatársainkat, hogy segítsenek neked kiválasztani a megfelelő darabot.