WC Tartályok

WC-tartályok

Ebben a kategóriában összegyűjtöttünk neked mindent, ami a WC-tartályokkal kapcsolatos, hogy ne kelljen hosszasan keresgélni. A kínálatunkban megtalálható a hagyományos WC-tartály is, de ha némi újításra vágysz, akkor figyelmedbe ajánljuk monoblokk WC-tartályainkat vagy WC-moduljainkat. Mindegyik közös tulajdonsága, hogy a lehető legmagasabb minőséget képviselő külföldi és magyar márkák termékei, így bármelyikre is esik a választásod, biztos lehetsz benne, hogy tartós és minőségi termékkel gazdagítod a fürdőszobád.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a termékpaletta mindig bővül, hogy mind funkcióban, mind esztétikumban a lehető legoptimálisabb megoldást nyújthassuk neked. Böngészd át kínálatunkat kedvedre!

A 2009-ben alakult SzaniterOnline.hu elsődleges célja az volt, hogy az online vásárlói térben szolgálja ki a vevőket mindenben, ami a szaniterekhez tartozik. Kínálatunkban minden nagy külföldi és magyar márka szerepel, így bármelyik gyártó elkötelezett híve is vagy, megtalálod, amit keresel. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak az internet világában nőttünk, de 2011 óta boltunk és raktárunk is van, így a személyes tanácsadásra és vásárlásra is lehetőség nyílik, hiszen a jelenlegi árukészletből nem is olyan egyszerű választani.

A prémiumminőségű termékeknek és a szakértelmünknek köszönhetően ma már benne vagyunk az ország három legnagyobb és legjobb szaniterkereskedőjének a körében, aminek nyilvánvalóan nagyon örülünk, és igyekszünk nap mint nap rászolgálni a vásárlóink bizalmára. 

Miért fontos a WC-tartály?

Nem is gondolnád, de a fürdőszobában a leggyakrabban elromló elem a WC-tartály. Ha ezt így leírva látod, logikusnak is tűnik, hiszen több ember napjában többször is használja. 

Természetesen ha odafigyelünk, és a megfelelő darabot választjuk ki, nem sok gondunk lesz rá, és végül is ez a cél: az otthonunk van értünk, nem pedig mi az otthonunkért.

Nincs annál kellemetlenebb, mint egy olcsón vásárolt, nevesincs darab, ami aztán péntek este tönkremegy, hogy aztán a hétvégét elrontva, tucatnyi telefon után megszánjon minket egy vízvezeték-szerelő, és vagyonokat költsünk rá.

Velünk és a termékeinkkel ezt a kellemetlen élményt megspórolhatod magadnak.

Milyen a jó WC-tartály?

Mindenképpen olyan gyártótól érdemes választani, aki hosszú ideje a piacon van, és akinek a neve a minőséget fémjelzi. Ha a megbízható gyártó és forgalmazó termékét veszed, már egy fontos kritériumnak megfelelőt vásárolsz.

Dönthetsz a hagyományos WC-tartályok mellett, ha nem szeretsz eltérni a megszokottól. Már ezeken is vannak extra funkciók, például öblítőtablettának bedobónyílás.

Ha a diszkrétebb, kifinomultabb termékek híve vagy, akkor az alsó- vagy oldalbekötéses monoblokk tartályokat ajánljuk figyelmedbe. Csövek nélkül, letisztultabb és talán egy kicsit könnyebben tisztítható lesz a mellékhelyiséged vagy fürdőszobád is.

Ha pedig tökéletesen a minimalista stílus elkötelezettje vagy, akkor a WC-modulok a neked valóak, ugyanis ezek mintegy második falréteg, úgy simulnak a falhoz, így nemhogy helyet nem foglalnak, de még abszolút dizájnosak is.

Hogy válasszam ki a megfelelő WC-tartályt?

Természetesen először is fontos, hogy megfelelő helyen válassz, de ezen már túl is vagy.

A WC-tartályok kategóriát tovább tudod szűkíteni aszerint, hogy hagyományos, monoblokk vagy WC-modul változatot szeretnél.

Ha ez megvan, akkor tovább kereshetsz árkategória, márka és széria szerint, hogy valóban csak azok közül kelljen válogatnod, amik az igényeiddel, a fürdőszobád méretével és az otthonod stílusával tökéletesen összhangban vannak.

Nem kell kompromisszumokat kötnöd, ha kínálatunkból válogatsz!