Kézizuhanyok

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami a kézi zuhanyokkal kapcsolatos. Ha a kézi zuhanyok híve vagy, akkor a kínálatunkban biztosan fogsz találni olyan modellt, ami kényelmesen használható, és a fürdőszobád stílusához és berendezéséhez is maximális szinten illeszkedik. Aligha van annál fontosabb, minthogy a zuhanyozás felemelő élmény legyen!

Időről időre kerülnek újdonságok a már megszokott, kiváló minőségű termékek mellé, így ha csak tervezési fázisban vagy, akkor mindenképpen érdemes újra és újra megtekinteni kézi zuhany kínálatunkat! Garantáltan nem fogsz csalódni!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-ben alapítottuk a SzaniterOnline.hu webshopot, nem titkoltan azzal a céllal, hogy szakszerű segítségünket igénybe véve minél több emberhez eljusson az üzenetünk és a küldetésünk: mindegy, hogy az ország mely részén élsz, neked is jogodban áll, hogy a lehető legjobb minőségű szaniterárukat szerezhesd be a lehető legbarátibb áron. Így jutottunk el rengeteg építkezőhöz, felújítóhoz, és bizonyíthattuk, hogy termékeink széles választéka valóban szavatolja a minőséget.

Szerencsére módunkban állt egy személyesen látogatható üzlet megnyitása is, így még intenzívebb kapcsolat alakulhatott ki köztünk és a vásárlóink között. Azáltal, hogy a lehető leggyorsabban próbálunk minden igényre reagálni, bekerültünk Magyarország három legjobb szaniterkereskedője közé, így már csak az a dolgunk, hogy ezt a helyezést magabiztosan meg is tartsuk!

Zuhany vagy kádfürdő?

Elég megosztó kérdés, és bárhol, bármikor kerül szóba, mindenkinek meglesz az egész markáns véleménye, amitől el sem lehet aztán tántorítani.

De talán ez nem is olyan kérdés, amiben meg kell győzni bárkit is, csupán el kell fogadni, hogy míg egyes emberek élnek-halnak az ülőfürdőért, addig mások csak zuhanyozni szeretnek.

Ha tudod magadról, hogy te melyiknek a híve vagy, akkor fontos, hogy úgy alakítsd ki a fürdőszobád, hogy az számodra a lehető legkényelmesebb legyen! Ha sosem szerettél kádban fürdeni, akkor minek az egyáltalán? Ha viszont többen osztozkodtok a fürdőszobán, akkor máris megoszlanak az igények. Ilyenkor jön kifejezetten jól a kézi zuhany.

Álló vagy kézi zuhany?

Ha csak zuhanypártiak élnek egy háztartásban, akkor ideális lehet az álló zuhany, de ha csak egy ember is van, aki miatt nem megúszható a fürdőkád beépítése, akkor érdemes kézi zuhanyban gondolkozni.

Könnyedén csatlakoztatható, mozgatható, ki-ki a saját magassága szerint használhatja, hosszan elér, így nem okoz kellemetlenséget senkinek.

A gyártóknak hála ma már számtalan designban, színben, méretben és funkcióval elérhető, így ha épp kézi zuhany keresőben vagy, akkor feltétlenül nézd végig zuhanyainkat

Hogyan vásároljak?

Egy csokorba gyűjtöttük neked az összes termékünket, hogy csak a kézi zuhanyokat lásd, viszont tőlünk megszokott módon most is igyekszünk könnyíteni a keresést. Nyilván szeretnéd, hogy a fürdőszobád stílusához passzoljon, ne kerüljön egy vagyonba, de jó minőségű legyen, hogy ne kelljen egy év múlva ismét rákölteni.

Az összes kézi zuhanyt szűkítheted funkció, márka, szín, anyag, fogyasztás és természetesen árkategória szerint is, így csak azokat fogod látni, amelyek a kritériumoknak megfelelnek, így nagyobb eséllyel és gyorsabban fogod megtalálni azt a kivitelt, amellyel a reggeli frissítő és az esti lazító zuhanyzások kétségtelenül fantasztikus élménnyé válnak!