Vizeldéhez

Ebben a termékkategóriában találod meg a vizeldéhez való nyomólapokat és vezérlőket, amelyek arról gondoskodnak, hogy a vizeldében landoló anyagok minél hamarabb eltűnjenek. Minden ilyen illemhely egyik nagy átka a higiénia fenntartásának nehézsége, hiszen rengeteg ember használja, elkerülhetetlenek a szagok és a piszok.

Ám ha a megfelelő eszközt választod ki, akkor sokkal többet tehetsz a vizeldék tisztaságáért, és nem utolsósorban korszerűvé teheted a vizeldédet, hogy azok, akik ott megfordulnak, szívesen és ne undorral használják. Böngészd végig kínálatunkat, és válaszd a számodra legtökéletesebb változatot!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy szaniter témában minden elérhető legyen a kínálatunkban, méghozzá prémium minőségben. Éppen ezért csak olyan gyártók termékeid találod meg a kínálatunkban, akik neve egyet jelent a minőséggel a szaniterek területén. A széles választéknak köszönhetően a stílusosságról és az egyéni ízlésedről sem kell lemondanod, így otthonod, irodád, üzlethelyiséged minden vizesblokkja olyan lehet, amilyennek megálmodtad. Míg eleinte csak webáruházunk működött, csaknem egy évtizede már hagyományos üzletünkben is várjuk vásárlóinkat, ám szakképzett eladóink mindkét opció esetén készséggel állnak rendelkezésedre!

 

Fontos a megfelelő öblítés!

 

Kétség nem férhet ahhoz, hogy a legfontosabb dolog, hogy mindig a megfelelő módon legyen leöbíltve a vizelde, éppen ezért a legjobb helyen jársz, ha nagyszerű és higiénikus megoldást keresel!

 

Haladj a korral!

 

Rég elmúltak azok az idők, amikor csupán a retró vizeldéket volt lehetőséged beszereltetni, így mindenképpen érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségeidről, akár egy vízvezeték-szerelő, akár a szakképzett munkatársaink bevonásával.

 

Ma már akár érintés nélkül is meg tudod oldani a vizeldék öblítését, ami valljuk be, nagyon kényelmes és csalogató opció. Sokan ugyanis inkább egyáltalán nem érnek hozzá a nyilvános WC-khez. 

 

Ha szeretnéd, hogy a vizeldéd mindig maximálisan tiszta és szagmentes legyen, gondoskodj róla korszerű, modern nyomólapjainkkal és vezérléseinkkel!

 

Hogyan válassz vizeldéhez való nyomólapokat és vezérlőket?

 

Természetesen mindenképpen egyeztess a vízvezeték-szerelőddel, hiszen nagyon fontos, hogy olyan nyomólapot válassz, ami ideális a már kialakított vagy éppen vásárolni kívánt vizeldéhez.

 

Hogy megkönnyítsük számodra a válogatást és a vásárlást, itt is használhatod a már jól ismert szűrőinket, így be tudod állítani a következőket:

 

  • Megadhatod a márkát és a szériát, így akár a márkahűséged mellett is kitarthatsz, sőt, akár régi nyomólap cseréjét is meg tudod nálunk oldani!
  • A belbecs mellett a külcsín is fontos, így széles színválasztékunkban biztosan megtalálod a számodra tetszetős darabot.
  • Sőt, még az anyagot is megválaszthatod, így dönteni tudsz, hogy fém, üveg, fém és üveg kombinációja vagy műanyag, esetleg rozsdamentes acél nyomólapot szeretnél látni a vizeldédben.
  • Rendkívül fontos paraméter az energiaellátás, így ki tudod választani, hogy elemes darabokat vagy hálózatról működtethető termékeket szeretnél választani.
  • Végül, de nem utolsósorban a működtetést is meg tudod határozni. Leteheted a voksodat a manuálisan működtethető termékek mellett, ám ha egy kicsit modernebb vizeldét szeretnél, akkor az infra érzékelős vagy radar vezérlésű típusokat érdemes választani. 

 

Minden termékre kattintva elérhetővé válnak a részletes termékinformációk, amelyek elolvasása után megalapozottabban fogsz tudni dönteni. Ugyanakkor ha kérdésed merül fel, akkor keress minket bátran!