Szerelési Tartozékok Vezérlésekhez

Ebben a termékkategóriában találod meg azokat a szerelési tartozékokat, amelyekre a nyomólapok és a vezérlések beszereléséhez szükséged lesz. Bár ezek látszólag pici és nem is dekoratív darabok, mégis érdemes időt szánni a megfelelő, prémiumminőségű darab kiválasztására. Ugyanis akár WC-hez, akár vizeldéhez keressük az ideális szerelési tartozékokat, biztosak lehetünk abban, hogy jócskán igénybe lesz véve a napi használat során.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod, melyik lenne számodra a tökéletes darab, vagy ha egyáltalán nem is tudod, mire van szükséged, akkor mindenképpen egyeztess a szerelést végző szakemberrel, majd utána pakold meg nálunk a virtuális kosarad!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es fennállásunk óta azt tartjuk elsődleges célunknak, hogy a hozzánk forduló vásárlók egy helyen megtaláljanak mindent, amire csak a vizesblokkok környékén szükség lehet. Sőt, nem csupán a széles választék a cél, hanem az is, hogy minden termék prémiumminőségű legyen. Így neked csak azzal kell foglalkozni, hogy akár személyesen, akár online, de kiválaszd azt, ami a fürdőszobádba vagy a konyhádba ideális mind méret, mind stílus szempontjából.

Ha segítségre van szükséged abban, hogy eligazodj a temérdek szaniter között, szakértelemmel bíró kollégáink segítségére biztosan számíthatsz!

Miért is fontos a megfelelő nyomólap vagy vezérlés kiválasztása?

A nyomólapok és vezérlések nélkülözhetetlenek, hiszen nélkülük nem működne a WC vagy a piszoár sem. Ahhoz azonban, hogy ezek valóban jól funkcionáljanak, szükség lesz némi szerelési tartozékra, hiszen csak úgy fogja tudni megfelelően ellátni a feladatát akár a nyomógomb, akár a vezérlés.

Épp ezért ebben a kategóriában a következő hasznos kellékeket találhatod meg:

  • Vizeldeöblítő falba építhető egységet
  • Falba építhető WC-öblítőszelepet
  • Süllyesztett elektronikus piszorászelepet
  • Hosszabbító készletet
  • Trafót
  • Szelepet
  • Távirányítót
  • Tápegységet

Hogy neked mire lesz szükséged, azt a szerelést végző szakember fogja tudni megmondani.

Ne feledkezz meg a belbecsről sem!

A külcsín a lakberendezés során mindig az első számú szempontok között van, legyen szó bármilyen helyiségről is. 

Azonban bármilyen csábító is az, hogy minden meseszép legyen és harmonikus, nem szabad a funkciókat feláldozni az esztétikum oltárán. Szerencsére a kínálatunkat elnézve nem is nagyon kell kompromisszumot kötni, hiszen minden lakberendezési irányzat híve megtalálja azt, ami a szíve vágya.

Ugyanakkor akad nem egy olyan szaniter, akinek teljesen mindegy, hogy néz ki, hiszen nem látható helyen lesz majd. Ennek ellenére épp olyan nagy a jelentősége, hiszen általában ezek a tartozékok gondoskodnak a biztonságos és hatékony működésről. 

A legbosszantóbb helyzetek egyike, amikor a silány minőségű szaniter miatt kell falat vésni, vagy megküzdeni a lakáson belül egy árvízzel, esetleg még kényelmetlenséget is okoz nap mint nap a használata. Épp ezért fontos, hogy a megfelelő darabokat válaszd ki mindenből!

Hogyan vásárolj szerelési tartozékot a vezérlésekhez?

Persze tudjuk, hogy nem olyan csábító, mint zuhanykabint, fürdőkádat, csaptelepet vagy épp csempét válogatni, de mindenképp arra bátorítunk, hogy szánd rá a kellő időt.

Ez első körben abban merül ki, hogy egyeztetsz a nálad dolgozó vízvezeték-szerelővel, aki elmondja, hogy pontosan mire is lesz szükséged ebből a kategóriából.

A szűrőink segítségével könnyen meg fogod találni, amit keresel, még akár ár alapján is dönthetsz. Ha azonban problémád akad a vásárlási folyamat során, akkor keresd fel bátran a munkatársainkat, ők mindenben a segítségedre lesznek.