Hagyományos WC Tartályok

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden hagyományos WC-tartályunkat, amelyek még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek. Ha tehát nem szeretnél a régi jól bevált dolgokon változtatni, ha ragaszkodsz a megszokott rendszerekhez, akkor a hagyományos WC-tartályok közül érdemes választani.

Csak azért, mert rengeteg újdonság született ezen a területen is, nem feltétlenül muszáj a legújabb trendekhez igazodni, maradhatsz a jól bevett megoldásoknál, így bátran válogathatsz a hagyományos WC-tartályaink közül! Tekintsd meg kínálatunkat, és válassz egy kedvedre való darabot!

Nézet:
Sorrend:

2009-es online üzletünk megnyitása óta arra törekszünk, hogy az építkezőket és a felújítókat a lehető legjobban szolgáljuk ki. Ez alatt pedig azt értjük, hogy széles választékkal várunk mindenkit, hogy megtalálja az ízlésének és a stílusának megfelelő darabot bármilyen, szaniterre is van szüksége. Mivel csak a legmegbízhatóbb márkákat forgalmazzuk, így vásárlóinknak nem kell aggódni a minőség miatt, csak a stílust, a típust és a méretet kell szem előtt tartani.

 

2011 óta mindezt már nemcsak az online térben tesszük, hanem a hagyományos boltunk is várja mindazokat, akik szakértői segítséggel szeretnének válogatni a kiváló minőségű szaniterek között. Tevékenységünknek és hozzáállásunknak köszönhetően beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ha tudni szeretnéd, milyen nálunk vásárolni, próbáld ki most!

 

Mire figyelj a WC kiválasztásakor?

 

Amikor WC-t választunk, sok mindenre oda kell figyelni. Ezek közül az egyik legfontosabb a méret, vagyis nem mindegy, mekkora hely áll a rendelkezésünkre.

 

A méret mellett a bekötés sem mindegy, hiszen alulról vagy felülről beköthető WC-t is választhatunk, ez sok mindent meghatároz a választás terén. Ahogy többek között az is, hogy szeretnél-e, módodban áll-e falat bontani, ha esetleg beépíthető tartályt szeretnél. Ha ugyanis erre nincs lehetőség, akkor marad a hagyományos WC-tartály.

 

Persze ez sem rossz, hiszen ugyanúgy választhatod egy- vagy kétöblítéses verzióban, vagyis környezetvédelem szempontjából a hagyományos WC-tartály épp ugyanúgy megfelelő, mint a falba építhető vagy a monoblokkos WC-tartályok.

 

Miért jók a hagyományos WC-tartályok?

 

Sokan a kinézet miatt voksolnak a falba építhető tartályra, míg mások a tisztán tartás miatt választják inkább a monoblokkos tartályt, de ha igazán őszinték akarunk lenni, a hagyományos WC-tartályok semmivel sem rosszabbak.

 

Amellett, hogy jól beváltak, azt sem szabad elfelejteni, hogy egyrészt nem kell hozzájuk falat bontani, másrészt pedig csak egy kicsivel több takarítást igényelnek, viszont cserébe nem kell a mellékhelyiségben vagy a fürdőszobában átszabni semmit sem. 

 

Éppen ezért, ha elégedett vagy a jelenlegi típussal, csak valamiért újat vagy újabbat szeretnél belőle, akkor mindenképpen nézz körül a WC-tartályaink között!

 

Hogyan vásárolj a kínálatunkból?

 

Ha eldöntötted, hogy maradsz a hagyományos tartályok mellett, akkor először is azt kell, hogy tudd, hogy alulról vagy felülről beköthető tartályra lesz szükséged. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a márka és a széria kiválasztása, valamint azt is meg tudod adni, hogy egy- vagy kétöblítéses WC-t szeretnél magadnak.

 

Ha ezeket mind tudod, onnantól már csak az ízlésed szabja meg, hogy mit választasz. Azonban ha kérdésed merül fel, keress minket bátran, és segítünk eligazodni a WC-tartályok között!