Zuhany

Zuhany

 Ha fürdőszoba-átalakítás vagy -felújítás előtt állsz, jó helyen jársz! Ezen az oldalon egészen biztosan megtalálod a számodra tökéletes zuhanyokat. A választékot folyamatosan bővítjük, így kínálatunknak köszönhetően mindenkinek csodálatos fürdőszobája lehet!

Nem szükséges végigjárnod az üzleteket, bemutatótermeket, hiszen weboldalunkon megtalálsz mindent, ami a fürdőszoba felújításához elengedhetetlen. Ha kérdésed lenne, fordulj bizalommal kollégáinkhoz! Tekintsd meg prémium minőségű termékeinket, akcióinkat!

Minden lakásfelújításnál vagy építkezésnél eljön az a pont, amikor a fürdőszoba tervezése kapcsán felmerül a kérdés: zuhany vagy fürdőkád? Érdemes kicsit elidőzni azon, hogy számunkra melyik a praktikusabb megoldás? Elsőre azt gondolhatnánk, a zuhanyzó hasznos és gyors választás a mindennapi tisztálkodáshoz, de a fürdőkád az a hely, ahol egy fárasztó munkanap után, elmerülve a fürdőhabokba egy pohár bor vagy egy izgalmas könyv mellett igazán ki tudjuk engedni a gőzt és relaxálhatunk egyet.

Hihetetlennek tűnik, de az itt található termékekkel egy egyszerű zuhanykabinból is lehetőségünk nyílik igazi wellness sarkot kialakítani. Ha megterveztük a zuhanykabin méretét – vagy természetesen a beépítendő fürdőkád alakját –, és körvonalazódott már az elképzelésünk annak megjelenésével kapcsolatosan, akkor elmerülhetünk a részletekben, tehát kiválaszthatjuk, hogy milyen fajta zuhany az ideális a fürdőszobánkhoz.

 A zuhanyzás fokozatai

A választékunkban található termékek magas minőséget képviselnek. Az egyszerűbb felépítésű kézi zuhanyoktól kezdve a fejzuhanyokon, oldalzuhanyokon át egészen a többfunkciós zuhanyrendszerekig és az egészen innovatív zuhanypanelekig mindent megtalálsz a kínálatunkban. Mindezekhez megtalálod a különböző tartozékokat is, mint például gégecsövek, zuhanytartó elemek, csatlakozók, illetve egyéb szerelési tartozékok.

Nincs más dolgod, csak válassz egyet és frissülj fel egy pihentető zuhanyzás után.

Természetesen a megfelelő zuhanyelem megvásárlása előtt érdemes előre tájékozódni és szakemberrel egyeztetni a beüzemelés technikai lehetőségeiről.

 Zuhanyrendszerek

Ha a minőséget választjuk, az általában több anyagi befektetésbe kerül, de hosszú távon mindenképpen megtérül. Az általunk forgalmazott termékek komplett berendezések, melyek zuhanyfejből, kézi zuhanyból, csaptelepből állnak. Ha rövid idő van a mosakodásra, elegendő a kézi zuhany is, a frissítő fejzuhannyal igazi kikapcsolódássá válik a fürdés.

 Zuhanyrendszereink, mint például a Ferro, az Aqualine vagy a Grohe berendezései könnyen kezelhetők, a zuhany részében több módon szabályozható a vízsugár. Az olyan funkció, mint az EasyCleanSystem nagy segítség a vízkőlerakódás könnyű eltávolításában. A kozmetikumokhoz praktikus, állítható polc is a berendezés része.

 Zuhanypanelek

Frissítő, lazító hatásúak, masszázsfunkciójuknak köszönhetően ezek multifunkciós berendezések; igazi rekreációs, keringést fokozó élmény lesz velük a fürdés.

Ezenkívül a magasabb árkategóriájú panelek zenelejátszó, LED-es világító funkcióval is ellátottak. A panelek többféle formában léteznek, lehetnek rúdra akasztható kézi zuhanyosak, fent rögzített fejzuhannyal, vagy az oldalzuhanyból jövő irányított vízsugarasak, termosztátos keverőszeleppel, a víz irányítására váltószeleppel ellátott működéssel.

Színek terén is változatos a felhozatal. A zuhanypanelek manapság a fürdőszobai komfort legfelső szintjét jelentik, igazi luxust csempészve a mindennapok rohanásába.