Zuhanyrendszerek

Ebben a kategóriában találsz meg minden zuhanyrendszerünket, melyek jóval komfortosabbak és exkluzívabbak, mintha simán csak egy zuhanyfejet szereltetnél be. A zuhanyzás szerelmeseinek elengedhetetlen fürdőszobai tartozék egy mesés zuhanyrendszer, hogy a lehető legpihentetőbb módon élvezhesd a zuhany alatt töltött perceket.

Természetesen itt is hatalmas választék áll rendelkezésedre, a gyártók a zuhanyrendszerek esetében is előszeretettel kényeztetik a vásárlókat. Legalábbis azt, aki hagyja. Tartozz te is közéjük, és élvezd a zuhanyrendszerek komplett wellnessélményt nyújtó szolgáltatásait! Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd azt a zuhanyrendszert, ami a legjobban illik a fürdőszobád stílusvilágához!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es megalakulása óta a SzaniterOnline.hu a minőségi szaniterek forgalmazását tűzte célként a zászlajára. Ez könnyen is ment, hiszen csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek a neve garantálja a minőséget is. Webshopunkon keresztül azonban nemcsak a kiváló termékek hozzáférhetőek az ország bármely pontjáról, hanem a kollégáink tudása is, akik nagy szakértelemmel igyekeznek elnavigálni a vásárlókat a szaniterek több tízezer terméket számláló kavalkádjában.

2011-ben boltot és raktárt is nyitottunk, hogy vásárlóinkkal minél személyesebb kapcsolatot tudjunk létesíteni. Ügyfeleink ezt olyannyira díjazták, hogy ma már a három legjobb szaniterkereskedők egyike lehetünk. Természetesen nincs megállás, az elégedett vásárlók és a nagyszerű minőségű termékek forgalmazásából nem engedünk egy picit sem! Tégy próbára minket, hadd segítsünk komfortosabbá tenni az életed!

Légy friss mindig és mindenkor!

A mai rohanó világban ma már igazán luxusnak számít az ülőfürdőzés. Ezzel természetesen nem azt sugalljuk, hogy megszűnt létezni, sőt, csak annyit mondunk, hogy a hétköznapok sodrásában ritkán jut lehetőség arra, hogy teleengedjük a kádat, és hátradőlve ejtőzzünk nyugodtan addig, amíg csak ki nem hűl a víz. Persze vannak napok, amikor kifejezetten erre van szüksége a testünknek és a lelkünknek, de az összes egyéb napra jó, ha ott van a fürdőszobánkban egy klassz kis zuhany!

Most azonban arra kérünk, hogy ne a klasszikus kézi zuhanyzós változatra gondolj, hiszen a gyártók egymással versengve hozzák a piacra fantasztikusabbnál fantasztikusabb zuhanyrendszereiket, melyeknek köszönhetően akár az otthonodban is átélheted a wellnessélményt, akár munkába indulás előtt is!

De mit tud egy zuhanyrendszer?

Elsősorban kényelmet ad. Amikor bármiféle erőkifejtés nélkül beállhatsz a zuhany alá, és folyathatod magadra a vizet, ameddig csak szeretnéd. 

Persze akadnak még extrább funkciók, mint amilyen az eső funkció is vagy a termosztátos változat, de a fej- és a kézizuhanyzó kombinálásával hamarabb fogsz felfrissülni, mint hinnéd.

Ha szeretnél minél pompásabb zuhanyzási élményeket átélni nap mint nap, akkor feltétlenül szerezz be egy zuhanyrendszert!

Hogyan válassz zuhanyrendszert?

Szerencsére itt sem hagyunk segítség nélkül, így a szűrőket alkalmazva roppant gyorsan eljuthatsz a számodra tökéletes zuhanyrendszerig.

Döntsd el, hogy falon belül vagy kívül szeretnéd tudni a zuhanyfejeket, szeretnél-e termosztátot, gombos vagy karos megoldást preferálsz.

Mondani sem kell, de a méret itt is rendkívül fontos, így véletlenül se hagyd figyelmen kívül. 

Természetesen a zuhanyrendszerek is többféle színben kaphatóak, így biztosan megtalálod azt, ami az otthonod stílusához leginkább igazodik. Válogass kedvedre, és élvezd mihamarabb a szuper zuhanyzás élményét!