Kádszettek

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan kádszettünket, amelyek lehetővé teszik számodra azt, hogy a fürdőkádadat sokrétűen használhasd. Sajnos nem minden fürdőszoba nyújt elegendő teret ahhoz, hogy fürdőkád és zuhanykabin is beépíthető legyen, ugyanakkor a kádszetteknek köszönhetően igazán nem kell lemondanod sem a lazító, pihentető ülőfürdőkről, sem a frissítő zuhanyokról.

Termékkínálatunk folyamatosan bővül, hiszen a gyártók igyekeznek minél több újdonsággal és minél korszerűbb kádszettekel kényeztetni a vásárlóinkat. Tekintsd meg kádszettjeinket, és tedd fürdőszobádat a lehető legkomfortosabbá a segítségünkkel!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-es megalakulásunk óta azt tűztük a zászlónkra itt a SzaniterOnline.hu-nál, hogy az építkezőket és a felújítókat egyaránt a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Persze nem sokat kellett gondolkozni, hogy mi teheti boldoggá a vásárlóinkat, hiszen teljesen magától értetődő, hogy a lehető legnagyobb választékból szeretnék megtalálni a számukra tetszetős darabot, amiről szintén tudniuk kell, hogy kiváló minőséget képvisel.

Mivel csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akik valóban letették a névjegyüket a szaniterpiacon, így a nálunk vásárlók, akár a webshopon, akár személyesen is, mindig a lehető legjobb minőségű árut tehetik a kosarukba. Szanitert vásárolni nem mindig egyszerű ügy, ezért a szakértelemmel rendelkező munkatársaink készséggel segítenek mindenkinek. A vásárlóink olyannyira értékelték erőfeszítéseinket, hogy most már mi vagyunk az ország három legjobb szaniterkereskedője közül az egyik! Kipróbálod, milyen nálunk és velünk vásárolni?

Kicsi a fürdőszobád? Semmi vész!

Sajnos kevés embernek adatik meg, hogy akkora fürdőszobája legyen, ahol kényelmesen megfér egymás mellett egy fürdőkád és egy zuhanykabin is, hiszen a lakóparki ingatlanok, a panelek vagy a sorházak ritkán adnak erre lehetőséget. Márpedig egész sok ember él ilyen típusú ingatlanokban.

Ez automatikusan azzal jár vajon, hogy le kell mondani a zuhanyról vagy az ülőfürdő kényeztetéséről? Te tudnál választani a kettő közül? 

Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy biztosan nem lennél képes jól és nyugodt szívvel dönteni ebben a kérdésben. Ez persze nem meglepő, hiszen van, amikor fáradtan, esetleg betegen egy forró ülőfürdő tesz csodákat, míg fülledt nyári napokon egy gyors, langyos zuhany minden vágyunk. Melyikről tudnál lemondani?

A jó hír, hogy egyikről sem kell, ha a kádszettjeink közül választasz!

Vidd haza a wellnessélményt!

Ha kádszettet választasz, akkor teljesen kényelmesen tudsz a kádadban zuhanyozni, ugyanakkor nem vész el az ülőfürdő lehetősége sem, ha ahhoz van kedved.

Sőt, még csak meg sem kell alkudnod egyszerű zuhanyfejekkel, hiszen a normál, az egy-, a két-, a három-, a négy- és az ötfunkciós zuhanyfejek valódi wellnessélményt nyújtanak majd a kádadban állva.

Biztosan megkönnyebbültél, hogy van köztes megoldás, így most már nincs más hátra, mint hogy kiválaszd a tökéletes kádszettet a kínálatunkból!

Hogyan válassz a kádszettek közül?

A közkedvelt szűrőket ebben a kategóriában is megtalálod, hogy minél jobban segíthessünk neked a választás során virtuálisan is. 

Választhatsz a gégecső anyaga és mérete szerint, megadhatod, hogy milyen fogyasztású kádszettet szeretnél, kiválaszthatod a fürdőszobádhoz passzoló színt, sőt azt is meghatározhatod, hogy hány funkciós zuhanyfejet képzelsz el magadnak, amikor a kádadban zuhanyozni szeretnél.

Természetesen ha van bevált márka, célirányosan ott is tudsz keresni, ha pedig elakadnál, munkatársaink segítségére bizton számíthatsz!